Huis voor Kopen, Ierland

Sorteer 4519 resultaten:
EUR 650.000Huis
Longford
4
3
Te koop. Dit mooie luxe huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw : de woning is gerenoveerd. De etage is bereikbaar via een trapopgang. De woning beschikt over een atelier. Het huis ligt in een rustige omgeving. De woning is voorzien van een daglichtkoepel, een glaswand en dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en 1 kantoor. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven. Bij het object hoort een garage. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin en een patio maakt deze woning helemaal af.
EUR 390.000Huis
Mayo
4
2
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 60706 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 290.000Huis
County Galway
Tubber Road
3
1
Te koop. Dit luxe huis is gelijkvloers en gemeubileerd ; het huis biedt 5 kamers en 3 slaapkamers. U heeft uitzicht op weilanden ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een atelier, een bijgebouw en een stal ; de perceeloppervlakte bedraagt 21853 m². Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een vide. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een zolder, 3 inpandige bergingen en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ; er is tevens 1 toilet en met een oven, een koelkast en een spoelbak. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een gesloten privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 350.000Huis
County Kerry
5
2
850 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 850 m², 6 kamers en 5 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. U heeft uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een atelier en een bijgebouw. Het huis ligt in een mooie omgeving. Het huis heeft een leistenen dak. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers. Er is internet via WiFi. Deze woning beschikt over een tv.
EUR 375.000Huis
County Kerry
4
3
88 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 88 m², 5 kamers en 4 slaapkamers. Het huis ligt in een rustige omgeving en in een dorp. Er zijn 3 badkamers. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek.
EUR 85.000Huis
County Leitrim
3
1
68 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 68 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 6400 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer. Bij het object hoort een privé garage. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 262.000Huis
Dublin
3
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een waskamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 620.000Huis
Donegal
4
2
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een vide. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een zolder. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 299.870Huis
Beaufort
3
2
Te koop. Dit huis is gelijkvloers, biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; met een oven. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 143.938Huis
Ramelton
4
4
Te koop. Dit luxe huis is gelijkvloers en staat leeg ; het huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Renovatie is noodzakelijk is instapklaar. U heeft uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;.