Huis voor Kopen, Cyprus

Sorteer 319 resultaten:
EUR 640.000Huis
Monagroulli
4
2
281 m²
Te koop. Deze villa heeft een woonoppervlak van 281 m² en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2011). Het is mogelijk een parkeerplaats bij te bouwen. De villa heeft 1 balkon. Er zijn 2 badkamers ; er zijn tevens 4 toiletten. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 140.000Huis
4
2
125 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 125 m² en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2001). Het is mogelijk een parkeerplaats bij te bouwen. Het huis heeft 1 balkon. Er zijn 2 badkamers ; er zijn tevens 2 toiletten. Bij het object hoort een garage.
EUR 2.300.000Huis
Limasol
6
4
420 m²
Te koop. Deze luxe villa heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 420 m² en 6 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; de villa bevindt zich op korte afstand van de zee (1 minuten). De woning beschikt over een berging. De villa ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het dak van deze villa is met pannen gedekt. De woning is voorzien van dubbele beglazing. De villa is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een waskamer, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte evenals een hammam ; er zijn tevens 6 toiletten en met een magnetron en een koelkast. De villa is voorzien van zonnepanelen. Bij het object hoort een garage. Deze woning beschikt over een hammam. De villa is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 400.000Huis
Limasol
4
2
276 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 276 m² en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee (7 minuten). Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het huis heeft een plat dak. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ; er zijn tevens 3 toiletten en met een magnetron en een koelkast. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.200.000Huis
Limasol
9386
5
6
628 m²
Te koop. Deze luxe villa heeft een woonoppervlak van 628 m² en 5 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee. Er is vloerverwarming en airconditioning. De villa is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor, een speelkamer en een kleedkamer. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 10.000.000Huis
Agios Tychon
9383
7
7
700 m²
Te koop. Deze villa is gemeubileerd ; de villa heeft een woonoppervlak van 700 m² en 7 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee. De woning beschikt over een gastenverblijf en een berging. De villa ligt in een rustige omgeving. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Er is airconditioning. De villa is voorzien van 1 kantoor, een souterrain, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 7 badkamers waaronder een hammam ;. De villa is voorzien van zonnepanelen. Bij het object hoort een garage met plaats voor 3 auto's. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal en een tennisbaan. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een privé zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.100.000Huis
Limasol
5
5
591 m²
Te koop. Deze luxe villa heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 591 m² en 5 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. De villa bevindt zich op korte afstand van de zee (7 minuten). De woning beschikt over een berging. De villa ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het dak van deze villa is met pannen gedekt. De woning is voorzien van dubbele beglazing. De villa is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ; er zijn tevens 6 toiletten en met een magnetron en een koelkast. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 425.000Huis
Pareklisia
3
2
186 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 186 m² en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee (4 km). De woning beschikt over een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het huis heeft een plat dak. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Er is verwarming op zonne-energie. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ; er zijn tevens 2 toiletten en met een magnetron en een koelkast. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 185.000Huis
Germasogeia
3
1
98 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 98 m² en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 1995). Het is mogelijk een parkeerplaats bij te bouwen. Het huis heeft 1 balkon. Er is 1 badkamer ; er zijn tevens 2 toiletten. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.430.000Huis
Poli Crysochous
8469
3
2
160 m²
Te koop. Deze villa is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; de villa heeft een woonoppervlak van 160 m² en 3 slaapkamers. De villa bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een berging. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Er is airconditioning. De villa is voorzien van een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. De villa is voorzien van zonnepanelen. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af. De villa is toegankelijk voor mindervaliden.