Huis voor Kopen, Curaçao

Sorteer 7 resultaten:
EUR 4.062.910Huis
Curaçao
Jeremi Plantation
Te koop. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee.
EUR 2.844.037Huis
Nieuwpoort
Magnificent tropical home at Santa Barbara Plantation
4
3
Te koop. Dit mooie huis biedt 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang. De woning beschikt over een berging. Het huis is voorzien van 1 kantoor, een kleedkamer en een magazijn. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een fitnesszaal. De aanwezigheid van een zwembad, een spa en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 846.710Huis
Lagun
Directly on the Caribbean blue sea! Villa with apartments and an additional free
5
3
Te koop. Dit huis biedt 5 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een schuur. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.445.348Huis
Sint Michiel
Blue Bay C - Seccion
Te koop. De woning beschikt over een gastenverblijf.
EUR 1.039.089Huis
Willemstad
Penstraat Beachhouses Investment oppurtunity
29
11
Te koop. Dit huis biedt 29 slaapkamers. Renovatie is noodzakelijk. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis ligt in een mooie omgeving. Er zijn 11 badkamers waaronder een badkamer ;.
EUR 1.140.865Huis
Curaçao
Villa at the Ocean at Coral estate
4
3
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor en een kleedkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven en een koelkast. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.