Flat voor Kopen, Spain

Sorteer 16835 resultaten:
EUR 930.000Flat
Madrid
3
3
190 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 190 m² en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het appartement is op het zuiden gericht. Het is een lichte woning. Er is individuele verwarming, gasverwarming en airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een waskamer, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een sanitaire ruimte ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van van 190 m², een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 318.000Flat
Madrid
1
2
85 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 85 m² en 1 slaapkamer. De woning is gerenoveerd. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;.
EUR 900.000Flat
Marbella
4
4
389 m²
Te koop. Dit mooie appartement is een maisonnettewoning ; het appartement heeft een woonoppervlak van 389 m² en 4 slaapkamers. Het ligt op de bovenste verdieping en deze is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee de bergen. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 210.000Flat
Madrid
1
45 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 45 m². De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De etage is bereikbaar via een lift. Het appartement heeft een plat dak. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van een bergruimte en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 895.000Flat
Madrid
5
2
235 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 235 m² en 5 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw. Er is individuele verwarming. Het appartement is voorzien van een speelkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 184.000Flat
Madrid
2
1
69 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 69 m² en 2 slaapkamers. De woning is ingericht. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en een waskamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;.
EUR 398.000Flat
Valencia
183 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 183 m² en 5 kamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1969). Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Er is gasverwarming. Het appartement is voorzien van 2 woonkamers. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte ;. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een loggia maakt deze woning helemaal af.
EUR 299.000Flat
Manises
Calle
177 m²
Te koop. Dit luxe appartement is gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 177 m² en 3 kamers. (bouwjaar: 2007). Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning is voorzien van een schuifpui. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer van 40 m² ; het appartement beschikt tevens over een waskamer, een bergruimte en meerdere kasten. Er is een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan.
EUR 489.000Flat
Valencia
Calle
236 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 236 m² en 3 kamers. (bouwjaar: 1896). De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer.
EUR 110.000Flat
Valencia
Avenida
111 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 111 m² en 5 kamers. Renovatie is noodzakelijk. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het is een vrijstaande woning. Er is een badkamer ;. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder.