Huis voor Kopen, Kenia

Sorteer 4 resultaten:
EUR 509.779Huis
Mombassa
3
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een gastenverblijf en een berging. Het huis heeft een plat dak. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door spachtelputz wanden en balken. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van een voorraadkast en een magazijn. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 569.753Huis
Mombassa
3
5
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een gastenverblijf. Het huis heeft een plat dak. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van een waskamer. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een barbecue, een zwembad, een spa en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 83.964Huis
Kilifi
3
2
Te koop. Dit mooie huis is gelijkvloers, biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een magazijn. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 218.233Huis
Diani Beach
5
Te koop. Dit mooie huis biedt 6 kamers en 5 slaapkamers. De woning beschikt over een berging. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een waskamer en een magazijn.. Het huis is voorzien van zonnepanelen. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.