Flat voor Kopen, United Kingdom

Sorteer 210 resultaten:
EUR 1.131.344Flat
Londen
Upper Ground
1
Te koop. Dit luxe appartement biedt 1 slaapkamer. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals een park. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer en een hammam ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.488.956Flat
Londen
30 Albert Embankment
2
Te koop. Dit mooie luxe appartement is gemeubileerd ; het appartement biedt 2 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het appartement is voorzien van een kleedkamer en meerdere kasten. Er is een badkamer ;. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin en een wintertuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.074.777Flat
Londen
55 Upper Ground
1
Te koop. Dit mooie luxe appartement biedt 1 slaapkamer. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer en een hammam ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 4.299.106Flat
Londen
Southbank Tower
3
Te koop. Dit luxe appartement biedt 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.923.285Flat
Londen
55 Upper Ground
2
Te koop. Dit luxe appartement biedt 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en een park. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer en een hammam ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 545.934Flat
Londen
2
Te koop. Dit mooie appartement biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Deze woning in oude stijl wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 398.077Flat
Norwich
3
2
81 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 81 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. Er zijn 2 badkamers.
EUR 398.077Flat
Norwich
3
2
76 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 76 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. Er zijn 2 badkamers.
EUR 398.077Flat
Norwich
3
2
81 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 81 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. Er zijn 2 badkamers.
EUR 449.258Flat
Londen
1
Te koop. Dit appartement biedt 1 kamer en 1 slaapkamer. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning in oude stijl wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.