Huis voor Kopen, Montenegro

Sorteer 5 resultaten:
EUR 1.600.000Huis
Ulqin
Te koop. De etage is bereikbaar via een trapopgang. De woning beschikt over een berging. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een kleedkamer, 2 inpandige bergingen en een magazijn. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage met een oppervlakte van 44 m². Er is internet. Deze woning beschikt over een telefoon. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 45.580Huis
3
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft 2 verdiepingen, 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar Renovatie is noodzakelijk. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning ligt direct aan zee en beschikt over een berging. Het huis ligt in een dorp. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en een magazijn. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; met een oven en een koelkast. De aanwezigheid van een tuin, een spa en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 83.958Huis
Žabljak
2
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Er is een houtkachel. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 320.000Huis
Orahovac
Te koop. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee (50 m). De woning beschikt over een berging. Deze woning is opgetrokken uit steen. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een magazijn.. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 320.000Huis
Herceg Novi
no road name
3
2
230 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 230 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning beschikt over een atelier. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; met een oven. Er is een parkeerplaats met plaats voor 3 auto's. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue, een privé zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.