Huis voor Kopen, Portugal

Sorteer 57576 resultaten:
EUR 395.000Huis
Matosinhos
3
3
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. Het huis ligt in een mooie omgeving. Het huis is voorzien van 1 kantoor. Er zijn 3 badkamers. Bij het object hoort een garage.
EUR 750.000Huis
Porto
4
4
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op het meer ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en de zee. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 4 badkamers ;, een kitchenette. Bij het object hoort een garage.
EUR 210.000Huis
Cartaxo
3
2
195 m²
Te koop. Dit mooie huis is gelijkvloers, heeft een woonoppervlak van 195 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. De woning beschikt over een berging, een bron en een binnenhof. Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers ; met een oven. Bij het object hoort een garagebox met plaats voor 3 auto's. De aanwezigheid van een binnenplaats en een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 370.000Huis
Lissabon
3
2
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee (10 minuten) en een park. De woning beschikt over een binnenhof. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft tevens een zonnige ligging. Het is een zonnige woning. Het huis is voorzien van 2 woonkamers. Er zijn 2 badkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 790.000Huis
Grândola
5
3
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen, 6 kamers en 5 slaapkamers. U heeft uitzicht op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee (7 minuten). De woning beschikt over een binnenhof. Het huis ligt in een mooie omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer en een voorraadkast. Er zijn 3 badkamers ;. De aanwezigheid van een binnenplaats en een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.250.000Huis
Portimão
5
4
Te koop. Dit luxe huis biedt 6 kamers en 5 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen (1) zoals de zee (1 km) en de zee (1). De woning beschikt over een binnenhof. Het huis heeft een zonnige ligging. Het is een zonnige woning. Er zijn 4 badkamers. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 525.000Huis
Vila Nova de Gaia
3
Te koop. Dit mooie luxe huis biedt 7 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft tevens een zonnige ligging. Het is een zonnige woning. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Bij het object hoort een garage.
EUR 815.000Huis
Tavira
3
4
252 m²
Te koop. Dit traditionele huis heeft een woonoppervlak van 252 m², 5 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen (30 minuten). De woning beschikt over een wasserette en een binnenhof. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Er zijn 4 badkamers. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 237.500Huis
Vila Nova de Gaia
103 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 103 m². De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en de zee (15 minuten). Het huis ligt in een mooie omgeving.
EUR 500.000Huis
Porto
3
4
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. U heeft uitzicht op het meer ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen (20 minuten). Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van een zolder. Er zijn 4 badkamers. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.