Huis voor Kopen, Nieuw-Zeeland

Sorteer 5799 resultaten:
NegotiationHuis
Auckland
165A Princes Street East, Otahuhu, Auckland City, Auckland
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. U heeft uitzicht op het meer ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het huis is voorzien van 2 woonkamers en 1 kantoor. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 151.138Huis
Hawera
28 Victoria Street, Hawera, South Taranaki, Taranaki
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. de perceeloppervlakte bedraagt 506 m². Het huis ligt in een dorp. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
Negotiable From $289,000Huis
Waikouaiti
14 Jones Street, Waikouaiti, Dunedin City, Otago, 9510
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee (900 m). de perceeloppervlakte bedraagt 502 m². Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 kantoor. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; met een oven en een kookplaat. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
Deadline TreatyHuis
Christchurch
72 Hawke Street, New Brighton, Christchurch City, Canterbury
4
2
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1960). Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 427 m². De woning is voorzien van dubbele beglazing. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer.
NegotiationHuis
Auckland
2 18 Tennyson Avenue, Takapuna, North Shore City, Auckland
2
1
Te koop. Dit huis biedt 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1976). Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 350 m². De woning is voorzien van een schuifpui. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer en veel opbergruimte. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ; er is tevens 1 apart toilet en. Bij het object hoort een garage.
NegotiationHuis
Okato
28a Old South Road, Okato, New Plymouth, Taranaki
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. de perceeloppervlakte bedraagt 801 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
AuctionHuis
Pyes Pa
949B Pyes Pa Road, Pyes Pa, Tauranga, Bay of Plenty
4
3
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 13110 m². Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 kantoor en een kleedkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;, een kitchenette met een oven. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 443.930Huis
Kerikeri
962 Kerikeri Inlet Road, Kerikeri, Far North, Northland
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. U heeft uitzicht op het meer. De woning beschikt over een atelier ; de perceeloppervlakte bedraagt 1103 m². Het huis is voorzien van 2 woonkamers en een zolder. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
AuctionHuis
Te Puke
116b Te Puke Highway, Papamoa, Tauranga, Bay of Plenty
5
2
Te koop. Dit huis biedt 5 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 12342 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en 1 kantoor. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; met een oven. De aanwezigheid van een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
NegotiationHuis
Auckland
58 Rewi Street (Cnr Cliff Rd), Torbay, North Shore City, Auckland
4
2
Te koop. Dit luxe huis biedt 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. U heeft uitzicht op de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 809 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een binnenplaats, een gesloten tuin, een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.