Flat voor Kopen, Verenigd Koninkrijk

Sorteer 181 resultaten:
EUR 1.163.252Flat
Londen
Upper Ground
1
Te koop. Dit luxe appartement biedt 1 slaapkamer. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals een park. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer en een hammam ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.559.153Flat
Londen
30 Albert Embankment
2
Te koop. Dit mooie luxe appartement is gemeubileerd ; het appartement biedt 2 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het appartement is voorzien van een kleedkamer en meerdere kasten. Er is een badkamer ;. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin en een wintertuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.105.089Flat
Londen
55 Upper Ground
1
Te koop. Dit mooie luxe appartement biedt 1 slaapkamer. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer en een hammam ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 4.420.355Flat
Londen
Southbank Tower
3
Te koop. Dit luxe appartement biedt 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.977.528Flat
Londen
55 Upper Ground
2
Te koop. Dit luxe appartement biedt 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en een park. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer en een hammam ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.066.039Flat
Londen
4
Te koop. Dit appartement biedt 4 kamers en 4 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het is een zonnige, lichte woning. Er is een badkamer en een doucheruimte.
EUR 504.966Flat
Londen
2
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 201.986Flat
Liverpool
Brassey St
2
1
Te koop. Dit luxe appartement is een maisonnettewoning ; het appartement is gemeubileerd ; het appartement biedt 5 kamers en 2 slaapkamers. Het ligt op de 7e verdieping vanwaar u een prachtig uitzicht heeft. Er is 1 badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 252.483Flat
Liverpool
Brassey St
2
1
Te koop. Dit luxe appartement is een maisonnettewoning ; het appartement is gemeubileerd ; het appartement biedt 5 kamers en 2 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Er is 1 badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 476.912Flat
Londen
3
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het appartement ligt in een mooie omgeving en in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.