Huis voor Kopen, Australië

Sorteer 12687 resultaten:
Contact AgentHuis
Hampton Park
Bellflower Place 4
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. De woning beschikt over een atelier. Het huis ligt in een rustige omgeving. De woning is voorzien van een schuifpui. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; met een oven en een kookplaat. De aanwezigheid van een privé tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
CONTACT AGENTHuis
Varsity Lakes
Elizabeth Crescent 1
4
2
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op het meer. de perceeloppervlakte bedraagt 389 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 273.224Huis
Lithgow City Council
Macauley Street 13-15
4
2
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 682 m². Er is gasverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer.
EUR 371.712Huis
Tallwoods Village
4
2
Te koop. Dit luxe huis biedt 4 slaapkamers. De woning beschikt over een atelier ; de perceeloppervlakte bedraagt 867 m². Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers ;. De aanwezigheid van een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
$430,000Huis
Eurobodalla Shire Council
Short Street 9
3
1
Te koop. Dit huis is een maisonnettewoning ; het huis biedt 3 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 1024 m². Er is 1 badkamer. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
Auction 24th of March 1:30pmHuis
Bardon
Coopers Camp Road 88
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. De woning beschikt over een stal ; de perceeloppervlakte bedraagt 860 m². Het is een lichte woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
For SaleHuis
Queensland
Splendour Street 61
5
4
Te koop. Dit luxe huis biedt 5 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 390 m². Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 kantoor, een kleedkamer en een magazijn. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een koelkast en een spoelbak. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een binnenplaats, een patio, een barbecue en een serre maakt deze woning helemaal af.
CONTACT AGENTHuis
Robina
Parnell Boulevard 149/1-25
2
2
Te koop. Dit huis biedt 2 slaapkamers. Het ligt in het souterrain de bovenste verdieping vanwaar u een prachtig uitzicht heeft. Het huis is voorzien van 1 kantoor en een souterrain. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
Offers Over $489,000Huis
Corinda
Hassall Street 3/23
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van winkels. de perceeloppervlakte bedraagt 185 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.