Huis voor Kopen, Colombia

Sorteer 12 resultaten:
EUR 261.843Huis
Cali
Santa Teresita
3
4
213 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 213 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 2012). De woning beschikt over een bijgebouw, een wasserette en een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 157 m². Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 2 balkons. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een voorraadkast en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een hammam ; er zijn tevens 4 toiletten en. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer, een bibliotheek en een fitnesszaal. De entree is beveiligd, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 748.750Huis
Medellín
El Poblado
3
5
2400 m²
Te koop. Deze villa heeft een woonoppervlak van 2400 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 2003). U heeft een vrij uitzicht ; de villa bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw, een wasserette en een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 450 m². De villa ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. De villa is voorzien van 1 eetkamer en een voorraadkast. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer en een hammam ; er zijn tevens 5 toiletten en. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. De villa is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een barbecue maakt deze woning helemaal af.
EUR 702.908Huis
Medellín
Av. El Poblado
4
4
2000 m²
Te koop. Deze mooie villa is gebouwd in Amerikaanse stijl; de villa heeft een woonoppervlak van 2000 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2008). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht ; de villa bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. De woning beschikt over een bijgebouw en een wasserette ; de perceeloppervlakte bedraagt 437 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. De villa is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 4 toiletten en. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. Deze woning beschikt over een tv. De entree is beveiligd, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een patio en een barbecue maakt deze woning helemaal af.
EUR 128.346Huis
Salento
4
5
223 m²
Te koop. Deze villa heeft een woonoppervlak van 223 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1968). U heeft een vrij uitzicht ; de villa bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 223 m². Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 5 toiletten.
EUR 454.469Huis
Envigado
3
3
304 m²
Te koop. Dit huis is gebouwd in Amerikaanse stijl; het huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 304 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 2003). U heeft een vrij uitzicht ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw, een wasserette en een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 387 m². Het huis heeft 1 balkon. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is elektrische verwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een voorraadkast. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 3 toiletten en. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. Deze woning beschikt over een tv. De entree is beveiligd, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 711.115Huis
Medellín
4
6
346 m²
Te koop. Dit huis is gebouwd in Amerikaanse stijl; het huis heeft een woonoppervlak van 346 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2013). De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft vrij uitzicht ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels en een park. De woning beschikt over een bijgebouw, een wasserette en een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 346 m². Het huis heeft 1 balkon. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Er is elektrische verwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer en een hammam ; er zijn tevens 6 toiletten en. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek en een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een tv. De entree is beveiligd, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 253.528Huis
Bucaramanga
3
4
212 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 212 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 2016). U heeft een vrij uitzicht ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals een park. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 212 m². Het huis heeft 1 balkon. Er is elektrische verwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een voorraadkast en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een hammam ; er zijn tevens 4 toiletten en. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek en een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een tv. De entree is beveiligd en uitgerust met een alarmsysteem, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een privé tuin, een privé patio, een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 602.902Huis
Girardot
4
5
429 m²
Te koop. Deze villa is gebouwd in Amerikaanse stijl; de villa heeft een woonoppervlak van 429 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2003). De villa bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, de zee en een park. De woning beschikt over een bijgebouw, een wasserette, een berging en een bron ; de perceeloppervlakte bedraagt 1891 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er is elektrische verwarming. De villa is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een voorraadkast en meerdere kasten. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 5 toiletten en. Er is internet. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal en een tennisbaan. Deze woning beschikt over een tv. De entree is beveiligd en uitgerust met een alarmsysteem, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 367.971Huis
Bogota
4
5
220 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 220 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1998). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en een park. De woning beschikt over een bijgebouw, een wasserette, een veeschuur en een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 450 m². Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is elektrische verwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een voorraadkast. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 5 toiletten en. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. Deze woning beschikt over een tv. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een privé tuin, een privé patio en een barbecue maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.269.156Huis
Ricaurte
6
9
1520 m²
Te koop. Deze villa heeft 1 verdieping, een woonoppervlak van 1520 m², 6 kamers en 6 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 2016). U heeft een vrij uitzicht ; de villa bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en een park. De woning beschikt over een bijgebouw en een wasserette ; de perceeloppervlakte bedraagt 2985 m². De villa heeft 2 balkons. Het is een lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er is elektrische verwarming en airconditioning. De villa is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een speelkamer, een wijnkelder, een voorraadkast en meerdere kasten. Er zijn 9 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 9 toiletten en met een oven. Er is een parkeerplaats met plaats voor 12 auto's. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. De villa is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.