Huis voor Kopen, Bulgarije

Sorteer 23 resultaten:
EUR 39.000Huis
Devetak
3
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het dak van dit huis is met pannen gedekt. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er is een doucheruimte ; met een spoelbak. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin en een barbecue maakt deze woning helemaal af.
EUR 67.000Huis
Boergas
1
1
Te koop. Dit huis is gelijkvloers, biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Er is 1 badkamer. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 135.000Huis
Kavarna
5
Te koop. Dit huis staat leeg ; het huis biedt 6 kamers en 5 slaapkamers. Er is een badkamer.
EUR 109.533Huis
Bliznatsi
3
2
Te koop. Dit huis staat leeg ; het huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte.
EUR 105.000Huis
Plenimir
3
1
130 m²
Te koop. Deze villa is een maisonnettewoning ; de villa heeft een woonoppervlak van 130 m² en 3 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw : de woning is gerenoveerd. De villa is instapklaar. De woning beschikt over een bijgebouw en een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 3000 m². De villa ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Er is airconditioning. De villa is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een kelder en een magazijn. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Er is internet via WiFi. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een privé tuin, een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 75.000Huis
Varna
2
Te koop. Dit huis staat leeg ; het huis biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Er is airconditioning. De keuken beschikt over een oven. De aanwezigheid van een openbaar zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 98.000Huis
Baltsjik
4
3
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 15.000Huis
Smoljan
2
Te koop. Dit huis biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen.
EUR 117.671Huis
Vidin
3
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 5 auto's. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 70.000Huis
Slantsjev Brjag
1
Te koop. Dit huis biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee (50 m). Het is een zonnige woning. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.