Huis voor Kopen, Bermuda

Sorteer 95 resultaten:
EUR 2.469.028Huis
Hamilton
Bonnie Brae
3
3
209 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 209 m² en 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op het meer. de perceeloppervlakte bedraagt 3642 m². Het huis is voorzien van 1 eetkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer. De aanwezigheid van een privé tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.246.396Huis
Smith's
89 Harrington Sound Rd Harrington Sound Rd
4
4
390 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 390 m² en 4 slaapkamers. De woning beschikt over een gastenverblijf ; de perceeloppervlakte bedraagt 5018 m². Het huis is voorzien van een speelkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een koelkast. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.186.348Huis
Smith
Bienvenue
4
4
297 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 297 m² en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op het meer. de perceeloppervlakte bedraagt 3358 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.436.321Huis
Hamilton
47 Litchfield Way Harrington Sound Road
5
3
308 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 308 m² en 5 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 5341 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en 2 kantoren. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 6.625.298Huis
Paget
Ardsheal Cottage
4
4
557 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 557 m² en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 3237 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken en een open haard. Het huis is voorzien van meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;, een kitchenette. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.115.678Huis
St.George's
French House
3
4
300 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 300 m² en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 2954 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. De woning is voorzien van een glaswand. Deze woning in oude stijl wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 4 badkamers ; met een oven. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 6.051.105Huis
Warwick
4
4
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. U heeft uitzicht op de baai. Er zijn 4 badkamers ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal en een tennisbaan. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.710Huis
Hamilton
1
1
Te koop. Dit huis biedt 1 slaapkamer. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.208Huis
Hamilton
1
1
Te koop. Dit huis biedt 1 slaapkamer. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het huis ligt in een rustige omgeving. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.092Huis
Hamilton
1
1
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 1 slaapkamer. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Er is 1 badkamer. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.