Flat voor Kopen, Italy

Sorteer 131387 resultaten:
EUR 85.000Flat
Presicce
2
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 slaapkamers. Er is 1 badkamer.
EUR 60.000Flat
Petacciato
2
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 slaapkamers. Er is 1 badkamer.
EUR 160.000Flat
San Costanzo
45a strade Mondolfo
2
1
Dit drie slaapkamer appartement uit 2003 bevindt zich op het gelijkvloers met tuin rondom en een royaal terras. Het appartement is ingedeeld met een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer met een technische ruimte/berging. Het appartement ligt op maar 5 km van de Adriatische kust op een hoogte van 125m boven het zeeniveau. Dit zorgt voor een prachtig zeezicht van op het terras. Voor de afwerking van het appartement werd gekozen voor kwalitatief hoogwaardige materialen zoals mooie betegelde vloeren. Airconditioning is volledig voorbereid. Het rustig gelegen appartement maakt deel uit van een complex met 15 appartementen met gezamenlijke binnentuin en zwembad. Alle voorzieningen zijn in korte tijd bereikbaar: 2km van het dorp, 5km naar het strand, in minder dan 10 minuten van de autosnelweg en maar 30 minuten van de luchthaven in Ancona. Het onderhoud van de gemeenschappelijke voorzieningen is geregeld en wordt afgerekend op basis van de gemaakte kosten. Vanwege de optimale ligging, het gemeenschappelijke zwembad en de voorzieningen binnen handbereik is de verhuurbaarheid van dit appartement uitstekend! Bent u op zoek naar een vakantieverblijf met zicht op de Adriatische kust, vraag dan nu snel meer informatie bij ons kantoor! 
EUR 1.280.173Flat
Rome
Via Nomentana
4
3
224 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 224 m² en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een hammam ;. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.183.239Flat
Rome
VIA VITTORIO VENETO
2
3
209 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 209 m² en 2 slaapkamers. (bouwjaar: 1880). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Er zijn 3 badkamers. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.041.008Flat
Rome
Via Elio Vittorini
3
2
174 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 174 m² en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1950). Het appartement is instapklaar. De woning is voorzien van een daglichtkoepel. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een zolder en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven. Het appartement is voorzien van zonnepanelen. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.091.620Flat
Rome
Via Nepi
3
3
159 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 159 m² en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1960). Het appartement is instapklaar. U heeft uitzicht op de tuin. Het is een zonnige, lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage met plaats voor 2 auto's. Het appartement is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.