Huis voor Kopen, Andorra

Sorteer 23 resultaten:
EUR 820.000Huis
Ordino
6
4
460 m²
Te koop. Dit moderne huis is gemeubileerd ; het huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 460 m², 6 kamers en 6 slaapkamers. (bouwjaar: 2010). U heeft uitzicht op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals een park. De woning beschikt over een bijgebouw, een wasserette en een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft tevens een zonnige ligging. Het is een zonnige, lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een speelkamer, een waskamer, een kleedkamer, 5 inpandige bergingen, een voorraadkast, een bergruimte, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte evenals een hammam ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 5 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een telefoon en een hammam. De aanwezigheid van een privé tuin van 28 m², een serre van 23 m² van 13 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 570.000Huis
Juberri
7
3
320 m²
Te koop. Dit mooie huis is gemeubileerd ; het huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 320 m², 7 kamers en 7 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud (bouwjaar: 1970). Renovatie is noodzakelijk. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels (10 minuten) en het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een zonnige, lichte, vrijstaande woning. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 kantoor, een waskamer, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.650.000Huis
La Massana
3
3
634 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 634 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1995). De etage is bereikbaar via een lift ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. De woning beschikt over een atelier. Het huis ligt in een dorp en in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. De woning is voorzien van een schuifpui. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een waskamer, een wijnkelder, veel opbergruimte, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte evenals een hammam ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 3 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een zwembad, een serre en een loggia maakt deze woning helemaal af.
EUR 825.000Huis
Canillo
3
3
255 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 255 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 2019). De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op weilanden ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. De woning beschikt over een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving en in een dorp. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer, een kleedkamer, 1 inpandige berging, een bergruimte en een magazijn. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een privé tuin van 51 m², een serre van 29 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.025.000Huis
Canillo
4
4
337 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 337 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2019). De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op weilanden ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. De woning beschikt over een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving en in een dorp. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer, een kleedkamer, 1 inpandige berging, een bergruimte en een magazijn. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een privé tuin van 91 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 763.157Huis
Juberri
3
2
420 m²
Te koop. Dit mooie luxe moderne huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 420 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 1982). U heeft uitzicht op weilanden. De woning beschikt over een bijgebouw en een wasserette. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft tevens een zonnige ligging. Het is een zonnige, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer, een kelder, een souterrain, een wijnkelder en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een tuin van 450 m², een serre maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 1.
EUR 878.947Huis
Canillo
4
3
305 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 305 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2007). De woning beschikt over een bijgebouw en een wasserette. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 285.000Huis
Canillo
4
1
280 m²
Te koop. Dit huis heeft 4 verdiepingen, 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 280 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1910). De woning beschikt over een loods en een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 2 woonkamers, 1 eetkamer, een zolder, een kelder, een souterrain, een wijnkelder, 1 inpandige berging, een bergruimte en een magazijn. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer.
EUR 650.000Huis
Escaldes
4
3
287 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 287 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1995). Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een zonnige, vrijstaande woning. Deze woning is opgetrokken uit steen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Er is individuele verwarming en verwarming op stookolie. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en 1 kantoor van 15 m² ; het huis beschikt tevens over een waskamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een privé tuin van 70 m², een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 220.000Huis
La Massana
3
2
90 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 90 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een berging. Het huis ligt in een mooie omgeving en heeft 1 balkon. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een bergruimte, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.