Huis voor Kopen, Bermuda

Sorteer 83 resultaten:
EUR 2.136.356Huis
Smith
Bienvenue
4
4
297 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 297 m² en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op het meer. de perceeloppervlakte bedraagt 3358 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.980.984Huis
Smith
Jacaranda
4
4
438 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 438 m² en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 2792 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken. Het huis is voorzien van 1 kantoor. Er zijn 4 badkamers. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 6.473.805Huis
Paget
Ardsheal Cottage
4
4
557 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 557 m² en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 3237 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken en een open haard. Het huis is voorzien van meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;, een kitchenette. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.762Huis
Paget
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte woning. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 2 inpandige bergingen en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 15.537Huis
Warwick
4
4
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 4 slaapkamers. Het ligt op de bovenste verdieping in het souterrain. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 2 kantoren, een speelkamer, een waskamer en een souterrain. Er zijn 4 badkamers ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's.
EUR 2.590Huis
Paget
2
2
Te koop. Dit huis biedt 2 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van winkels. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 237.373Huis
Pembroke
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 inpandige berging. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 858.858Huis
Devonshire
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het is een lichte woning. Het huis is voorzien van 1 kantoor en een kleedkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 5.999Huis
Pembroke
2
2
Te koop. Dit mooie luxe huis biedt 2 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis ligt in een rustige omgeving. Er zijn 2 badkamers. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een patio, een verwarmd zwembad, een serre en een zonneterras maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.331Huis
Pembroke
2
1
Te koop. Dit huis biedt 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer. De aanwezigheid van een privé tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.