Huis voor Kopen, Nieuw-Zeeland

Sorteer 5591 resultaten:
Deadline TreatyHuis
Auckland
25 Calluna Crescent, Totara Heights, Manukau City, Auckland
4
3
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen en 4 slaapkamers. U heeft uitzicht op de zee het meer. de perceeloppervlakte bedraagt 661 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een spa en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 194.009Huis
Whanganui
9 Benefield Street, Wanganui East, Wanganui, Manawatu / Wanganui, 4500
4
2
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. De woning beschikt over een atelier ; de perceeloppervlakte bedraagt 1005 m². Het huis ligt in een mooie omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's.
EUR 140.937Huis
Marton
3A Beckett Place, Marton, Rangitikei, Manawatu / Wanganui
2
1
Te koop. Dit huis biedt 2 slaapkamers. Het huis ligt aan een doodlopende straat. Het is een zonnige woning. Er is een houtkachel. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
NegotiationHuis
Oamaru
130 Reservoir Road, Oamaru, Waitaki, Otago
3
2
Te koop. Dit luxe huis is gemeubileerd ; het huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 34925 m². De woning is voorzien van dubbele beglazing. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van een magazijn. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; tevens is er een kitchenette. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's.
NegotiationHuis
Hastings
932 Oliphant Road, Raureka, Hastings, Hawkes Bay
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 346 m². Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 704.683Huis
Auckland
1/ 106 Beresford Street, Bayswater, North Shore City, Auckland
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het huis ligt aan een doodlopende straat. Het is een zonnige woning. Er is 1 badkamer ;. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 206.392Huis
Pahiatua
1 Brigidine Place, Pahiatua, Tararua, Manawatu / Wanganui
2
1
Te koop. Dit mooie luxe huis biedt 2 slaapkamers. (bouwjaar: 2018). de perceeloppervlakte bedraagt 326 m². Het huis ligt in een mooie omgeving. Er is 1 badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
NegotiationHuis
Auckland
33 Goodland Street, Royal Oak, Auckland City, Auckland
4
2
Te koop. Dit moderne huis heeft 2 verdiepingen en 4 slaapkamers. De woning is recentelijk gebouwd. de perceeloppervlakte bedraagt 375 m². Het is een zonnige woning. Het huis is voorzien van een kleedkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een gesloten tuin maakt deze woning helemaal af.
NegotiationHuis
Auckland
96 Manuka Road, Bayview, North Shore City, Auckland, 0629
4
1
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 603 m². Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
Deadline TreatyHuis
Auckland
5 O Dryden Place, Mount Wellington, Auckland City, Auckland
2
1
Te koop. Dit mooie huis biedt 2 slaapkamers. (bouwjaar: 2018). Het huis bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 124 m². Het is een zonnige, lichte woning. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer.