Flat voor Kopen, Spain

Sorteer 15863 resultaten:
EUR 122.500Flat
Los Alcázares
3
1
118 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 118 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 1993). de perceeloppervlakte bedraagt 118 m². Er is 1 badkamer. Bij het object hoort een garage.
EUR 163.000Flat
Barcelona
1
1
51 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 51 m², 1 kamer en 1 slaapkamer. (bouwjaar: 1966). Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 inpandige berging en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; met een wasmachine, een koelkast en een spoelbak.
EUR 295.000Flat
Barcelona
2
1
71 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 71 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is gerenoveerd in 2012 (bouwjaar: 1902). Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw. Het appartement heeft 1 balkon. Het is een lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is een warmtepomp en airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;.
EUR 450.000Flat
Sabadell
3
2
149 m²
Te koop. Dit mooie appartement is een maisonnettewoning ; het appartement heeft een woonoppervlak van 149 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 2000). De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. Het appartement ligt in een dorp en in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een zonnige woning. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor en een verbouwde zolder van 20 m² ; het appartement beschikt tevens over een speelkamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats.
EUR 550.000Flat
Barcelona
6
3
159 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 159 m², 6 kamers en 6 slaapkamers. (bouwjaar: 1980). De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft vrij uitzicht ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het appartement ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. De woning is voorzien van elektrische rolluiken. Er is gasverwarming en airconditioning. Er zijn 3 badkamers. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 3 auto's. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek.
EUR 180.000Flat
Silla
2
1
98 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 98 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1982). De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, de zee en een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving en in een dorp en heeft 1 balkon. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer, 1 inpandige berging, een bergruimte en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een openbaar zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 140.000Flat
Valencia
4
1
117 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 117 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1971). Het ligt op de bovenste verdieping en deze is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het appartement ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht. Het is een lichte, vrijstaande woning. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 230.000Flat
Valencia
2
1
119 m²
Te koop. Dit mooie traditionele appartement heeft een woonoppervlak van 119 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1900). De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het appartement is op het noordoosten gericht ; het appartement beschikt over 1 balkon. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;.
EUR 430.000Flat
Valencia
3
2
111 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 111 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1996). De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui. Er is elektrische verwarming en airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer, een waskamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 263.000Flat
Barcelona
3
1
63 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 63 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het appartement ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het appartement is voorzien van een waskamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;.