Huis voor Kopen, Bermuda

Sorteer 5 resultaten:
EUR 2.099.275Huis
Smith
Bienvenue
4
4
297 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 297 m² en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op het meer. de perceeloppervlakte bedraagt 3358 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.299.467Huis
Hamilton
47 Litchfield Way Harrington Sound Road
5
3
308 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 308 m² en 5 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 5341 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en 2 kantoren. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 6.361.440Huis
Paget
Ardsheal Cottage
4
4
557 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 557 m² en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 3237 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken en een open haard. Het huis is voorzien van meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;, een kitchenette. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.031.420Huis
St.George's
French House
3
4
300 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 300 m² en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 2954 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. De woning is voorzien van een glaswand. Deze woning in oude stijl wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 4 badkamers ; met een oven. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.946.601Huis
Smith
Jacaranda
4
4
438 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 438 m² en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 2792 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken. Het huis is voorzien van 1 kantoor. Er zijn 4 badkamers. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.