Huis voor Kopen, Oostenrijk

Sorteer 2606 resultaten:
EUR 319.000Huis
Weiz
350 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 350 m² en 8 kamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 2523 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van een kelder en een bergruimte. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats.
EUR 319.000Huis
Pöllau
350 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 350 m² en 8 kamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 2523 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van een kelder en een bergruimte. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats.
EUR 87Huis
Wenen
Te koop. Bij het object hoort een garage.
EUR 2.450.000Huis
Wenen
269 m²
Te koop. Deze mooie luxe moderne villa heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 269 m² en 6 kamers. De woning is gerenoveerd. De villa bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer (10 minuten) en een kasteel. de perceeloppervlakte bedraagt 618 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is vloerverwarming. De villa is voorzien van een bergruimte. Er is een badkamer. De aanwezigheid van een tuin van 504 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 475.000Huis
Wenen
122 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft een woonoppervlak van 122 m² en 4 kamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige omgeving. De woning is voorzien van elektrische rolluiken. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een zolder, een kelder, een souterrain en een bergruimte. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een tuin van 18 m² van 25 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 565.000Huis
Steindorf am Ossiacher See
142 m²
Te koop. Dit luxe moderne huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 142 m² en 3 kamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. U heeft uitzicht op het meer ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 786 m². Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft tevens een zonnige ligging. Het is een zonnige woning. Er is verwarming op stookolie en vloerverwarming. Het huis is voorzien van een kleedkamer en een kelder. Er is een badkamer ; met een wasmachine en een wasdroger. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een carport. Deze woning beschikt over een tv.
EUR 449.000Huis
Mödling
104 m²
Te koop. Dit luxe moderne huis heeft een woonoppervlak van 104 m² en 4 kamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 34 m² ; het huis beschikt tevens over een waskamer, een kleedkamer, een souterrain en een bergruimte. Er is een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 599.900Huis
Wenen
120 m²
Te koop. Dit luxe moderne huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 120 m² en 4 kamers. Het gaat om nieuwbouw. Het huis is instapklaar. Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 255 m². Het is een goed geïsoleerde woning voorzien van dubbele beglazing. Er is vloerverwarming. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 450.000Huis
Eggersdorf bei Graz
200 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 200 m². De woning beschikt over een bron ; de perceeloppervlakte bedraagt 9877 m². Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een waskamer, een souterrain en een voorraadkast. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een garage.
EUR 895.000Huis
Mauerbach
231 m²
Te koop. Dit luxe moderne huis is gelijkvloers, heeft een woonoppervlak van 231 m² en 6 kamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is ingericht. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bron ; de perceeloppervlakte bedraagt 996 m². Het huis ligt in een rustige omgeving en is op het zuidwesten gericht. De woning is voorzien van elektrische rolluiken. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is vloerverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een verbouwde zolder, een kelder en een souterrain. Er is een badkamer ; (52 m²). Bij het object hoort een garage. Er is internet. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.