Huis voor Kopen, Brazilië

Sorteer 9 resultaten:
EUR 671.363Huis
Rio de Janeiro
170, R. Eng. Alfredo Modrach
4
350 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 350 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1992). de perceeloppervlakte bedraagt 404 m². Het huis heeft 4 balkons. Het huis is voorzien van meerdere kasten. Er is een hammam. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 83.964Huis
Natal
4
4
Te koop. Dit mooie huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee. Het huis ligt in een mooie omgeving en in een rustige omgeving. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er zijn 4 badkamers ;. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 107.953Huis
Caucaia
3
4
Te koop. Dit luxe huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. U heeft uitzicht op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels en de zee. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een spoelbak. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een privé tuin en een privé patio van 787, een barbecue, een privé zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 95.958Huis
Caucaia
3
4
Te koop. Dit luxe huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van winkels en de zee. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een spoelbak. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin van 787, een barbecue, een privé zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.943.421Huis
Búzios
Rua Praia de João Fernandes
11140 m²
Te koop. Dit luxe huis is gelijkvloers, heeft een woonoppervlak van 11140 m². De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis ligt in een rustige omgeving. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 kantoor. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 47.978Huis
Maracajaú
2
2
Te koop. Dit huis biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. Er zijn 2 badkamers.
EUR 251.891Huis
Porto de Sauipe
6
4
Te koop. Dit luxe huis is gemeubileerd ; het huis biedt 7 kamers en 6 slaapkamers. Het ligt in het souterrain vanwaar u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis ligt in een mooie omgeving. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en een souterrain. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een privé tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 85.750Huis
Rio Grande do Norte
2
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen, 3 kamers en 2 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis ligt in een rustige omgeving. Er is een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 300.000Huis
Salvador
Av. Fidalgo
3
3
180 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 180 m², 6 kamers en 3 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 6999 m². Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 4 toiletten en. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.