Huis voor Kopen, Bulgarije

Sorteer 6114 resultaten:
EUR 35.000Huis
Medovo
1
1
Te koop. Dit huis biedt 1 slaapkamer. (bouwjaar: 1955). Er is 1 badkamer.
EUR 288.000Huis
Baltsjik
гр. Балчик/gr. Balchik
239 m²
Te koop. Dit huis staat leeg ; het huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 239 m². Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een kleedkamer.. De residentie beschikt tevens over een sportzaal en een tennisbaan. Deze woning beschikt over een telefoon. De aanwezigheid van een binnenplaats, een spa en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 139.000Huis
Varna
м-т Св. Никола, Асфалтов достъп!/m-t Sv. Nikola, Asfaltov dostap!
145 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen en een woonoppervlak van 145 m². U heeft uitzicht op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee.
EUR 31.000Huis
Plovdiv
гр. Садово/gr. Sadovo
125 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 125 m². De woning beschikt over een wijnschuur en een bron. Het huis is voorzien van een wijnkelder.. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 21.000Huis
Boikovo
с. Бойково/s. Boykovo
150 m²
Te koop. Deze villa heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 150 m². ligt op de 3e verdieping en deze is bereikbaar via een trapopgang. De villa ligt in een dorp. Deze woning is opgetrokken uit baksteen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is elektrische verwarming. De villa is voorzien van 1 woonkamer.. De aanwezigheid van een binnenplaats en een barbecue maakt deze woning helemaal af.
EUR 215.000Huis
Markovo
с. Марково/s. Markovo
350 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 350 m². Het gaat om nieuwbouw. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de bergen. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een waskamer. Bij het object hoort een garage.
EUR 255.000Huis
Markovo
с. Марково/s. Markovo
400 m²
Te koop. Dit huis staat leeg ; het huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 400 m². De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de bergen. Het is een zonnige woning. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een waskamer. Bij het object hoort een garage.
EUR 24.800Huis
Manolsko Konare
с. Манолско Конаре/s. Manolsko Konare
76 m²
Te koop. Dit mooie huis is gelijkvloers, heeft 1 verdieping en een woonoppervlak van 76 m². Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer., een kitchenette. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 16.000Huis
Byala Reka
с. Бяла река/s. Biala reka
80 m²
Te koop. Dit huis staat leeg ; het huis heeft een woonoppervlak van 80 m². De woning beschikt over een schuur.. De aanwezigheid van een binnenplaats (810 m²) maakt deze woning helemaal af.
EUR 8.000Huis
Yabalkovo
с. Ябълково/s. Iabalkovo
109 m²
Te koop. Dit huis heeft 1 verdieping en een woonoppervlak van 109 m². Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de binnenplaats ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw en een wijnschuur. Het huis ligt in een dorp en is op het zuiden gericht. Deze woning is opgetrokken uit steen baksteen. Het huis is voorzien van een wijnkelder.. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van (987 m²) maakt deze woning helemaal af.