Huis voor Kopen, Britse Maagdeneilanden

Sorteer 127 resultaten:
EUR 2.915.131Huis
Tortola
Asolare
4
696 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 696 m² en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een berging. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een kleedkamer, een souterrain, een wijnkelder en een magazijn. Er is een badkamer en een doucheruimte ; met een oven. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.180.143Huis
Virgin Gorda
Bay House
3
4
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel en gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 7276 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.855.083Huis
Tortola
Turpentine House
3
4
301 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 301 m² en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning beschikt over een atelier ; de perceeloppervlakte bedraagt 5908 m². Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken en een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor, een zolder, een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een spoelbak. De aanwezigheid van een binnenplaats, een patio, een barbecue, een zwembad, een spa en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.501.734Huis
Tortola
Villa Ventana
3
3
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een kleedkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Er is internet. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.605.950Huis
Tortola
South Watch
4
5
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. de perceeloppervlakte bedraagt 3480 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en meerdere kasten. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad, een serre en een zonneterras maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.236.722Huis
Tortola
Cloudwalk
3
3
185 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 185 m² en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is gerenoveerd. Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op het plein. de perceeloppervlakte bedraagt 3164 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een waskamer, een kleedkamer en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een spoelbak. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin, een patio, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 14.575.655Huis
Virgin Gorda
Baraka Point
9
Te koop. Dit luxe huis is gemeubileerd ; het huis biedt 9 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis is voorzien van een speelkamer. De aanwezigheid van een tuin en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.208.433Huis
Virgin Gorda
Casablanca
3
4
Te koop. Dit luxe huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. De etage is bereikbaar via een trapopgang. De woning beschikt over een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 1719 m². Het huis is voorzien van 1 kantoor, een kleedkamer en een magazijn. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;, een kitchenette met een spoelbak. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 5.300.238Huis
Virgin Gorda
Toad Hall, Virgin Gorda
4
4
334 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft een woonoppervlak van 334 m² en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.870.962Huis
Tortola
Shannon House, Tortola's dramatic hillside estate
7
7
529 m²
Te koop. Dit huis heeft 746 verdiepingen, een woonoppervlak van 529 m² en 7 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van een openbare parkeerplaats. De woning beschikt over een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 21246 m². Het dak van dit huis is met pannen gedekt. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken en een vide. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een kleedkamer, een souterrain, een wijnkelder en een magazijn. Er zijn 7 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;, een kitchenette met een oven, een koelkast en een spoelbak. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Er is internet via WiFi. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een tuin, een privé park, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.