Huis voor Kopen, Ierland

Sorteer 5026 resultaten:
EUR 220.000Huis
5
171 m²
Te koop. Dit huis is gelijkvloers en gemeubileerd ; het huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 171 m², 6 kamers en 5 slaapkamers. U heeft uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 32670 m². Het huis ligt in een dorp. De woning is voorzien van een glaswand. Deze woning in oude stijl wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een zolder en meerdere kasten. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ; met een oven. Bij het object hoort een privé garage.
EUR 250.000Huis
Limerick
Clounlehard
3
3
2000 m²
Te koop. Dit luxe huis is gelijkvloers, heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 2000 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een atelier. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het dak van dit huis is met pannen gedekt. De woning is voorzien van een glaswand. Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door spachtelputz wanden en een parketvloer. Er is een houtkachel. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een zolder. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Deze woning beschikt over een telefoon. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 55.000Huis
Dublin
2
1
Te koop. Dit huis staat leeg ; het huis biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer.
EUR 395.000Huis
Lismore
3
146 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 146 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis is voorzien van 2 woonkamers. Bij het object hoort een privé garage. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 299.000Huis
Kerry Airport
4
Te koop. Dit luxe huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. De woning beschikt over een berging. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Er is gasverwarming en een houtkachel. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer, een zolder, een waskamer, een kleedkamer, 1 inpandige berging, een magazijn en meerdere kasten. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een gesloten tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 195.000Huis
Tipperary
4
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis ligt in een rustige omgeving. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 250.000Huis
Killashandra
3
1
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Deze woning in oude stijl wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; tevens is er een keuken voorzien van een oven. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 205.000Huis
Carrickmacross
84 Alderwood,Monaghan
2
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis ligt in een rustige omgeving. Er zijn 2 badkamers.
EUR 350.000Huis
Ardee
Tullykeel,Louth
4
271 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 271 m² en 5 kamers. De woning is gerenoveerd. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer.
EUR 495.000Huis
County Meath
5
Te koop. Dit huis is gelijkvloers, biedt 6 kamers en 5 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee.