Flat voor Kopen, Verenigd Koninkrijk

Sorteer 242 resultaten:
EUR 222.000Flat
Great Wakering
1
60 m²
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 60 m², 3 kamers en 1 slaapkamer. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud (bouwjaar: 1970). Het ligt op de 1e verdieping en bevindt zich op korte afstand van de zee (3000 m). Het appartement is voorzien van een voorraadkast. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Er is internet.
EUR 539.775Flat
Londen
3
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het appartement is instapklaar. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.636.376Flat
Londen
Landmark, Sugar Quay, City EC1
2
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en een kleedkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek en een fitnesszaal. De aanwezigheid van een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 20.000Flat
Londen
2
65 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 65 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 568.184Flat
Londen
Albatross Way, Canada Water
1
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd ; het appartement biedt 1 kamer. Het ligt op de bovenste verdieping vanwaar u een prachtig uitzicht heeft ; het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Er is 1 badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.125.004Flat
Londen
2
Te koop. Dit luxe appartement biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het appartement heeft 1 balkon. Er is een badkamer en een hammam ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.704.551Flat
Londen
3
Te koop. Dit luxe appartement biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het appartement heeft 1 balkon. Er is een badkamer en een hammam ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 181.819Flat
King's Lynn
1
1
94 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 94 m², 1 kamer en 1 slaapkamer. Het ligt op de bovenste verdieping ; het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 198.864Flat
Hunstanton
1
1
59 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 59 m², 1 kamer en 1 slaapkamer. Er is 1 badkamer.
EUR 397.729Flat
Norwich
3
2
81 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 81 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. Er zijn 2 badkamers.