Huis voor Kopen, Duitsland

Sorteer 24 resultaten:
EUR 315.000Huis
PA
190 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis is gelijkvloers, heeft een woonoppervlak van 190 m² en 5 kamers. De woning is gerenoveerd in 2013. de perceeloppervlakte bedraagt 927 m². Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een waskamer en een voorraadkast. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 349.000Huis
Emmerting
165 m²
Te koop. Dit mooie moderne huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 165 m² en 7 kamers. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. De woning beschikt over een loods ; de perceeloppervlakte bedraagt 280 m². Het is een lichte woning. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is gasverwarming. Het huis is voorzien van een kleedkamer, een kelder en een bergruimte. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte ; met een wasmachine. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage met plaats voor 2 auto's. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een binnenplaats en een tuin van 80 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 299.000Huis
Simbach am Inn
300 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 300 m² en 9 kamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De etage is bereikbaar via een trapopgang. de perceeloppervlakte bedraagt 450 m². Het huis is op het zuiden gericht. Er is verwarming op stookolie. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er is een badkamer ;. De aanwezigheid van een loggia maakt deze woning helemaal af.
EUR 344.000Huis
Bollendorf-Pont
2
144 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 144 m² en 3 kamers. (bouwjaar: 1967). de perceeloppervlakte bedraagt 44515 m². Er zijn 2 badkamers.
Prijs op aanvraagHuis
Weißenburg in Bayern
712 m²
Te koop. Dit moderne huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 712 m² en 25 kamers. De woning is gerenoveerd. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. De woning beschikt over een wijnschuur ; de perceeloppervlakte bedraagt 32000 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van een wijnkelder. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats, een carport en een garage. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een bibliotheek. De aanwezigheid van een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
Prijs op aanvraagHuis
Neustrelitz
190 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 190 m² en 7 kamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 170400 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is elektrische verwarming. Er is een badkamer. Bij het object hoort een garage. (inclusief makelaarskosten).
EUR 220.000Huis
Moltzow
Te koop. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een zolder. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 80.000Huis
Oschersleben
Te koop. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis is voorzien van 3 woonkamers. Bij het object hoort een privé garage. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
Prijs op aanvraagHuis
Meckenbeuren
314 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 314 m² en 7 kamers. De woning is gerenoveerd in 2016. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 1105 m². Het huis ligt aan een doodlopende straat. Er is vloerverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor, een kleedkamer, een kelder en een bergruimte. Er is een badkamer ; (5 m²). Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. De aanwezigheid van een tuin, een wintertuin en een buiten zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 90.000Huis
Unterhaching
Te koop. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. Deze woning beschikt over een telefoon.