Flat voor Kopen, Portugal

Sorteer 16315 resultaten:
EUR 180.000Flat
Lissabon
1
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. De woning beschikt over een binnenhof. Er is 1 badkamer. De aanwezigheid van een binnenplaats (27 m²) maakt deze woning helemaal af.
EUR 137.000Flat
Odivelas
3
1
Te koop. Dit appartement biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer (950 m) en een park. Er is 1 badkamer. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek.
EUR 175.000Flat
Lissabon
1
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. Het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. Er is 1 badkamer. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf april.
EUR 188.000Flat
Lissabon
1
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. De woning is recentelijk gebouwd. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het is een lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een magazijn en meerdere kasten. Er is 1 badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van van 49 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 269.000Flat
Lissabon
2
1
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. Het appartement is voorzien van een magazijn en meerdere kasten. Er is 1 badkamer ;. Bij het object hoort een garage.
EUR 750.000Flat
Lissabon
4
2
190 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 190 m², 5 kamers en 4 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is gerenoveerd. Het is mogelijk een garage bij te bouwen. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en een park. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en een waskamer. Er zijn 2 badkamers ;. Bij het object hoort een garage.
EUR 480.000Flat
Cascais
3
2
Te koop. Dit luxe appartement biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen (3 minuten)(5 minuten) zoals de zee (3 minuten) en de zee (3 minuten)(5 minuten). Het appartement ligt in een rustige omgeving en is op het westen gericht op het oosten gericht ; tevens heeft het appartement een zonnige ligging. Het is een zonnige woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 2 inpandige bergingen en een magazijn. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De entree wordt beveiligd door een bewaker. Beschikbaar vanaf augustus.
EUR 165.000Flat
Arruda dos Vinhos
3
2
Te koop. Dit mooie appartement biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning beschikt over een berging. Het is een lichte woning. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's.
EUR 340.000Flat
Lissabon
2
2
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het appartement is instapklaar. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het appartement is op het westen gericht op het oosten gericht. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Beschikbaar vanaf april.
EUR 405.000Flat
Cascais
2
2
Te koop. Dit luxe appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen (3 minuten)(5 minuten) zoals de zee (3 minuten)(5 minuten) en de zee (3 minuten). Het appartement ligt in een rustige omgeving en is op het westen gericht op het oosten gericht ; tevens heeft het appartement een zonnige ligging. Het is een zonnige woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 inpandige berging en een magazijn. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De entree wordt beveiligd door een bewaker. Beschikbaar vanaf augustus.