Flat voor Kopen, Italië

Sorteer 84152 resultaten:
EUR 80.000Flat
Presicce
2
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 slaapkamers. Er is 1 badkamer.
EUR 60.000Flat
Petacciato
2
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 slaapkamers. Er is 1 badkamer.
EUR 160.000Flat
San Costanzo
45a strade Mondolfo
2
1
Dit drie slaapkamer appartement uit 2003 bevindt zich op het gelijkvloers met tuin rondom en een royaal terras. Het appartement is ingedeeld met een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer met een technische ruimte/berging. Het appartement ligt op maar 5 km van de Adriatische kust op een hoogte van 125m boven het zeeniveau. Dit zorgt voor een prachtig zeezicht van op het terras. Voor de afwerking van het appartement werd gekozen voor kwalitatief hoogwaardige materialen zoals mooie betegelde vloeren. Airconditioning is volledig voorbereid. Het rustig gelegen appartement maakt deel uit van een complex met 15 appartementen met gezamenlijke binnentuin en zwembad. Alle voorzieningen zijn in korte tijd bereikbaar: 2km van het dorp, 5km naar het strand, in minder dan 10 minuten van de autosnelweg en maar 30 minuten van de luchthaven in Ancona. Het onderhoud van de gemeenschappelijke voorzieningen is geregeld en wordt afgerekend op basis van de gemaakte kosten. Vanwege de optimale ligging, het gemeenschappelijke zwembad en de voorzieningen binnen handbereik is de verhuurbaarheid van dit appartement uitstekend! Bent u op zoek naar een vakantieverblijf met zicht op de Adriatische kust, vraag dan nu snel meer informatie bij ons kantoor! 
EUR 1.636.258Flat
Castro
Via Duca del mare
4
4
379 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 379 m² en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de zee. Het appartement is voorzien van 2 woonkamers. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. De aanwezigheid van een binnenplaats en een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.161.094Flat
Cavallano
110
30
1995 m²
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 1995 m² en 110 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het appartement ligt in een dorp. Het is een zonnige woning voorzien van een glaswand. Er zijn 30 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte evenals een hammam. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een privé binnenplaats, een tuin, een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.337.821Flat
Rome
Piazza Delle Muse
2
244 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 244 m². Het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Het appartement is voorzien van 1 kantoor en een souterrain. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage. Het appartement is uitgerust met een alarmsysteem, tevens is er een toezichthouder.
EUR 1.327.529Flat
Rome
Via Nomentana
4
3
224 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 224 m² en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een hammam ;. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.