Flat voor Kopen, Spanje

Sorteer 15652 resultaten:
EUR 88.000Flat
Valencia
3
1
64 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 64 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1960). De etage is niet bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en de zee. Het appartement heeft 1 balkon. Het is een lichte, vrijstaande woning. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer, een speelkamer en een kleedkamer. Er is 1 badkamer ; met een oven, een wasmachine en een kookplaat. Het appartement is uitgerust met een alarmsysteem. Beschikbaar vanaf 1.
EUR 230.000Flat
Barcelona
1
1
25 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 25 m², 1 kamer en 1 slaapkamer. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De etage is niet bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en de zee. Het appartement is op het oosten gericht. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is airconditioning. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van van 10 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.400.000Flat
L'Hospitalet de Llobregat
4
3
210 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 210 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer. Er zijn 3 badkamers ; er is tevens 1 toilet. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 3 auto's. De aanwezigheid van een privé tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.250.000Flat
Barcelona
3
3
168 m²
Te koop. Dit mooie luxe traditionele appartement heeft een woonoppervlak van 168 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is gerenoveerd (bouwjaar: 1900). De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de binnenplaats de straat. Het appartement heeft 1 balkon. Het is een lichte woning voorzien van een schuifpui. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door sierlijsten en een parketvloer. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een kleedkamer en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; er is tevens 1 toilet en. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een loggia van 7 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 515.000Flat
Barcelona
4
2
117 m²
Te koop. Dit traditionele appartement heeft een woonoppervlak van 117 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de straat ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het is een lichte woning. Er zijn 2 badkamers. De aanwezigheid van een tuin en een patio maakt deze woning helemaal af.
EUR 780.000Flat
Barcelona
5
3
188 m²
Te koop. Dit moderne appartement heeft een woonoppervlak van 188 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. (bouwjaar: 1963). Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het appartement ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; met een kookplaat. De aanwezigheid van een patio van 15 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.080.000Flat
Madrid
3
3
187 m²
Te koop. Dit mooie luxe appartement is gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 187 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de tuin ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het appartement ligt in een mooie omgeving en in een rustige omgeving. Het is een goed geïsoleerde, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is vloerverwarming en airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een kleedkamer, 3 inpandige bergingen, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte evenals een hammam ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 3 auto's met plaats voor 1 auto. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal en een tennisbaan. Deze woning beschikt over een hammam. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 695.000Flat
Valencia
4
2
156 m²
Te koop. Dit traditionele appartement is gebouwd in Amerikaanse stijl; het appartement heeft een woonoppervlak van 156 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd in 1999 (bouwjaar: 1890). De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op het plein ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. Het appartement heeft 1 balkon. Het is een vrijstaande woning voorzien van een schuifpui. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is elektrische verwarming en airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 120.000Flat
Sagunto
3
2
122 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 122 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 2004). De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op het terras ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning ligt direct aan zee. Het appartement ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een lichte, vrijstaande woning. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer, 1 inpandige berging en een bergruimte. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 215.000Flat
Cullera
2
1
106 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 106 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1999). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee de bergen ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en de zee. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een openbaar zwembad en een loggia maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 1.