Huis voor Kopen, Ecuador

Sorteer 3 resultaten:
EUR 2.416.887Huis
Quito
Urbanización Santa Ines, Cumbaya
4
7
Te koop. Dit mooie huis biedt 6 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2016). De etage is bereikbaar via een lift ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 1245 m². Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van een wijnkelder. Er zijn 7 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 5.179.044Huis
Quito
5
7
Te koop. Dit mooie huis biedt 7 kamers en 5 slaapkamers. (bouwjaar: 2013). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een bijgebouw. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Het huis is voorzien van een speelkamer. Er zijn 7 badkamers waaronder een badkamer ; met een oven. De aanwezigheid van een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.294.761Huis
Quito
4
7
Te koop. Dit mooie huis biedt 6 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2010). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een bijgebouw. Het is een vrijstaande woning. Er zijn 7 badkamers waaronder een badkamer ; met een oven. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.