Huis voor Kopen, Andorra

Sorteer 27 resultaten:
EUR 550.000Huis
Sant Julià de Lòria
6
4
412 m²
Te koop. Dit huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 412 m² en 6 slaapkamers. (bouwjaar: 1994). Het ligt in het souterrain. De woning beschikt over een bijgebouw, een wasserette en een berging. Het huis heeft 1 balkon. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een waskamer, een kleedkamer, een souterrain, een bergruimte, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; er is tevens 1 toilet en met een spoelbak. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.700.000Huis
La Massana
5
6
656 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 656 m² en 5 slaapkamers. (bouwjaar: 1993). U heeft uitzicht op de tuin de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw en een wasserette. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een vrijstaande woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en 1 kantoor. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 6 auto's. De aanwezigheid van een privé tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 699.000Huis
Canillo
6
6
394 m²
Te koop. Dit luxe huis is gebouwd in Amerikaanse stijl; het huis heeft een woonoppervlak van 394 m² en 6 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het ligt in het souterrain vanwaar u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een zonnige woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken, een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een kleedkamer. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer en een hammam ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een barbecue, een spa en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 870.000Huis
La Massana
4
2
578 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 578 m² en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1975). Het is mogelijk het pand uit te breiden. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op weilanden de bergen. Het is een zonnige, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een zolder en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 595.000Huis
La Massana
3
3
230 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 230 m² en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 2012). De etage is bereikbaar via een lift. De woning beschikt over een bijgebouw en een wasserette. Het huis ligt in een rustige omgeving en bij een tuin en heeft 1 balkon. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is verwarming op stookolie. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer, een kleedkamer en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een privé tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 330.000Huis
Escaldes
3
2
125 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 125 m² en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1987). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op weilanden de bergen. Het is een vrijstaande woning. Deze woning is opgetrokken uit steen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Deze woning beschikt over een telefoon. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af. Voor meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon : 376647298.
EUR 950.000Huis
Sant Julià de Lòria
3
3
271 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 271 m² en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1980). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels (2 minuten) en het openbaar vervoer. Het huis ligt in een dorp. Het is een zonnige, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een souterrain en een wijnkelder. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 3 auto's. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 595.000Huis
Escaldes
4
3
350 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 350 m² en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1994). Het huis is instapklaar. Het ligt op de bovenste verdieping. De woning beschikt over een bijgebouw en een wasserette. Het huis heeft 1 balkon. Het is een lichte woning. Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is verwarming op stookolie. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een waskamer en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.550.000Huis
Sant Julià de Lòria
4
4
523 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 523 m² en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2017). De etage is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang ; u heeft uitzicht op weilanden ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels (10 minuten) en het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui en elektrische rolluiken. Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 5 auto's. De aanwezigheid van een privé tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 950.000Huis
Sispony
3
3
254 m²
Te koop. Dit mooie huis is volledig gemeubileerd ; het huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 254 m² en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1990). Renovatie is noodzakelijk. Het ligt in het souterrain vanwaar u een prachtig vrij uitzicht. De woning beschikt over een wasserette en een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving en in een dorp. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een vide. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een kleedkamer, een souterrain en een magazijn. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek en een fitnesszaal.