Huis voor Kopen, Nieuw-Zeeland

Sorteer 4171 resultaten:
NegotiationHuis
Lower Hutt
288 Riverside Dr, Waterloo, Lower Hutt City, Wellington, 5011
4
1
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1970). Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 604 m². Het huis is voorzien van 1 kantoor. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; er zijn tevens 2 toiletten. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
Enquiries Over $1,550,000Huis
Christchurch
15 Breton Close, Northwood, Christchurch City, Canterbury
6
1
Te koop. Dit huis biedt 6 slaapkamers. (bouwjaar: 2018). De woning beschikt over een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 909 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een magazijn. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een hammam ;. Deze woning beschikt over een hammam. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue, een zwembad, een spa en een zonneterras maakt deze woning helemaal af.
NegotiationHuis
Whangarei
10 Workman Way, Onerahi, Whangarei, Northland
4
1
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. U heeft uitzicht op het terras. De woning beschikt over een atelier ; de perceeloppervlakte bedraagt 690 m². Het huis ligt aan een doodlopende straat en in een rustige omgeving. De woning is voorzien van een daglichtkoepel en een glaswand. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 kantoor. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; met een kookplaat. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
AuctionHuis
Tauranga
51 Manson Street, Gate Pa, Tauranga, Bay of Plenty
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 1282 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto.
POAHuis
Auckland
8 Webber Street, Westmere, Auckland City, Auckland
3
2
Te koop. Dit luxe huis biedt 3 slaapkamers. Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een souterrain en een wijnkelder. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een privé binnenplaats, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
Deadline SaleHuis
Snells Beach
10A Rangimaarie Crescent, Snells Beach, Rodney, Auckland
7
4
Te koop. Dit luxe huis biedt 7 slaapkamers. (bouwjaar: 2005). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels (1 km) en de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 784 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van 3 woonkamers. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
TenderHuis
Auckland
116 Lucerne Road, Remuera, Auckland City, Auckland, 1050
5
2
Te koop. Dit huis biedt 5 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 1260 m². Het huis is voorzien van 29 kantoren en een speelkamer. Er zijn 2 badkamers. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
NegotiationHuis
Whangarei
10 Chatsfield Place, Kamo, Whangarei, Northland
4
2
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 850 m². Het huis ligt in een mooie omgeving, aan een doodlopende straat en in een rustige omgeving. Er zijn 2 badkamers. Bij het object hoort een garage. Deze woning beschikt over een telefoon. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
NegotiationHuis
Whangarei
49 Third Avenue, Woodhill, Whangarei, Northland
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 774 m². Er is een houtkachel. Er is 1 badkamer. Deze woning beschikt over een telefoon.
EUR 439.573Huis
Auckland
2 Brennan Avenue, Te Atatu Peninsula, Waitakere City, Auckland
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van een park. Het huis ligt in een rustige omgeving. Er is 1 badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een barbecue en een serre maakt deze woning helemaal af.