Flat voor Kopen, Portugal

Sorteer 18102 resultaten:
EUR 650.000Flat
Loulé
3
3
164 m²
Te koop. Dit mooie luxe moderne appartement heeft een woonoppervlak van 164 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel en recentelijk gebouwd. Het ligt op de bovenste verdieping en deze is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en de zee (5 minuten). De woning beschikt over een gastenverblijf en een binnenhof. Het appartement ligt in een rustige omgeving en in een mooie omgeving. Het is een zonnige, lichte woning voorzien van een schuifpui. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer van 40 m² ; het appartement beschikt tevens over een kelder, een souterrain, veel opbergruimte, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een hammam ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 3 auto's. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek en een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De entree is beveiligd, tevens is er een bewaker. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin, een privé park, een barbecue, een zwembad, een spa en een serre van 25 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 292.800Flat
Loulé
2
2
115 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 115 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. Het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels, het openbaar vervoer, de zee (7 km), de zee (7) en een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van een kelder, een souterrain, veel opbergruimte en een magazijn. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De entree wordt beveiligd door een bewaker. De aanwezigheid van een tuin, een openbaar zwembad en een zwembad maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 2019.
EUR 395.000Flat
Loulé
2
123 m²
Te koop. Dit mooie luxe appartement heeft een woonoppervlak van 123 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving en in een mooie omgeving. Het is een zonnige, lichte, goed geïsoleerde woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer van 32 m² ; het appartement beschikt tevens over een kelder. Er is een badkamer en een hammam ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een tuin, een privé park, een zwembad, een buiten zwembad, een spa en een serre van 25 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 183.000Flat
Loulé
2
2
70 m²
Te koop. Dit mooie appartement is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 70 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is zeer comfortabel. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen (5 minuten) zoals de zee (5 minuten). Het is een zonnige, lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en een waskamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats.
EUR 230.000Flat
Lissabon
1
37 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 37 m² en 1 kamer. Het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het is een zonnige woning. Er is 1 badkamer ;.
EUR 239.000Flat
Lissabon
2
1
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een binnenhof. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer ;, een kitchenette. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 469.000Flat
Lissabon
3
2
111 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 111 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. U heeft uitzicht op het meer ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen (7 minuten) zoals het openbaar vervoer en een park. De woning beschikt over een berging. Het appartement is op het westen gericht ; tevens heeft het appartement een zonnige ligging op het zuiden gericht. Het is een zonnige woning. Het appartement is voorzien van 1 inpandige berging, een bergruimte en een magazijn. Er zijn 2 badkamers. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 249.000Flat
Lissabon
1
1
47 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 47 m², 2 kamers en 1 slaapkamer. De woning is gerenoveerd in 2004. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels (500 m). De woning beschikt over een binnenhof. Er is 1 badkamer ; tevens is er een keuken voorzien van een kookplaat. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een binnenplaats en een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 375.000Flat
Lissabon
1
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. De etage is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en een park. Het appartement is op het westen gericht op het oosten gericht. Het is een lichte woning. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een kelder en een magazijn. Er is 1 badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree wordt beveiligd door een bewaker.
EUR 288.000Flat
Lissabon
2
1
44 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 44 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en een park. De woning beschikt over een binnenhof. Het appartement ligt in een rustige omgeving en is op het westen gericht op het oosten gericht ; tevens heeft het appartement een zonnige ligging. Het is een zonnige woning. Er is 1 badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal ; er wordt ook fietsverhuur aangeboden. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.