Huis voor Kopen, Oostenrijk

Sorteer 3090 resultaten:
EUR 249.000Huis
Guntersdorf
200 m²
Te koop. Deze boerderij heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 200 m² en 8 kamers. De woning is gerenoveerd. De woning beschikt over een bijgebouw en een schuur ; de perceeloppervlakte bedraagt 927 m². De boerderij is voorzien van een kelder. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 750.000Huis
Brixen im Thale
112 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 112 m² en 7 kamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. U heeft uitzicht op de bergen. de perceeloppervlakte bedraagt 500 m². Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft tevens een zonnige ligging. Het is een zonnige woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een bergruimte. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 425.000Huis
Eben im Pongau
121 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft een woonoppervlak van 121 m² en 4 kamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het is een zonnige woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van een kelder. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 849.000Huis
Leutasch
260 m²
Te koop. Dit traditionele huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 260 m² en 11 kamers. Het gaat om nieuwbouw : de woning is gerenoveerd in 2013. Het ligt op de bovenste verdieping vanwaar u uitzicht heeft op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 1050 m². Het huis ligt in een rustige omgeving op het zuiden op het westen. Het is een goed geïsoleerde woning. Er is gasverwarming. Het huis is voorzien van een kelder. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. Er is internet via WiFi.
EUR 720.000Huis
Winden am See
250 m²
Te koop. Deze mooie luxe villa heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 250 m² en 7 kamers. Het gaat om nieuwbouw : de woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Renovatie is noodzakelijk. U heeft een vrij uitzicht op het meer. De woning beschikt over een atelier en een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 2000 m². Deze woning is onder architectuur gebouwd en opgetrokken uit steen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er is elektrische verwarming. De villa is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer, 2 kantoren, een souterrain, een bergruimte en een magazijn. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een tuin van 1800 m², een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 219.000Huis
Spital am Pyhrn
124 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 124 m². de perceeloppervlakte bedraagt 1006 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is verwarming op stookolie. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een souterrain. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage.
EUR 590.000Huis
Bürmoos
298 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 298 m² en 7 kamers. De woning is ingericht. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 771 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Er is elektrische verwarming en gasverwarming. Het huis is voorzien van een kelder. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af. (inclusief makelaarskosten).
EUR 890.000Huis
Seeboden
234 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft een woonoppervlak van 234 m² en 4 kamers. U heeft uitzicht op het meer de bergen. de perceeloppervlakte bedraagt 1544 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. De woning is voorzien van elektrische rolluiken. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is verwarming op stookolie en een warmtepomp. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer, een kleedkamer, een kelder en een souterrain. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een tuin en een buiten zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 690.000Huis
Guntramsdorf
150 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft een woonoppervlak van 150 m² en 6 kamers. Het gaat om nieuwbouw : de woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is gerenoveerd in 1975. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. De woning beschikt over een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 600 m². Het huis ligt in een mooie omgeving en heeft tevens een zonnige ligging op het zuiden gericht. Het is een zonnige, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is gasverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een kelder, een souterrain, een voorraadkast en een magazijn. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats, een carport en een garage met plaats voor 1 auto. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een tuin, een wintertuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af. (inclusief makelaarskosten).
EUR 399.000Huis
Weigelsdorf
156 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft een woonoppervlak van 156 m² en 6 kamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 611 m². Het huis is op het westen gericht. Het is een goed geïsoleerde woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Het huis is voorzien van een zolder, een kleedkamer, een kelder en een souterrain. Er is een badkamer en een doucheruimte ; (8 m²). Op het terrein ligt een parkeerplaats en een carport. Deze woning beschikt over een tv en een telefoon. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af. Vraagprijs: € 399000 (exclusief servicekosten). Voor meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon : 0650.