Flat voor Kopen, Italy

Sorteer 306 resultaten:
EUR 160.000Flat
San Costanzo
45a strade Mondolfo
2
1
Dit drie slaapkamer appartement uit 2003 bevindt zich op het gelijkvloers met tuin rondom en een royaal terras. Het appartement is ingedeeld met een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer met een technische ruimte/berging. Het appartement ligt op maar 5 km van de Adriatische kust op een hoogte van 125m boven het zeeniveau. Dit zorgt voor een prachtig zeezicht van op het terras. Voor de afwerking van het appartement werd gekozen voor kwalitatief hoogwaardige materialen zoals mooie betegelde vloeren. Airconditioning is volledig voorbereid. Het rustig gelegen appartement maakt deel uit van een complex met 15 appartementen met gezamenlijke binnentuin en zwembad. Alle voorzieningen zijn in korte tijd bereikbaar: 2km van het dorp, 5km naar het strand, in minder dan 10 minuten van de autosnelweg en maar 30 minuten van de luchthaven in Ancona. Het onderhoud van de gemeenschappelijke voorzieningen is geregeld en wordt afgerekend op basis van de gemaakte kosten. Vanwege de optimale ligging, het gemeenschappelijke zwembad en de voorzieningen binnen handbereik is de verhuurbaarheid van dit appartement uitstekend! Bent u op zoek naar een vakantieverblijf met zicht op de Adriatische kust, vraag dan nu snel meer informatie bij ons kantoor! 
EUR 630.000Flat
Castiglione della Pescaia
Via dell'ospedale
3
1
120 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 120 m², 5 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het ligt op de 1e verdieping en deze is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het appartement heeft 1 balkon. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en.
EUR 275.000Flat
Santa Marinella
6, Via dei Gracchi
3
2
130 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 130 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het is mogelijk het pand uit te breiden. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de zee. Het appartement ligt bij een tuin en in een rustige omgeving en heeft 4 balkons. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer en een kelder. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; er zijn tevens 2 toiletten en. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een openbaar zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 300.000Flat
Santa Marinella
3, Via Botticelli
3
3
115 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 115 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het appartement is instapklaar. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee. Het appartement heeft 2 balkons. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 3 badkamers ; er zijn tevens 3 toiletten en.
EUR 129.000Flat
Santa Marinella
53, Via dei Fiori
3
2
90 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 90 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 2010). De etage is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang ; u heeft uitzicht op de zee. Het appartement heeft 2 balkons. Er is individuele verwarming en airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een zolder en een bergruimte. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; er zijn tevens 2 toiletten en.
EUR 1.282.186Flat
Rome
via salaria
4
3
257 m²
Te koop. Dit mooie luxe appartement heeft een woonoppervlak van 257 m² en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1955). Het appartement is instapklaar. De etage is bereikbaar via een lift. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en 42 kantoren. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder.
EUR 1.382.356Flat
Ostia
Via Archimede
3
2
259 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 259 m² en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1960). Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer, een souterrain en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.202.049Flat
Rome
Via Misurina
3
3
169 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 169 m² en 3 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw (bouwjaar: 2017). Het appartement heeft een zonnige ligging. Het is een zonnige, lichte woning voorzien van een schuifpui, dubbele beglazing en elektrische rolluiken. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en een souterrain. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 6.765.531Flat
Between West 62nd Street and West 63rd Street
2
3
203 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 203 m² en 2 slaapkamers. (bouwjaar: 1931). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een zolder. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een binnenplaats en een serre maakt deze woning helemaal af. Huisdieren zijn toegestaan Huisdieren zijn niet toegestaan.