Huis voor Kopen, Ierland

Sorteer 4516 resultaten:
EUR 85.000Huis
County Leitrim
3
1
68 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 68 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 6400 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer. Bij het object hoort een privé garage. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 262.000Huis
Dublin
3
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een waskamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 620.000Huis
Donegal
4
2
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een vide. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een zolder. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 240.000Huis
Kells
Newrath View,Meath
3
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats.
EUR 299.870Huis
Beaufort
3
2
Te koop. Dit huis is gelijkvloers, biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; met een oven. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 143.938Huis
Ramelton
4
4
Te koop. Dit luxe huis is gelijkvloers en staat leeg ; het huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Renovatie is noodzakelijk is instapklaar. U heeft uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;.
EUR 509.779Huis
Dunkineely
5
4
Te koop. Dit mooie huis biedt 6 kamers en 5 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De woning is voorzien van een glaswand. Het huis is voorzien van 2 woonkamers. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage.
EUR 473.794Huis
Bantry
5
5
Te koop. Dit luxe huis biedt 6 kamers en 5 slaapkamers. Er zijn 5 badkamers. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 425.000Huis
Kerry Airport
4
2
205 m²
Te koop. Dit luxe huis is gelijkvloers, heeft een woonoppervlak van 205 m², 5 kamers en 4 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 2023 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. Bij het object hoort een privé garage. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 250.000Huis
Limerick
3
1
100 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 100 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 5261 m². Het huis heeft een leistenen dak. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ; tevens is er een keuken voorzien van een oven. Bij het object hoort een garage.