Flat voor Kopen, Spain

Sorteer 15285 resultaten:
EUR 120.000Flat
Estepona
1
1
66 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 66 m² en 1 slaapkamer. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De etage is niet bereikbaar via een lift een lift. Het appartement ligt in een dorp en is op het noorden gericht. Het is een lichte, vrijstaande woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;.
EUR 295.000Flat
Benalmádena
4
3
188 m²
Te koop. Dit mooie appartement is een maisonnettewoning ; het appartement heeft een woonoppervlak van 188 m² en 4 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. Het ligt op de bovenste verdieping en deze is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels (10 minuten) en het openbaar vervoer. Het appartement is op het zuiden gericht. Het is een lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een speelkamer en een bergruimte. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een zonneterras maakt deze woning helemaal af.
EUR 238.400Flat
Casares
2
2
98 m²
Te koop. Dit luxe appartement heeft een woonoppervlak van 98 m² en 2 slaapkamers. Renovatie is noodzakelijk. De etage is niet bereikbaar via een lift een lift ; u heeft uitzicht op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. Het appartement ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht. Het is een lichte, vrijstaande woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 348.000Flat
Madrid
2
3
81 m²
Te koop. Dit mooie appartement is gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 81 m² en 2 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 202.700Flat
Casares
3
2
112 m²
Te koop. Dit luxe appartement heeft een woonoppervlak van 112 m² en 3 slaapkamers. Renovatie is noodzakelijk. De etage is niet bereikbaar via een lift een lift ; u heeft uitzicht op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. Het appartement ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht. Het is een lichte, vrijstaande woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 195.000Flat
El Puerto de Santa María
2
2
100 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 100 m² en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. Het appartement is op het zuidoosten gericht. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder.
EUR 399.000Flat
Madrid
1
1
81 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 81 m² en 1 slaapkamer. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De etage is bereikbaar via een lift. Er is 1 badkamer.
EUR 769.000Flat
Costa del Sol
3
1
162 m²
Te koop. Dit mooie traditionele appartement heeft een woonoppervlak van 162 m² en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is gerenoveerd in 2003. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels. Het appartement is op het zuiden gericht. Het is een lichte woning voorzien van een schuifpui. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. Het appartement is uitgerust met een alarmsysteem.
EUR 181.200Flat
Casares
2
2
97 m²
Te koop. Dit luxe appartement heeft een woonoppervlak van 97 m² en 2 slaapkamers. Renovatie is noodzakelijk. De etage is niet bereikbaar via een lift een lift ; u heeft uitzicht op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. Het appartement ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht. Het is een lichte, vrijstaande woning. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 260.000Flat
Benalmádena
2
2
145 m²
Te koop. Dit mooie appartement is een maisonnettewoning ; het appartement heeft een woonoppervlak van 145 m² en 2 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. Het ligt op de bovenste verdieping en deze is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels (10 minuten) en het openbaar vervoer. Het appartement is op het zuiden gericht. Het is een lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Het appartement is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer, een speelkamer en een bergruimte. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een barbecue en een zwembad van 80 m² maakt deze woning helemaal af.