Flat voor Kopen, Portugal

Sorteer 18093 resultaten:
EUR 234.000Flat
Loulé
3
2
140 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 140 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel en gerenoveerd in 2017. Het appartement is instapklaar. Het ligt op de bovenste verdieping en deze is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. Het appartement ligt in een rustige omgeving. De woning is voorzien van elektrische rolluiken. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer, 2 inpandige bergingen, een voorraadkast, een bergruimte en een magazijn. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; met gasaansluiting. Het appartement is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een serre van 27 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 209.000Flat
Lagoa
2
1
99 m²
Te koop. Dit appartement staat leeg gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 99 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee (100 m). Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een tuin, een openbaar zwembad en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 255.000Flat
Portimão
1
1
68 m²
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 68 m², 2 kamers en 1 slaapkamer. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. Er is airconditioning. Er is 1 badkamer waaronder een hammam. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een binnen zwembad, een verwarmde zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 115.000Flat
Portimão
1
43 m²
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 43 m² en 1 kamer. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. Er is airconditioning. Er is 1 badkamer waaronder een hammam. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een verwarmde zwembad, een binnen zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 360.000Flat
Lagos
3
2
112 m²
Te koop. Dit luxe appartement heeft een woonoppervlak van 112 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee (12 minuten) en de zee (15 minuten). Het appartement heeft een zonnige ligging. Het is een zonnige, lichte, goed geïsoleerde woning voorzien van elektrische rolluiken. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Het appartement is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Er is internet. De aanwezigheid van een zwembad, een openbaar zwembad en een serre van 30 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 280.000Flat
Lagos
2
2
90 m²
Te koop. Dit luxe appartement heeft een woonoppervlak van 90 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee (12 minuten) en de zee (15 minuten). Het appartement heeft een zonnige ligging. Het is een zonnige, lichte, goed geïsoleerde woning voorzien van elektrische rolluiken. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en een souterrain. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Het appartement is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Er is internet. De aanwezigheid van een zwembad, een openbaar zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 380.000Flat
Lagos
3
3
144 m²
Te koop. Dit mooie luxe appartement heeft een woonoppervlak van 144 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. Het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee (12 minuten) en de zee (20 minuten). Het appartement heeft een zonnige ligging. Het is een zonnige, lichte, goed geïsoleerde woning voorzien van elektrische rolluiken. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een hammam ;. Het appartement is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Er is internet. De residentie beschikt tevens over een sportzaal en een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een zwembad, een spa en een serre van 50 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 270.000Flat
Loulé
2
2
120 m²
Te koop. Dit luxe appartement heeft een woonoppervlak van 120 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. U heeft uitzicht op de tuin het plein ; het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels. De woning beschikt over een berging. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een zolder, een waskamer, een kelder, een souterrain, een voorraadkast en een magazijn. Er zijn 2 badkamers waaronder een sanitaire ruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin van 6000 m², een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 259.000Flat
São Brás de Alportel
3
3
185 m²
Te koop. Dit appartement is een maisonnettewoning ; het appartement heeft een woonoppervlak van 185 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een berging. De woning is voorzien van dubbele beglazing en elektrische rolluiken. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een bergruimte en een magazijn. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een barbecue en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 175.000Flat
Albufeira
Te koop. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, de zee (6 minuten) en de zee. Het appartement ligt in een mooie omgeving. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er is een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een tuin, een buiten zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.