Flat voor Kopen, Portugal

Sorteer 18093 resultaten:
EUR 500.000Flat
Lagos
3
2
130 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 130 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht op de zee. Het appartement ligt in een rustige omgeving. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer van 30 m². Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; (30 m²). Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een verwarmd zwembad en een serre van 40 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 285.000Flat
Lagos
2
2
88 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 88 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht op de zee. Het appartement ligt in een rustige omgeving. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer van 30 m². Er zijn 2 badkamers ; (30 m²). Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een verwarmd zwembad en een serre van 40 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 382.000Flat
Loulé
Te koop. De woning is zeer comfortabel. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het appartement ligt in een mooie omgeving. Het is een zonnige, lichte woning. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 225.000Flat
Albufeira
2
Te koop. Dit mooie appartement biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, de zee en de zee (6 minuten). Het appartement ligt in een mooie omgeving. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er is een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een tuin en een buiten zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 279.000Flat
Faro
3
2
121 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 121 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de baai ; het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer van 29 m². Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;.
EUR 272.000Flat
Loulé
2
2
105 m²
Te koop. Dit luxe appartement heeft een woonoppervlak van 105 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer, de zee (7 km), de zee (7) en een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van een kelder, een souterrain, veel opbergruimte en een magazijn. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De entree wordt beveiligd door een bewaker. De aanwezigheid van een tuin, een openbaar zwembad en een zwembad maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 2019.
EUR 296.100Flat
Loulé
2
2
115 m²
Te koop. Dit luxe appartement heeft een woonoppervlak van 115 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer, de zee (7 km), de zee (7) en een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van een kelder, een souterrain, veel opbergruimte en een magazijn. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De entree wordt beveiligd door een bewaker. De aanwezigheid van een tuin, een openbaar zwembad en een zwembad maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 2019.
EUR 254.400Flat
Loulé
2
2
106 m²
Te koop. Dit luxe appartement heeft een woonoppervlak van 106 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer, de zee (7), de zee (7 km) en een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van een kelder, een souterrain, veel opbergruimte en een magazijn. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De entree wordt beveiligd door een bewaker. De aanwezigheid van een tuin, een openbaar zwembad en een zwembad maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 2019.
EUR 250.000Flat
Albufeira
2
2
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. U heeft uitzicht op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee (5 minuten). Het is een zonnige, lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin, een privé park, een zwembad en een openbaar zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 158.000Flat
Loulé
1
47 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 47 m² en 1 kamer. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. Het appartement ligt in een rustige omgeving en in een mooie omgeving en is op het zuiden gericht. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.