Huis voor Kopen, Portugal

Sorteer 57697 resultaten:
EUR 750.000Huis
Silves
4
4
Te koop. Dit mooie huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een loods. Het is een lichte woning. Er zijn 4 badkamers. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.570.000Huis
Lagos
5
4
Te koop. Dit huis biedt 7 kamers en 5 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis ligt in een mooie omgeving. Het is een lichte woning. Er zijn 4 badkamers. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.100.000Huis
Loulé
3
2
Te koop. Dit traditionele huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee (5 minuten). Er zijn 2 badkamers. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 745.000Huis
Setúbal
4
7
530 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 530 m², 5 kamers en 4 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is elektrische verwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een kelder, een voorraadkast en een magazijn. Er zijn 7 badkamers ; met een oven. Bij het object hoort een garage. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 490.000Huis
Torres Vedras
8
3
590 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 590 m², 8 kamers en 8 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en de zee. De woning beschikt over een binnenhof. Het is een goed geïsoleerde woning. Er is een houtkachel. Er zijn 3 badkamers. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een binnenplaats en een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.750.000Huis
Cascais
5
3
850 m²
Te koop. Dit mooie moderne huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 850 m², 6 kamers en 5 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis ligt in een rustige omgeving. Er zijn 3 badkamers. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.200.000Huis
Amadora
6
7
526 m²
Te koop. Dit huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 526 m², 7 kamers en 6 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang ; u heeft uitzicht op het meer. De woning beschikt over een wijnschuur. Het huis ligt in een mooie omgeving. Het is een zonnige woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een waskamer, een kelder, een souterrain, een wijnkelder en een magazijn. Er zijn 7 badkamers ;, een kitchenette. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 450.000Huis
Sesimbra
3
2
240 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 240 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee (5) en een park. De woning beschikt over een binnenhof. Het huis ligt in een mooie omgeving. Het is een lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 80 m² en 1 eetkamer, een waskamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 225.000Huis
Montijo
3
3
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van winkels en een park. De woning beschikt over een binnenhof. Het huis ligt in een mooie omgeving en is op het westen gericht op het oosten gericht. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een zolder en een magazijn. Er zijn 3 badkamers ;. De aanwezigheid van een binnenplaats en een barbecue maakt deze woning helemaal af.
EUR 995.000Huis
Alenquer
4
5
Te koop. Dit huis is volledig gemeubileerd ; het huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een veeschuur, een berging en een binnenhof. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is elektrische verwarming, een houtkachel en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een speelkamer en een waskamer. Er zijn 5 badkamers ;. Bij het object hoort een garage. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.