Huis voor Kopen, Portugal

Sorteer 25426 resultaten:
EUR 1.100.000Huis
Lagos
4
5
210 m²
Te koop. Dit mooie luxe moderne huis heeft een woonoppervlak van 210 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. Het huis ligt in een mooie omgeving. Het is een lichte woning voorzien van een schuifpui en elektrische rolluiken. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Er is vloerverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 50 m². Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een privé garage. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een zwembad en een privé zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.250.000Huis
Lagos
3
2
150 m²
Te koop. Dit mooie luxe moderne huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 150 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is recentelijk gebouwd. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee het terras ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis is op het zuiden gericht. De woning is voorzien van elektrische rolluiken. Er is vloerverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 50 m² ; het huis beschikt tevens over een speelkamer, een kelder en een souterrain. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 3 auto's. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een zwembad, een serre en een zonneterras van 70 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 995.000Huis
Lagos
5
6
Te koop. Dit mooie traditionele huis heeft 2 verdiepingen, 7 kamers en 5 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen. De woning beschikt over een binnenhof. Het huis ligt in een rustige omgeving en in een mooie omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is vloerverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor en een kleedkamer. Er zijn 6 badkamers ;. Het huis is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een sportzaal en een fitnesszaal. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin, een patio, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 620.000Huis
Loulé
3
4
290 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 290 m², 5 kamers en 3 slaapkamers. Enige afwerking noodzakelijk ; het is mogelijk het pand uit te breiden. De woning beschikt over een binnenhof. Het huis heeft een zonnige ligging. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en 1 kantoor. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin, een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 255.000Huis
São Brás de Alportel
3
3
185 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 185 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een wijnschuur en een berging. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer, een wijnkelder, een voorraadkast, een bergruimte en een magazijn. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage.
EUR 550.000Huis
Olhão
3
3
260 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 260 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. Het ligt in het souterrain vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de baai ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen (30 minuten) zoals het openbaar vervoer en de zee. De woning beschikt over een berging. Het huis ligt in een mooie omgeving. Het is een zonnige, lichte, goed geïsoleerde woning voorzien van een schuifpui en elektrische rolluiken. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer, een kleedkamer, een kelder, een souterrain, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een zwembad, een openbaar zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af. Het huis is toegankelijk voor mindervaliden.
EUR 398.000Huis
Loulé
5
4
250 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 250 m², 6 kamers en 5 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee (3 km) en de zee (3). De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis is voorzien van een voorraadkast en een bergruimte. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een gesloten tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 720.000Huis
Loulé
4
3
Te koop. Dit huis is gelijkvloers, biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd in 2007. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een binnenhof. Het huis ligt in een mooie omgeving. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een binnenplaats, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 439.000Huis
Faro
3
2
200 m²
Te koop. Dit mooie huis is gelijkvloers, heeft een woonoppervlak van 200 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel en gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op weilanden ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen (30 minuten) zoals het openbaar vervoer. De woning beschikt over een binnenhof. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 35 m² en 1 eetkamer van 35 m² en 1 kantoor en een waskamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ; met een oven. Bij het object hoort een garage met een oppervlakte van 50 m². De aanwezigheid van een binnenplaats, een patio, een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 260.000Huis
Loulé
3
788 m²
Te koop. Dit huis is gebouwd in oude stijl ; het huis heeft een woonoppervlak van 788 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Renovatie is noodzakelijk. De woning beschikt over een binnenhof. Het huis ligt in een rustige omgeving. De aanwezigheid van een binnenplaats en een tuin maakt deze woning helemaal af.