Huis voor Kopen, Nieuw-Zeeland

Sorteer 1228 resultaten:
Offers Over $585,000Huis
Matamata
Tower Road 12
4
1
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 1012 m². Het is een zonnige, lichte woning voorzien van een schuifpui. Er is 1 badkamer ;. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
Price by NegotiationHuis
Auckland
Aldersgate Road 62
4
2
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 1333 m². Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een privé binnenplaats, een tuin, een patio, een verwarmd zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
By NegotiationHuis
Masterton
Cole Street 21
4
1
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. De woning beschikt over een atelier ; de perceeloppervlakte bedraagt 961 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 kantoor. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's.
EUR 89.888Huis
Kaitaia
Allen Bell Drive 64b
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 909 m². Er is 1 badkamer. Bij het object hoort een garage.
Set SaleHuis
Alexandra
Bantry Street 25
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals een park. de perceeloppervlakte bedraagt 484 m². Er is een houtkachel. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 kantoor. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 392.342Huis
Paihia
The Anchorage East 7
4
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 814 m². Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 2 woonkamers. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer.
Auction 7 November (unless sold prior)Huis
Rotorua
Koutu Road 2/124
2
1
Te koop. Dit huis biedt 2 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 60 m². Er is 1 badkamer. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 279.841Huis
Cable Bay
Seascape Lane 12
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 779 m². De woning is voorzien van een glaswand. Er is 1 badkamer ;. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 593.601Huis
Brick Bay Drive 45
3
2
Te koop. Dit mooie huis biedt 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de baai. De woning beschikt over een atelier ; de perceeloppervlakte bedraagt 8629 m². De woning is voorzien van een daglichtkoepel. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. Deze woning beschikt over een telefoon. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
Set SaleHuis
Alexandra
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. U heeft uitzicht op de bergen. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 52400 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 kantoor. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.