Huis voor Kopen, Oostenrijk

Sorteer 2716 resultaten:
EUR 229.000Huis
Fürstenfeld
90 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft 1 verdieping, een woonoppervlak van 90 m² en 3 kamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 450 m². Het is een goed geïsoleerde woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en een bergruimte. Er is een badkamer ;. Het huis is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein staat een carport. Deze woning beschikt over een tv.
EUR 145.900Huis
Köflach
64 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 64 m² en 2 kamers. Het gaat om nieuwbouw. Het ligt op de 1e verdieping. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft tevens een zonnige ligging. Het is een zonnige woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Het huis is voorzien van een kelder en een bergruimte. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een garage.
EUR 20.000Huis
Güssing
3061 m²
Te koop. Deze boerderij heeft een woonoppervlak van 3061 m². de perceeloppervlakte bedraagt 3061 m².
EUR 560.000Huis
Neudau
650 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 650 m² en 10 kamers. De woning is gerenoveerd. de perceeloppervlakte bedraagt 2552 m². Er is verwarming op stookolie. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een carport met plaats voor 3 auto's met plaats voor 16 auto's. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 86Huis
Linz
12 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft een woonoppervlak van 12 m². Het huis is voorzien van een souterrain.
EUR 209.000Huis
Fürstenfeld
90 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft 1 verdieping, een woonoppervlak van 90 m² en 3 kamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 350 m². Het is een goed geïsoleerde woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en een bergruimte. Er is een badkamer ;. Het huis is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein staat een carport. Deze woning beschikt over een tv.
EUR 1.050.000Huis
Breitenfurt bei Wien
290 m²
Te koop. Dit luxe moderne huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 290 m² en 7 kamers. Het gaat om nieuwbouw. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 4000 m². Het huis ligt aan een doodlopende straat en in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Er is gasverwarming en vloerverwarming. Het huis is voorzien van 1 eetkamer van 75 m² ; het huis beschikt tevens over een waskamer, 1 inpandige berging, een voorraadkast, een bergruimte en een magazijn. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats, een carport en een garage met plaats voor 2 auto's. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een tuin van 1400 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 70.000Huis
Kirchfidisch
119 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 119 m² en 6 kamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is ingericht en gerenoveerd in 2003. Renovatie is noodzakelijk. de perceeloppervlakte bedraagt 870 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, een waskamer en een kelder. Er is een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 135.000Huis
Voitsberg
50 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 50 m² en 2 kamers. Het gaat om nieuwbouw. Het ligt op de 2e verdieping en deze is bereikbaar via een lift. op het zuiden op het westen. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is een badkamer. Op het terrein staat een carport met plaats voor 1 auto.
EUR 145.000Huis
Kapfenberg
69 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 69 m² en 3 kamers. Het gaat om nieuwbouw. Het ligt op de 1e verdieping. Het huis heeft een zonnige ligging. Het is een zonnige woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een kelder. Er is een badkamer ;. Op het terrein staat een carport. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.