Huis voor Kopen, Spain

Sorteer 15718 resultaten:
EUR 639.600Huis
Taco
3
2
306 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 306 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. de perceeloppervlakte bedraagt 235 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een wijnkelder. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin, een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 182.000Huis
Churriana de la Vega
3
2
130 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 130 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen (5 minuten). de perceeloppervlakte bedraagt 196 m². De woning is voorzien van dubbele beglazing. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een kleedkamer en een souterrain. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 780.000Huis
Boadilla del Monte
5
4
200 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 200 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een wasserette ; de perceeloppervlakte bedraagt 222 m². Het is een vrijstaande woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een souterrain, een voorraadkast en een bergruimte. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 650.000Huis
Villaviciosa de Odón
4
3
371 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 371 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1975). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het huis heeft 1 balkon. Het is een lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 3 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een zonneterras maakt deze woning helemaal af.
EUR 230.000Huis
Valldoreix
3
1
48 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 48 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1965). Het ligt in het souterrain en bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het is een lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 eetkamer. Er is 1 badkamer ;. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 238.000Huis
San Cristóbal de La Laguna
3
2
154 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 154 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is ingericht en zeer comfortabel (bouwjaar: 2008). de perceeloppervlakte bedraagt 195 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en een souterrain. Er zijn 2 badkamers ;. Bij het object hoort een garage. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een patio maakt deze woning helemaal af.
EUR 148.000Huis
Güímar
10
2
268 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 268 m², 10 kamers en 10 slaapkamers. (bouwjaar: 1961). de perceeloppervlakte bedraagt 286 m². Het is een vrijstaande woning. Er zijn 2 badkamers ;. De aanwezigheid van een zonneterras maakt deze woning helemaal af.
EUR 450.000Huis
Arenys de Munt
5
2
255 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 255 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. (bouwjaar: 1991). Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee (3 minuten). De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 261 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een vrijstaande woning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een waskamer en een souterrain. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 3 auto's met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 750.000Huis
Murcia
4
2
230 m²
Te koop. Dit mooie huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 230 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud (bouwjaar: 2009). De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer en de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 360 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. De woning is voorzien van een glaswand en dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een waskamer, een souterrain en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; met een oven. Er is een parkeerplaats met plaats voor 5 auto's. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 182.342Huis
Martorelles
3
2
78 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 78 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 78 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er is gasverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 inpandige berging en een bergruimte. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Er is voldoende parkeergelegenheid. De aanwezigheid van een patio en een zwembad maakt deze woning helemaal af.