Huis voor Kopen, Duitsland

Sorteer 22 resultaten:
Prijs op aanvraagHuis
Weißenburg in Bayern
712 m²
Te koop. Dit moderne huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 712 m² en 25 kamers. De woning is gerenoveerd. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. De woning beschikt over een wijnschuur ; de perceeloppervlakte bedraagt 32000 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van een wijnkelder. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats, een carport en een garage. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een bibliotheek. De aanwezigheid van een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
Prijs op aanvraagHuis
Brenz
190 m²
Te koop. Deze boerderij heeft een woonoppervlak van 190 m² en 7 kamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 170400 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is elektrische verwarming. Er is een badkamer. Bij het object hoort een garage.
EUR 220.000Huis
Moltzow
Te koop. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een zolder. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 80.000Huis
Oschersleben
Te koop. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis is voorzien van 3 woonkamers. Bij het object hoort een privé garage. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
Prijs op aanvraagHuis
Meckenbeuren
314 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 314 m² en 7 kamers. De woning is gerenoveerd in 2016. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 1105 m². Het huis ligt aan een doodlopende straat. Er is vloerverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor, een kleedkamer, een kelder en een bergruimte. Er is een badkamer ; (5 m²). Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. De aanwezigheid van een tuin, een wintertuin en een buiten zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.500.000Huis
Hanau
1568 m²
Te koop. Dit moderne huis heeft een woonoppervlak van 1568 m². Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 7466 m². Het huis is op het noordoosten gericht. Er is verwarming op stookolie. Het huis is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein ligt een parkeerplaats.
EUR 90.000Huis
Unterhaching
Te koop. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. Deze woning beschikt over een telefoon.
EUR 622.180Huis
Berlijn
Kurfürstenstrasse
3
Te koop. Dit luxe huis heeft 8 verdiepingen, 3 kamers en 3 slaapkamers. Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een lift ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 kantoor. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé park maakt deze woning helemaal af. Vraagprijs: € 39000.
EUR 555.820Huis
Berlijn
Kurfürstenstrasse
3
Te koop. Dit luxe huis heeft 8 verdiepingen, 3 kamers en 3 slaapkamers. Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een lift ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 1 kantoor en een kleedkamer. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé park maakt deze woning helemaal af. Vraagprijs: € 39000.
EUR 996.170Huis
Berlijn
Kurfürstenstrasse
4
Te koop. Dit luxe huis heeft 8 verdiepingen, 4 kamers en 4 slaapkamers. Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een lift ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 1 kantoor en een kleedkamer. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé park en een serre maakt deze woning helemaal af. Vraagprijs: € 78000.