Huis voor Kopen, Ierland

Sorteer 4507 resultaten:
EUR 250.000Huis
Limerick
3
1
100 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 100 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 5261 m². Het huis heeft een leistenen dak. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ; tevens is er een keuken voorzien van een oven. Bij het object hoort een garage.
EUR 175.000Huis
Limerick
4
1
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer (20 m) en de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis heeft een leistenen dak. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een sanitaire ruimte ; met een oven. Bij het object hoort een garage.
EUR 587.745Huis
Rossmore
8
5
Te koop. Dit huis biedt 9 kamers en 8 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op weilanden. De woning beschikt over een gastenverblijf en een stal. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Het huis is voorzien van 2 woonkamers. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; met een oven. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.714.214Huis
Ballingarry
7
8
8000 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 8000 m², 7 kamers en 7 slaapkamers. De woning beschikt over een stal. Het huis heeft een leistenen dak. Het is een lichte woning. Er zijn 8 badkamers ;. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een binnenplaats, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 295.000Huis
Ballinamore
4
3
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft 2 verdiepingen, 5 kamers en 4 slaapkamers. Het ligt in het souterrain vanwaar u een prachtig uitzicht heeft. De woning is voorzien van een glaswand. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken en een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een kleedkamer en een souterrain. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven en een spoelbak. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 169.000Huis
Donegal
5
2
Te koop. Dit luxe huis biedt 6 kamers en 5 slaapkamers. Het huis ligt in een dorp en in een rustige omgeving. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer en 1 kantoor. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;.
EUR 55.000Huis
County Cork
2
1
Te koop. Dit huis staat leeg ; het huis biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer.
EUR 395.000Huis
Lismore
3
146 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 146 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis is voorzien van 2 woonkamers. Bij het object hoort een privé garage. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 299.000Huis
Kerry Airport
4
Te koop. Dit luxe huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. De woning beschikt over een berging. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Er is gasverwarming en een houtkachel. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer, een zolder, een waskamer, een kleedkamer, 1 inpandige berging, een magazijn en meerdere kasten. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een gesloten tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 195.000Huis
Tipperary
4
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis ligt in een rustige omgeving. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.