Huis voor Kopen, Andorra

Sorteer 25 resultaten:
EUR 270.000Huis
Sispony
2
1
103 m²
Te koop. Dit huis is een maisonnettewoning ; het huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 103 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. De woning is voorzien van een daglichtkoepel. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard en een vide met slaapkamer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een zolder, 2 inpandige bergingen en een bergruimte. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 2 auto's.
EUR 2.500.000Huis
Canillo
6
400 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 400 m², 6 kamers en 6 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1500). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. De woning beschikt over een wasserette en een stal. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een zolder, een souterrain en een wijnkelder. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. De aanwezigheid van een privé tuin en een barbecue maakt deze woning helemaal af.
EUR 489.000Huis
Sispony
3
2
275 m²
Te koop. Dit moderne huis heeft 2 verdiepingen, 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 275 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is zeer comfortabel (bouwjaar: 1999). De woning beschikt over een bijgebouw, een wasserette en een berging. Het is een lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een speelkamer, een waskamer en een magazijn. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto. De residentie beschikt tevens over een sportzaal en een fitnesszaal. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.200.000Huis
Andorra la Vella
4
3
521 m²
Te koop. Dit huis staat leeg ; het huis heeft 5 verdiepingen, een woonoppervlak van 521 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1987). De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op weilanden. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is individuele verwarming en verwarming op stookolie. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een waskamer, een kleedkamer en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer, een bibliotheek en een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een telefoon. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 575.000Huis
Escaldes
3
2
280 m²
Te koop. Dit huis staat leeg gemeubileerd ; het huis heeft 4 verdiepingen, 1 verdieping, een woonoppervlak van 280 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 2005). De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op weilanden de bergen. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer, een kleedkamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met een oppervlakte van 50 m². Deze woning beschikt over een telefoon. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 475.000Huis
Aixirivall
4
2
350 m²
Te koop. Dit huis heeft 4 verdiepingen, 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 350 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2013). De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op weilanden de bergen. De woning beschikt over een bijgebouw, een wasserette en een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is verwarming op stookolie. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een waskamer, een bergruimte, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een sportzaal en een fitnesszaal. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 1.
EUR 330.000Huis
Escaldes
3
2
125 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 125 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1987). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op weilanden de bergen. Het is een vrijstaande woning. Deze woning is opgetrokken uit steen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Deze woning beschikt over een telefoon. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af. Voor meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon : 376647298.
EUR 4.225.000Huis
Escaldes
4
6
609 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 609 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel en gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het ligt op de bovenste verdieping ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. De woning beschikt over een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard en een vide. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een zolder, een waskamer, een kleedkamer, 1 inpandige berging, een voorraadkast en een magazijn. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer en een hammam ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 6 auto's. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 820.000Huis
Ordino
6
4
460 m²
Te koop. Dit moderne huis is gemeubileerd ; het huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 460 m², 6 kamers en 6 slaapkamers. (bouwjaar: 2010). U heeft uitzicht op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals een park. De woning beschikt over een bijgebouw, een wasserette en een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft tevens een zonnige ligging. Het is een zonnige, lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een speelkamer, een waskamer, een kleedkamer, 5 inpandige bergingen, een voorraadkast, een bergruimte, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte evenals een hammam ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 5 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een telefoon en een hammam. De aanwezigheid van een privé tuin van 28 m², een serre van 13 m² van 23 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 515.000Huis
Aixirivall
7
3
320 m²
Te koop. Dit mooie huis is gemeubileerd ; het huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 320 m², 7 kamers en 7 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud (bouwjaar: 1970). Renovatie is noodzakelijk. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels (10 minuten) en het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een zonnige, lichte, vrijstaande woning. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 kantoor, een waskamer, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.