Flat voor Kopen, Portugal

Sorteer 46706 resultaten:
EUR 680.000Flat
Porto
4
4
195 m²
Te koop. Dit mooie luxe appartement heeft een woonoppervlak van 195 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, de zee (3 minuten), de zee en een park. Er zijn 4 badkamers. Bij het object hoort een garage. De entree wordt beveiligd door een bewaker.
EUR 520.000Flat
Porto
3
4
266 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 266 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. U heeft uitzicht op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. Het appartement ligt in een rustige omgeving en heeft tevens een zonnige ligging. Het is een zonnige woning. Er zijn 4 badkamers. Bij het object hoort een garage.
EUR 890.000Flat
Lissabon
4
3
402 m²
Te koop. Dit mooie moderne appartement heeft een woonoppervlak van 402 m², 5 kamers en 4 slaapkamers. U heeft uitzicht op het meer ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het appartement heeft een zonnige ligging. Het is een zonnige, lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is gasverwarming, een houtkachel en airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De entree wordt beveiligd door een bewaker. De aanwezigheid van een tuin en een patio maakt deze woning helemaal af.
EUR 238.000Flat
Lissabon
1
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. De etage is niet bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats.
EUR 240.000Flat
Lissabon
2
1
90 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 90 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een binnenhof. Er is 1 badkamer. De aanwezigheid van een privé binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 152.500Flat
Vila Franca de Xira
2
1
122 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 122 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning beschikt over een berging. Het appartement is op het westen gericht ; tevens heeft het appartement een zonnige ligging. Het is een zonnige woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer van 32 m² ; het appartement beschikt tevens over een bergruimte. Er is 1 badkamer ; (18 m²) (15 m²). Bij het object hoort een garage.
EUR 129.000Flat
Lissabon
1
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Er is 1 badkamer.
EUR 450.000Flat
Lissabon
2
2
Te koop. Dit mooie appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht ; het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer en een park. Het appartement is op het oosten gericht ; tevens heeft het appartement een zonnige ligging. Het is een zonnige woning voorzien van dubbele beglazing en elektrische rolluiken. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer, een kelder, een voorraadkast, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een hammam ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De entree wordt beveiligd door een bewaker en een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 247.500Flat
Lissabon
2
1
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. Het ligt op de bovenste verdieping ; het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels. Er is 1 badkamer ;. Beschikbaar vanaf augustus.
EUR 147.000Flat
Lissabon
1
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. De woning komt uit de 17e eeuw. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels (1), het openbaar vervoer (5 minuten) en een park. Het appartement ligt in een mooie omgeving en is op het zuiden gericht. Het is een lichte woning. Er is 1 badkamer. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.