Flat voor Kopen, Spanje

Sorteer 14774 resultaten:
EUR 399.900Flat
Benalmádena
2
2
182 m²
Te koop. Dit mooie moderne appartement is een maisonnettewoning ; het appartement is volledig gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 182 m² en 2 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een speelkamer en een bergruimte. Er zijn 2 badkamers waaronder een hammam ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer, een sportzaal, een fitnesszaal en een tennisbaan. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 259.900Flat
Benalmádena
2
2
138 m²
Te koop. Dit mooie appartement is een maisonnettewoning ; het appartement heeft een woonoppervlak van 138 m² en 2 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het appartement is voorzien van een speelkamer en een bergruimte. Er zijn 2 badkamers waaronder een hammam. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer, een sportzaal, een fitnesszaal en een tennisbaan. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 399.000Flat
Majadahonda
4
2
Te koop. Dit appartement biedt 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 2001). Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 120 m². Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van een speelkamer en een bergruimte. Er zijn 2 badkamers. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 259.500Flat
Madrid
3
1
85 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 85 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 1970). Het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 92 m². Het appartement is op het zuiden gericht. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. Het appartement is toegankelijk voor mindervaliden.
EUR 520.000Flat
Marbella
3
2
140 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 140 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw (bouwjaar: 2007). Het ligt op de bovenste verdieping vanwaar u uitzicht heeft op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels en de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 178 m². Er zijn 2 badkamers. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 137.500Flat
Las Palmas de Gran Canaria
3
1
80 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 80 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 1972). De etage is niet bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 90 m². Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het is een vrijstaande woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en een voorraadkast. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto en een oppervlakte van 14 m². De aanwezigheid van een patio maakt deze woning helemaal af.
EUR 675.000Flat
Alcobendas
4
2
146 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 146 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2017). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de tuin ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer, de zee en een park. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 146 m². Het appartement ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer, een waskamer, een kleedkamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 198.900Flat
Cornellà de Llobregat
3
1
78 m²
Te koop. Dit mooie appartement is volledig gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 78 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1978). Het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels (10 minuten). de perceeloppervlakte bedraagt 78 m². Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; met een wasmachine en een wasdroger. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een loggia van 10 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 189.900Flat
La Estrella
3
2
101 m²
Te koop. Dit mooie appartement is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 101 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 166 m². Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en een bergruimte. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een openbaar zwembad van 65 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 235.000Flat
Barcelona
3
1
54 m²
Te koop. Dit mooie appartement is volledig gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 54 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw : de woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is ingericht en gerenoveerd (bouwjaar: 1974). De etage is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang ; het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer (2 minuten). de perceeloppervlakte bedraagt 60 m². Het is een lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer en een bergruimte. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto.