Huis voor Kopen, Portugal

Sorteer 21080 resultaten:
EUR 189.000Huis
Seixal
3
2
265 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 265 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en de zee. De woning beschikt over een binnenhof. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een magazijn. Er zijn 2 badkamers ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een binnenplaats en een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 945.000Huis
Alenquer
4
5
Te koop. Dit huis is volledig gemeubileerd ; het huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een veeschuur, een berging en een binnenhof. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is elektrische verwarming, een houtkachel en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een speelkamer en een waskamer. Er zijn 5 badkamers ;. Bij het object hoort een garage. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 615.000Huis
Cascais
3
2
109 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 109 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en de zee (9 minuten). Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er zijn 2 badkamers. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 287.000Huis
Cascais
3
2
106 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 106 m², 5 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een berging en een binnenhof. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er zijn 2 badkamers ;. Bij het object hoort een garagebox met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een binnenplaats en een barbecue maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.358.125Huis
Lissabon
3
Te koop. Dit huis biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.500.000Huis
Lissabon
9
Te koop. Dit luxe huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis heeft 6 verdiepingen, 9 kamers en 9 slaapkamers. De woning beschikt over een gastenverblijf. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ; tevens is er een kitchenette. De aanwezigheid van een tuin van 32 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 6.360.000Huis
Lissabon
9
Te koop. Dit huis biedt 9 kamers en 9 slaapkamers. De woning is gerenoveerd.
EUR 500.000Huis
Lissabon
3
Te koop. Dit luxe huis biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. Het ligt in het souterrain en bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis is voorzien van een souterrain. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 697.500Huis
Lissabon
9
Te koop. Dit huis heeft 4 verdiepingen, 9 kamers en 9 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud.
EUR 965.000Huis
Lissabon
2
Te koop. Dit kasteel biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. Het kasteel bevindt zich op korte afstand van een kasteel. Het kasteel is voorzien van een waskamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats.