Huis voor Kopen, Nieuw-Zeeland

Sorteer 3346 resultaten:
NegotiationHuis
Auckland
16 Harvard Street, Hobsonville, Waitakere City, Auckland
3
2
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van winkels. de perceeloppervlakte bedraagt 239 m². Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 2 woonkamers en 1 inpandige berging. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
NegotiationHuis
Queenstown
11 Myles Way, Lake Hayes Estate, Queenstown, Central Otago / Lakes District
4
1
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. de perceeloppervlakte bedraagt 638 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige woning. Het huis is voorzien van 2 woonkamers en een kleedkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
NegotiationHuis
Tauranga
116 Coast Boulevard, Papamoa, Tauranga, Bay of Plenty, 3118
3
1
Te koop. Dit mooie huis biedt 3 slaapkamers. (bouwjaar: 2018). de perceeloppervlakte bedraagt 453 m². Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; er zijn tevens 2 toiletten. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een loggia maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.272.553Huis
Auckland
38 Cliff Road, Torbay, North Shore City, Auckland
3
2
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen en 3 slaapkamers. Enige afwerking noodzakelijk. de perceeloppervlakte bedraagt 1163 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
Deadline SaleHuis
Auckland
11K Clearwater Cove, West Harbour, Waitakere City, Auckland
3
2
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 421 m². De woning is voorzien van een glaswand. Het huis is voorzien van 3 woonkamers. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een gesloten tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
NegotiationHuis
Napier
72 Squire Drive, Te Awa, Napier City, Hawkes Bay
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis is instapklaar. de perceeloppervlakte bedraagt 542 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 kantoor. Er is 1 badkamer. Bij het object hoort een garage. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
Offers Over $499,000Huis
Christchurch
50a Berry Street, Saint Albans, Christchurch City, Canterbury
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis ligt in een mooie omgeving. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ;.
EUR 381.187Huis
Dunedin
4 Duke Street, North Dunedin, Dunedin City, Otago
6
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis biedt 6 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. de perceeloppervlakte bedraagt 341 m². Het is een zonnige woning. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
NegotiationHuis
Napier
22B Karaka Road, Napier Hill, Napier City, Hawkes Bay
4
2
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. U heeft uitzicht op de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 2274 m². Het huis ligt in een mooie omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
AuctionHuis
Auckland
7A Tusac Place, Glenfield, North Shore City, Auckland
2
1
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door spachtelputz wanden. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer ;. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage. Deze woning beschikt over een telefoon. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.