Huis voor Kopen, Kroatië

Sorteer 234 resultaten:
EUR 169.000Huis
Općina Šibenik
krapanje
3
1
Prachtig vakantiehuis pal aan de zee met groot terras.
EUR 455.000Huis
Banjol
431 Barbat
5
Prachtig meerwoningen huis op het zonnige eiland RAB te Kroatië met zicht op zee en op het eiland Dolin. De gelijkvloerse verdieping bestaat uit: - appartement van 30 m² met 1 slaapkamer, volledig ingericht en instapklaar. - opslagruimte van 22,20 m² De 1e verdieping bestaat uit: - 1 appartement van 91 m² met 2 slaapkamers, hal, badkamer, leefruimte, keuken en ruime terrassen. De 2e verdieping bestaat uit: - 1 appartement van 92,40 m² met 2 slaapkamers, hal, badkamer, leefruimte, keuken, ruime terrassen en bergruimte. Een zolder is eveneens voorhanden. Deze woning bevat geïsoleerde gevels, is compleet instapklaar met kwalitatieve meubels, geïnstalleerde keukens op maat, een marmeren trappenhuis, eiken parketvloeren en keramiekvloeren, airco,... Verder beschikt ieder appartement over een extra houtkachel en terrassen met zicht op zee. In de tuin bevindt zich een houtgrill, olijfbomen, een klinker inrit met automatische inrijpoort en een parking van 4 tot 6 auto's. Het perceel werd compleet ommuurd met natuursteen. Geraamde opbrengst indien vakantie verhuur in het seizoen: - Groot appartement: € 120 - Klein appartement: € 80 - Studio: € 60 Wat een totaal maakt van € 380 bruto per dag. Het aanpalend grondstuk is eveneens voor een gunstige prijs aan te kopen (ideaal voor extra zwembad of extra parking).
EUR 96.500Huis
Fažana
53 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 53 m² en 3 kamers. Het gaat om nieuwbouw. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee (1000 m). Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een bergruimte. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Er is internet. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van van 4 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 230.000Huis
Vodnjan
121 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 121 m² en 4 kamers. de perceeloppervlakte bedraagt 300 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Er is vloerverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en een bergruimte. Er is een badkamer ;. Het huis is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 2017.
EUR 450.000Huis
Brod-Posavina
150 m²
Te koop. Dit mooie luxe traditionele huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 150 m² en 5 kamers. de perceeloppervlakte bedraagt 900 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een bergruimte. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Er is internet via WiFi. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 50.000Huis
Buje
100 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 100 m² en 3 kamers. Renovatie is noodzakelijk. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 25 m². Deze woning is opgetrokken uit steen. Deze woning beschikt over een tv.
EUR 195.000Huis
Buje
256 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 256 m² en 6 kamers. Het ligt op de 2e verdieping vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 546 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is verwarming op stookolie en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een kelder en een bergruimte. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage met plaats voor 3 auto's. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een tuin van 337 m² maakt deze woning helemaal af. (exclusief servicekosten).
EUR 235.000Huis
Bužinija
110 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 110 m² en 3 kamers. U heeft een vrij uitzicht ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 250 m². Het huis ligt in een rustige omgeving op het zuidwesten. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er is elektrische verwarming, verwarming op zonne-energie, vloerverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er is een badkamer ;. Het huis is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf april 2018.
EUR 149.000Huis
Lun
112 m²
Te koop. Dit huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 112 m² en 5 kamers. De woning is gerenoveerd. Deze woning is opgetrokken uit steen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een bergruimte. Er is een badkamer. De aanwezigheid van van 14 m² maakt deze woning helemaal af. Vraagprijs: € 149000.
EUR 195.000Huis
Bužinija
85 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 85 m² en 3 kamers. Het ligt op de 1e verdieping vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee (800 m). Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 85 m² en 1 eetkamer en een kelder. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Er is internet. Deze woning beschikt over een tv.