Huis voor Kopen, Aruba

Sorteer 79 resultaten:
EUR 1.987.589Huis
Noord
Magnificent Two Story Estate Home
7
6
1972 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 1972 m² en 7 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning beschikt over een berging. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor en een magazijn. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 3 auto's. De aanwezigheid van een privé tuin, een privé patio, een zwembad en een serre van 124 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.854.200Huis
Noord
Indulge at Tierra Del Sol Estate
5
6
613 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 613 m² en 5 slaapkamers. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een kleedkamer. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.385.107Huis
Noord
Majestic Tierra Del Sol Estate
6
6
533 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 533 m² en 6 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.590.071Huis
Oranjestad
Spectacular Spacious Villa !
5
7
733 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 733 m² en 5 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op het terras ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en 1 kantoor. Er zijn 7 badkamers waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.324.176Huis
Noord
Beach Front Malmok Home
5
4
1107 m²
Te koop. Dit huis is gelijkvloers, heeft een woonoppervlak van 1107 m² en 5 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage.
EUR 990.261Huis
Santa Cruz
Jamanota Villa
5
4
615 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 615 m² en 5 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning beschikt over een stal. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 242.928Huis
Noord
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een gesloten tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 287.096Huis
Noord
2
1
Te koop. Dit mooie huis is gelijkvloers en gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis biedt 2 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor en een kleedkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin, een privé park en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.092Huis
Paradera
4
4
Te koop. Dit luxe huis biedt 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een gastenverblijf. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van een kleedkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.887Huis
Noord
4
3
Te koop. Dit huis is gelijkvloers, biedt 4 slaapkamers. Het huis ligt in een mooie omgeving. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.