Huis voor Kopen, Bulgarije

Sorteer 4566 resultaten:
EUR 3.139.716Huis
Sozopol
Te koop. Het huis ligt in een dorp. Het huis is voorzien van 1 kantoor.
EUR 12.000.000Huis
Sozopol
Te koop. de perceeloppervlakte bedraagt 17534 m². Het huis is voorzien van 1 kantoor. Er is een hammam ; met een oven en een koelkast. Er is internet. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een tv, een telefoon en een hammam. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 99.900Huis
Dobritsj
Център/Centar
378 m²
Te koop. Dit mooie moderne huis is gemeubileerd ; het huis heeft 3 verdiepingen en een woonoppervlak van 378 m². Het gaat om nieuwbouw : de woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het huis bevindt zich op korte afstand van winkels en een park (15 minuten). De woning beschikt over een atelier, een bijgebouw en een berging. Het huis is op het westen gericht. Deze woning is opgetrokken uit baksteen. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een magazijn. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een privé garage. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 15.800Huis
Mindea
с. Миндя/s. Mindia
120 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 120 m². Het huis bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. Het huis ligt in een dorp. Er is elektrische verwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer.. De aanwezigheid van een tuin van 630 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 18.500Huis
Varna
Галата, м. Боровец-Юг/Galata, m. Borovec-Iug
70 m²
Te koop. Deze villa heeft 1 verdieping en een woonoppervlak van 70 m². Er is elektrische verwarming.
EUR 40.999Huis
Sofia
Орландовци/Orlandovci
78 m²
Te koop. Dit huis is gelijkvloers, heeft 1 verdieping en een woonoppervlak van 78 m². Renovatie is noodzakelijk. Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Er is elektrische verwarming. De aanwezigheid van een binnenplaats (380 m²) maakt deze woning helemaal af.
EUR 58.000Huis
Draghijevo
с. Драгижево/s. Dragijevo
70 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 70 m². De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer., een kitchenette. De aanwezigheid van een binnenplaats (1000 m²), een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 49.900Huis
Varna
Колхозен пазар/Kolhozen pazar
80 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 80 m². Renovatie is noodzakelijk. Het huis ligt in een mooie omgeving. Het is een lichte woning. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 51.500Huis
Rogosh
с. Рогош/s. Rogosh
164 m²
Te koop. Dit huis heeft 1 verdieping en een woonoppervlak van 164 m². De woning beschikt over een bijgebouw. Het is een goed geïsoleerde woning. Deze woning is opgetrokken uit baksteen. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een magazijn.. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een binnenplaats (815 m²) maakt deze woning helemaal af.
EUR 8.500Huis
Nedan
с. Недан/s. Nedan
150 m²
Te koop. Dit huis is gelijkvloers, heeft 1 verdieping en een woonoppervlak van 150 m². De woning beschikt over een bijgebouw en een bron. Het huis ligt in een dorp. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een waskamer.. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een binnenplaats (1000 m²) maakt deze woning helemaal af.