Huis voor Kopen, Bulgarije

Sorteer 5489 resultaten:
EUR 35.000Huis
Medovo
1
1
Te koop. Dit huis biedt 1 slaapkamer. (bouwjaar: 1955). Er is 1 badkamer.
EUR 200.000Huis
Gorno Sahrane
Te koop. De woning beschikt over een bijgebouw. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is elektrische verwarming en een houtkachel. Het huis is voorzien van 1 eetkamer. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
Prijs op aanvraagHuis
Asparuhovo
с. Аспарухово/s. Asparuhovo
240 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 240 m². Het huis ligt in een dorp. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Er is individuele verwarming en airconditioning. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een binnenplaats (1073 m²), een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 144.000Huis
Veliko Tarnovo
Акация/Akacia
150 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 150 m². De woning is gerenoveerd. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het huis is voorzien van 1 woonkamer.. De aanwezigheid van een binnenplaats en een zonneterras maakt deze woning helemaal af.
EUR 170.000Huis
Veliko Tarnovo
с. Беляковец/s. Beliakovec
300 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 300 m². De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning beschikt over een gastenverblijf. Het huis is op het zuiden gericht. Het is een zonnige woning voorzien van dubbele beglazing. Deze verzorgde woning is opgetrokken uit steen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is individuele verwarming en vloerverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een kleedkamer., een kitchenette. De aanwezigheid van een binnenplaats (670 m²), een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 15.335Huis
Stoykite
с. Стойките/s. Stoykite
120 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 120 m². De etage is bereikbaar via een trapopgang. Deze woning is opgetrokken uit steen. Het huis is voorzien van 1 woonkamer..
EUR 200.000Huis
Varna
Възраждане 3, в района на Възраждане 3./Vazrajdane 3, v rayona na Vazrajdane 3.
350 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft 3 verdiepingen en een woonoppervlak van 350 m². De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning beschikt over een wasserette en een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht. Deze woning is opgetrokken uit baksteen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 54 m² en 1 eetkamer, een waskamer, 2 inpandige bergingen, een bergruimte en een magazijn. (54 m²). De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een binnenplaats (609 m²), een zwembad en een serre van 30 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.840Huis
Dolna Beshovitsa
Квартал 103/Kvartal 103
50 m²
Te koop. Deze villa heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 50 m². Deze woning is opgetrokken uit baksteen. Er is elektrische verwarming. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 59.000Huis
Bov
с. Бов/s. Bov
250 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 250 m². De woning is gerenoveerd. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. op het zuiden. Het is een zonnige woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een kelder., een kitchenette. Er is voldoende parkeergelegenheid ; de woning beschikt over een garage. Er is internet. Deze woning beschikt over een tv. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een binnenplaats (645 m²) maakt deze woning helemaal af.
EUR 106.000Huis
Sapareva Banya
гр. Сапарева баня/gr. Sapareva bania
110 m²
Te koop. Dit moderne huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 110 m². Het gaat om nieuwbouw. De woning beschikt over een bron. Het huis ligt in een dorp. Het is een lichte, goed geïsoleerde woning. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer., een kitchenette met een oven, een koelkast en een afzuigkap. Deze woning beschikt over een telefoon. De aanwezigheid van een binnenplaats (472 m²), een serre maakt deze woning helemaal af.