Huis voor Kopen, Duitsland

Sorteer 24 resultaten:
EUR 622.180Huis
Berlijn
Kurfürstenstrasse
3
Te koop. Dit luxe huis heeft 8 verdiepingen, 3 kamers en 3 slaapkamers. Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een lift ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 kantoor. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé park maakt deze woning helemaal af. Vraagprijs: € 39000.
EUR 996.170Huis
Berlijn
Kurfürstenstrasse
4
Te koop. Dit luxe huis heeft 8 verdiepingen, 4 kamers en 4 slaapkamers. Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een lift ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 1 kantoor en een kleedkamer. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé park en een serre maakt deze woning helemaal af. Vraagprijs: € 78000.
EUR 555.820Huis
Berlijn
Kurfürstenstrasse
3
Te koop. Dit luxe huis heeft 8 verdiepingen, 3 kamers en 3 slaapkamers. Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een lift ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 1 kantoor en een kleedkamer. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé park maakt deze woning helemaal af. Vraagprijs: € 39000.
EUR 1.250.000Huis
Weißenburg in Bayern
481 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 481 m² en 17 kamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is gerenoveerd in 2015. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen. de perceeloppervlakte bedraagt 1768 m². Het huis ligt in een mooie omgeving en is op het zuiden gericht ; tevens heeft het huis een zonnige ligging. Het is een zonnige, goed geïsoleerde woning. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is verwarming op stookolie. Het huis is voorzien van een kelder. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 6 auto's. Vraagprijs: € 1250000.