Huis voor Kopen, Letland

Sorteer 76 resultaten:
EUR 1.000.000Huis
Jūrmala
Melluži, Kalēju iela
4
3
Te koop. Dit huis biedt 9 kamers en 4 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 3757 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door spachtelputz wanden, een parketvloer en een tegelvloer. Er is gasverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 4 m² en 1 kantoor en een kleedkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een hammam ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. Deze woning beschikt over een telefoon en een hammam. De aanwezigheid van een binnenplaats (3757 m²), een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 65.000Huis
Aloja
3
1
130 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 130 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een atelier en een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 1335 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er is 1 badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 23.000Huis
Ventspils
Augusta iela, 22
2
Te koop. Dit huis biedt 2 slaapkamers. Het huis is instapklaar. de perceeloppervlakte bedraagt 727 m². Deze woning is opgetrokken uit baksteen. Bij het object hoort een garage met een oppervlakte van 97 m².
EUR 4.198.178Huis
Riga
4
6
Te koop. Dit luxe huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door spachtelputz wanden, sierlijsten en een kroonlijst. Er is gasverwarming. Het huis is voorzien van een waskamer. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 160.000Huis
Jūrmala
Dubulti, Slokas iela, 113a
Te koop. (bouwjaar: 2007). Het is mogelijk het pand uit te breiden. de perceeloppervlakte bedraagt 1100 m². De keuken is voorzien van gasaansluiting. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 450.000Huis
Ventspils
Strādnieku iela, 15
Te koop. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud (bouwjaar: 1998). Het ligt in het souterrain en bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 1253 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Er is individuele verwarming. Het huis is voorzien van een waskamer, een kleedkamer, een souterrain en een wijnkelder. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte evenals een hammam ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een sportzaal en een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een loggia maakt deze woning helemaal af. Vraagprijs: € 500000.
EUR 1.575.000Huis
Jūrmala
Priedaine, Laipu iela, 2
3
3
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 2014). De etage is bereikbaar via een trapopgang. de perceeloppervlakte bedraagt 1350 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door spachtelputz wanden. Er zijn 3 badkamers.
EUR 2.288.000Huis
Jūrmala
Priedaine, Laipu iela, 6
4
3
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, 5 kamers en 4 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw (bouwjaar: 2014). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning ligt direct aan zee ; de perceeloppervlakte bedraagt 1409 m². Het huis ligt in een dorp. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door spachtelputz wanden en een open haard. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en een waskamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 99.000Huis
Jelgava
Niedru iela, 18
Te koop. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 711 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is gasverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer, een kleedkamer, een kelder en een souterrain. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 270.000Huis
Jūrmala
Melluži, Grāvju iela, 27
4
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft 2 verdiepingen, 6 kamers en 4 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee en de zee (10 minuten). de perceeloppervlakte bedraagt 1850 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is gasverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een zolder en een speelkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ;. Er is internet. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een binnenplaats (1850 m²) maakt deze woning helemaal af.