Huis voor Kopen, Nieuw-Zeeland

Sorteer 2392 resultaten:
NegotiationHuis
Auckland
585 and 58 New North Road, Kingsland, Auckland City, Auckland
7
4
Te koop. Dit huis biedt 7 slaapkamers. Er zijn 4 badkamers. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 540.131Huis
Ngaruawahia
109 Clark Road, Ngaruawahia, Waikato, Waikato
6
3
Te koop. Dit huis biedt 6 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 24002 m². Het huis is voorzien van 1 kantoor. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 3 toiletten en. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 673.742Huis
Tauranga
63 Albero Drive, Ohauiti, Tauranga, Bay of Plenty
4
2
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2018). De etage is bereikbaar via een trapopgang. de perceeloppervlakte bedraagt 852 m². Het huis ligt aan een doodlopende straat en in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 kantoor. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
NegotiationHuis
Napier
150 Vigor Brown Street, Napier South, Napier City, Hawkes Bay, 4110
4
1
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 679 m². Het huis is voorzien van 4 kantoren. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage.
EUR 554.345Huis
Queenstown
6 39 Cherry Blossom Avenue, Frankton, Queenstown-Lakes District, Central Otago / Lakes District
3
2
Te koop. Dit luxe huis heeft 2 verdiepingen en 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis is voorzien van 1 kantoor. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
$555,000 Including GST (if any)Huis
Georgetown
327 Smillies Road, Oamaru, Waitaki, Otago
3
2
Te koop. Deze boerderij biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. de perceeloppervlakte bedraagt 4 m². De boerderij ligt in een rustige omgeving. De woning is voorzien van een glaswand. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
NegotiationHuis
Auckland
6 Peverill Crescent, Papatoetoe, Manukau City, Auckland, 2025
5
2
Te koop. Dit mooie huis biedt 5 slaapkamers. (bouwjaar: 1930). Renovatie is noodzakelijk. Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers ;. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 737.990Huis
Auckland
15 Farnol Street, Hillsborough, Auckland City, Auckland
5
3
Te koop. Dit luxe huis biedt 5 slaapkamers. De woning beschikt over een gastenverblijf ; de perceeloppervlakte bedraagt 528 m². Het huis ligt aan een doodlopende straat en in een rustige omgeving. Het is een zonnige woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
Asking Price $790,000Huis
Warkworth
92 Percy Street, Warkworth, Rodney, Auckland
4
1
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 1064 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 kantoor. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
Asking Price $680,000Huis
Warkworth
14A Hauiti Drive, Warkworth, Rodney, Auckland
3
2
Te koop. Dit mooie huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en veel opbergruimte. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.