Flat voor Kopen, United Kingdom

Sorteer 376 resultaten:
EUR 1.087.201Flat
Londen
55 Upper Ground
1
Te koop. Dit mooie luxe appartement biedt 1 slaapkamer. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer en een hammam ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 4.348.801Flat
Londen
Southbank Tower
3
Te koop. Dit luxe appartement biedt 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.140.068Flat
Londen
55 Upper Ground
2
Te koop. Dit luxe appartement biedt 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en een park. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer en een hammam ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.028.531Flat
Londen
Cinnabar Wharf West 22 Wapping High Street
3
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Er is een badkamer en een doucheruimte. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree is beveiligd, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.257.126Flat
Londen
Caraway Apartments 2 Cayenne Court
2
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het appartement heeft 1 balkon. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een binnenplaats en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.428.552Flat
Londen
Connaught Court Connaught Street
3
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte ;.
EUR 2.571.394Flat
Londen
Albion Gate Albion Street
3
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer van 27 en 1 eetkamer..
EUR 817.132Flat
Londen
Sudrey Street London
2
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het appartement heeft 1 balkon. Het is een lichte woning. Er is een badkamer ;.
EUR 1.228.555Flat
Londen
St. Hildas Wharf 160 Wapping High Street
2
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het appartement is instapklaar. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. De entree is beveiligd, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.285.684Flat
Londen
St. Saviours Wharf 25 Mill Street
3
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd ; het appartement biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De etage is bereikbaar via een lift. Het appartement heeft 1 balkon op het westen. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree is beveiligd.