Huis voor Kopen, Portugal

Sorteer 10092 resultaten:
EUR 825.000Huis
Faro
7
7
370 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 370 m², 13 kamers en 7 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Renovatie is noodzakelijk. U heeft uitzicht op de tuin het plein. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 50 m² en 1 eetkamer, 2 kantoren en 1 kantoor. Er zijn 7 badkamers waaronder een badkamer ;, een kitchenette. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé tuin, een gesloten privé tuin, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 990.000Huis
Loulé
3
4
427 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis heeft een woonoppervlak van 427 m², 6 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel en gerenoveerd. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee de tuin het plein. Het huis ligt in een rustige omgeving en bij een tuin. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning is opgetrokken uit baksteen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. Er is elektrische verwarming, een houtkachel en airconditioning. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Het huis is voorzien van zonnepanelen. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek en een tennisbaan. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 250.000Huis
Portimão
3
2
134 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 134 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. U heeft een vrij uitzicht op de tuin het plein ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft tevens een zonnige ligging. Het is een zonnige woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.690.000Huis
Albufeira
4
5
425 m²
Te koop. Deze moderne villa is gelijkvloers, heeft een woonoppervlak van 425 m², 6 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; de villa bevindt zich op korte afstand van de zee. De villa ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning is onder architectuur gebouwd. De villa is voorzien van 2 woonkamers, veel opbergruimte, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 5 badkamers. De villa is voorzien van zonnepanelen. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De villa is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin, een gesloten tuin, een patio en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 775.000Huis
Loulé
4
5
215 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft een woonoppervlak van 215 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een binnenhof. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is een houtkachel. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 510.000Huis
Albufeira
4
4
213 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 213 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee (4 km) en de zee (4). Het huis is op het zuiden gericht. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een waskamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue, een verwarmd zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 699.000Huis
Lagoa
6
3
170 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 170 m², 8 kamers en 6 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee (3 minuten). Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een kelder en een souterrain. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage met plaats voor 3 auto's. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 595.000Huis
Lagos
4
4
250 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 250 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op weilanden ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. De woning beschikt over een binnenhof. Het is een lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 kantoor. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een binnenplaats en een privé tuin van 1004 m², een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 445.000Huis
Loulé
4
3
215 m²
Te koop. Deze villa heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 215 m², 5 kamers en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel en gerenoveerd. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op weilanden ; de villa bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een binnenhof. De villa ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht. Het is een zonnige woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. De villa is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor en een waskamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. De villa is voorzien van zonnepanelen. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De villa is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.250.000Huis
Portimão
5
4
305 m²
Te koop. Dit mooie traditionele huis heeft een woonoppervlak van 305 m², 7 kamers en 5 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een bijgebouw en een gastenverblijf. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Het huis is voorzien van zonnepanelen. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.