Flat voor Kopen, United Kingdom

Sorteer 285 resultaten:
EUR 4.303.589Flat
Londen
Southbank Tower
3
Te koop. Dit luxe appartement biedt 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.117.819Flat
Londen
55 Upper Ground
2
Te koop. Dit luxe appartement biedt 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en een park. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer en een hammam ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 222.000Flat
Great Wakering
1
60 m²
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 60 m², 3 kamers en 1 slaapkamer. (bouwjaar: 1970). Het ligt op de 1e verdieping en bevindt zich op korte afstand van de zee (3000 m). Het appartement is voorzien van een voorraadkast. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Er is internet.
EUR 451.255Flat
Edgware
2
2
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd ; het appartement biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. U heeft uitzicht op de tuin ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het appartement heeft 1 balkon. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is gasverwarming. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer van 28 ; het appartement beschikt tevens over meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een magnetron, een koelkast, een spoelbak, een afzuigkap en een kookplaat. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 490.746Flat
Londen
2
1
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd ; het appartement biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. De woning is voorzien van een schuifpui en dubbele beglazing. Deze woning in oude stijl wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is gasverwarming. Het appartement is voorzien van meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een koelkast, een spoelbak, een afzuigkap en een kookplaat. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin, een privé park, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 377.931Flat
Londen
1
1
Te koop. Dit appartement biedt 1 kamer en 1 slaapkamer. Het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 987.132Flat
Londen
68a Morton Road London
2
Te koop. Dit appartement is een maisonnettewoning ; het appartement biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. Het ligt op de bovenste verdieping en deze is bereikbaar via een trapopgang. Deze woning in oude stijl wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. De aanwezigheid van een privé tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 620.483Flat
Londen
389 City Road London
1
Te koop. Dit appartement biedt 1 kamer en 1 slaapkamer. U heeft uitzicht op de tuin. Het is een lichte woning. Er is een badkamer ;. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 479.464Flat
Londen
2
1
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd ; het appartement biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de tuin ; het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is gasverwarming. Het appartement is voorzien een woonkamer van 18 ; het appartement beschikt tevens over 2 inpandige bergingen en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een spoelbak, een afzuigkap en een kookplaat. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats.
EUR 490.746Flat
Londen
2
2
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd ; het appartement biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is gasverwarming. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer van 23 ; het appartement beschikt tevens over meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een wasmachine, een koelkast, een spoelbak, een afzuigkap en een kookplaat. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.