Flat voor Kopen, Italy

Sorteer 140591 resultaten:
EUR 60.000Flat
Petacciato
2
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 slaapkamers. Er is 1 badkamer.
EUR 160.000Flat
San Costanzo
45a strade Mondolfo
2
1
Dit drie slaapkamer appartement uit 2003 bevindt zich op het gelijkvloers met tuin rondom en een royaal terras. Het appartement is ingedeeld met een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer met een technische ruimte/berging. Het appartement ligt op maar 5 km van de Adriatische kust op een hoogte van 125m boven het zeeniveau. Dit zorgt voor een prachtig zeezicht van op het terras. Voor de afwerking van het appartement werd gekozen voor kwalitatief hoogwaardige materialen zoals mooie betegelde vloeren. Airconditioning is volledig voorbereid. Het rustig gelegen appartement maakt deel uit van een complex met 15 appartementen met gezamenlijke binnentuin en zwembad. Alle voorzieningen zijn in korte tijd bereikbaar: 2km van het dorp, 5km naar het strand, in minder dan 10 minuten van de autosnelweg en maar 30 minuten van de luchthaven in Ancona. Het onderhoud van de gemeenschappelijke voorzieningen is geregeld en wordt afgerekend op basis van de gemaakte kosten. Vanwege de optimale ligging, het gemeenschappelijke zwembad en de voorzieningen binnen handbereik is de verhuurbaarheid van dit appartement uitstekend! Bent u op zoek naar een vakantieverblijf met zicht op de Adriatische kust, vraag dan nu snel meer informatie bij ons kantoor! 
EUR 630.000Flat
Castiglione della Pescaia
Via dell'ospedale
3
1
120 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 120 m², 5 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het ligt op de 1e verdieping en deze is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het appartement heeft 1 balkon. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en.
EUR 275.000Flat
Santa Marinella
6, Via dei Gracchi
3
2
130 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 130 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het is mogelijk het pand uit te breiden. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de zee. Het appartement ligt bij een tuin en in een rustige omgeving en heeft 4 balkons. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer en een kelder. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; er zijn tevens 2 toiletten en. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een openbaar zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 129.000Flat
Santa Marinella
53, Via dei Fiori
3
2
90 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 90 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 2010). De etage is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang ; u heeft uitzicht op de zee. Het appartement heeft 2 balkons. Er is individuele verwarming en airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een zolder en een bergruimte. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; er zijn tevens 2 toiletten en.
EUR 1.696.976Flat
Rome
Via Alessandro Fleming
4
4
309 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 309 m² en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1960). De etage is bereikbaar via een lift. Het is een zonnige, lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een zolder en een souterrain. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.802.409Flat
Milaan
Via Antonio Canova
5
4
274 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 274 m² en 5 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het appartement is instapklaar. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en 1 kantoor. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder.