Huis voor Kopen, Spanje

Sorteer 11983 resultaten:
EUR 1.150.000Huis
Madrid
4
4
390 m²
Te koop. Dit mooie luxe moderne huis heeft een woonoppervlak van 390 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel en gerenoveerd (bouwjaar: 2001). Het ligt in het souterrain de bovenste verdieping en deze is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals een park. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een rustige omgeving en is op het zuidoosten gericht. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een kleedkamer, een souterrain en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.150.000Huis
Mairena del Aljarafe
7
6
349 m²
Te koop. Dit chalet heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 349 m² en 7 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bron. Het chalet is op het zuiden gericht. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui, een glaswand, dubbele beglazing en elektrische rolluiken. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. Er is airconditioning. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer, 14 inpandige bergingen, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een hammam ; met een kookplaat. Het chalet is voorzien van zonnepanelen. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een tv en een telefoon. Het chalet is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 110.000Huis
La Orotava
3
2
175 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 175 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 1800). U heeft uitzicht op het terras. de perceeloppervlakte bedraagt 185 m². Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een patio maakt deze woning helemaal af.
EUR 340.000Huis
San Lorenzo de El Escorial
3
2
164 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 164 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 1985). Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bron ; de perceeloppervlakte bedraagt 1266 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning is opgetrokken uit baksteen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is verwarming op stookolie. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek.
EUR 235.000Huis
Sta Úrsula
3
2
135 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 135 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 135 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 eetkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's en een oppervlakte van 50 m². De aanwezigheid van een tuin en een openbaar zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 150.000Huis
Garachico
3
2
160 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 160 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Renovatie is noodzakelijk. de perceeloppervlakte bedraagt 160 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis heeft een plat dak. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een wijnkelder, veel opbergruimte en een magazijn. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;.
EUR 250.000Huis
Sta Brígida
4
3
216 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 216 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Het ligt in het souterrain vanwaar u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen (5 minuten). de perceeloppervlakte bedraagt 284 m². Het huis is op het westen gericht op het oosten gericht. Het huis heeft een plat dak. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een kleedkamer, 2 inpandige bergingen en een bergruimte. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een patio, een barbecue en een zonneterras maakt deze woning helemaal af.
EUR 77.260Huis
Villalbilla
144 m²
Te koop. Deze boerderij heeft een woonoppervlak van 144 m². (bouwjaar: 1983). De woning beschikt over een bron ; de perceeloppervlakte bedraagt 3480 m². De boerderij ligt in een rustige omgeving.
EUR 260.000Huis
Abrera
4
3
157 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 157 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1998). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een lichte, vrijstaande woning. Er is gasverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een zolder en een speelkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; er is tevens 1 toilet en. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto.
EUR 730.000Huis
Madrid
4
3
324 m²
Te koop. Dit chalet heeft een woonoppervlak van 324 m² en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. U heeft een vrij uitzicht. Het chalet ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een zolder, 1 inpandige berging en een voorraadkast. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.