Huis voor Kopen, Nieuw-Zeeland

Sorteer 6069 resultaten:
NegotiationHuis
Kapiti Coast District
9 Temuera Street, Otaki, Kapiti Coast, Wellington
6
2
Te koop. Dit huis biedt 6 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 1113 m². Er is een houtkachel. Er zijn 2 badkamers.
AuctionHuis
Tamahere
278A Newell Road, Tamahere, Waikato, Waikato, 3283
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. (bouwjaar: 1974). de perceeloppervlakte bedraagt 5602 m². Het huis is voorzien van 1 kantoor. Er is 1 badkamer ; er zijn tevens 3 toiletten en. De aanwezigheid van een gesloten tuin en een barbecue maakt deze woning helemaal af.
EUR 233.438Huis
Whanganui
47 Ingestre Street, Wanganui Central, Wanganui, Manawatu / Wanganui
4
2
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2018). Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een trapopgang. De woning beschikt over een atelier. Het is een lichte woning voorzien van een glaswand. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.959.939Huis
Kawarau Falls
3 Chalmers Close Millbrook Resort, Arrowtown, Queenstown, Central Otago / Lakes District
4
4
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 3 woonkamers. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin en een loggia maakt deze woning helemaal af.
EUR 432.357Huis
Queenstown
10A Mackinnon Terrace, Queenstown, Queenstown, Central Otago / Lakes District
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. (bouwjaar: 1980). De woning beschikt over een atelier. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
AuctionHuis
Papamoa
67 Dalton Drive, Papamoa, Tauranga, Bay of Plenty, 3118
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. de perceeloppervlakte bedraagt 368 m². Het is een zonnige woning. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
AuctionHuis
Wellington
60 305 Evans Bay Parade, Hataitai, Wellington City, Wellington, 6021
4
1
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2018). Het ligt op de bovenste verdieping vanwaar u uitzicht heeft op de baai. Er is gasverwarming. Het huis is voorzien van 1 kantoor. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; er zijn tevens 2 toiletten en een keuken voorzien van een kookplaat. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een binnenplaats, een privé park, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
Deadline TreatyHuis
Timaru
24 Sefton Street, Seaview, Timaru, Canterbury, 7910
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. (bouwjaar: 2018). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 316 m². Het huis ligt in een mooie omgeving. De woning is voorzien van een glaswand. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 2 toiletten en. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
AuctionHuis
Kawarau Falls
17 Pendeen Crescent, Jacks Point, Queenstown, Central Otago / Lakes District
4
1
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 1108 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; tevens is er een keuken voorzien van een oven. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
AuctionHuis
Auckland
3/ 183 Shakespeare Road, Milford, North Shore City, Auckland
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang. Het huis ligt in een mooie omgeving. Het huis is voorzien van 2 woonkamers en 1 kantoor. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een privé binnenplaats maakt deze woning helemaal af.