Huis voor Kopen, Portugal

Sorteer 22839 resultaten:
EUR 625.000Huis
Loures
4
4
264 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 264 m², 5 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Er zijn 4 badkamers.
EUR 327.000Huis
Grândola
3
3
107 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 107 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee (10 minuten). Het huis heeft een zonnige ligging. Het is een zonnige woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een kelder, een voorraadkast, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers ;. De entree wordt beveiligd door een bewaker. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 950.000Huis
Sintra
9
354 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 354 m², 10 kamers en 9 slaapkamers. De woning beschikt over een wijnschuur. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 3 woonkamers, 1 eetkamer, een waskamer, een kelder, een wijnkelder en een magazijn.. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 89.500Huis
Torres Vedras
4
2
110 m²
Te koop. Dit huis is gebouwd in oude stijl ; het huis heeft een woonoppervlak van 110 m², 5 kamers en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Er zijn 2 badkamers.
EUR 69.000Huis
Alenquer
2
1
38 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 38 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning beschikt over een wijnschuur. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van een wijnkelder. Er is 1 badkamer. Bij het object hoort een garage.
EUR 299.000Huis
Alcochete
3
3
142 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 142 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een binnenhof. Het huis ligt in een mooie omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is elektrische verwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 21 m² en 1 eetkamer van 13 m² een zolder, een waskamer, een kelder en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers ; (10 m²). Bij het object hoort een garage. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.695.000Huis
Cascais
5
4
442 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 442 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. Het ligt in het souterrain en bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een binnenhof. Het is een zonnige woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een kelder en een souterrain. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met een oppervlakte van 87 m². De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 690.000Huis
Cascais
4
3
149 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 149 m², 6 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen (3 minuten)(5 minuten) zoals het openbaar vervoer, de zee (3 minuten)(5 minuten) en een park. Het huis heeft een zonnige ligging. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is elektrische verwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een waskamer en een magazijn. Er zijn 3 badkamers ;. Bij het object hoort een privé garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af. Vraagprijs: € 2800.
EUR 850.000Huis
Cascais
7
5
287 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 287 m², 8 kamers en 7 slaapkamers. Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en meerdere kasten. Er zijn 5 badkamers ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.800.000Huis
Cascais
4
4
208 m²
Te koop. Dit traditionele huis heeft een woonoppervlak van 208 m², 5 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor en een waskamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.