Huis voor Kopen, Portugal

Sorteer 25426 resultaten:
EUR 750.000Huis
Faro
3
3
420 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 420 m², 5 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer en de zee. De woning beschikt over een berging en een bron. Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is vloerverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 120 m² ; het huis beschikt tevens over een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een onafhankelijke garage met een oppervlakte van 46 m². De residentie beschikt tevens over een sportzaal en een fitnesszaal. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een tuin, een gesloten tuin, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 665.000Huis
Silves
6
3
560 m²
Te koop. Dit traditionele huis heeft een woonoppervlak van 560 m², 9 kamers en 6 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel en gerenoveerd. Het huis is instapklaar. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op weilanden ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en de zee. De woning beschikt over een berging, een bron en een binnenhof. Het huis ligt in een rustige omgeving en in een mooie omgeving. Het is een zonnige woning. Deze woning is opgetrokken uit steen baksteen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer, een open haard en een vide. Er is een houtkachel. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor en een magazijn. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; met een oven. De aanwezigheid van een binnenplaats, een patio, een barbecue en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 650.000Huis
Albufeira
3
3
150 m²
Te koop. Dit moderne huis is gebouwd in Amerikaanse stijl; het huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 150 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het ligt in het souterrain vanwaar u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, de zee (10 minuten) en de zee (10 minuten)(5 minuten)(10 minuten). Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een speelkamer, een kelder, een souterrain, een voorraadkast, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een fitnesszaal. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 535.000Huis
Portimão
3
4
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het ligt in het souterrain en deze is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige woning. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer, een kelder, een souterrain, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met een oppervlakte van 180 m². De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 650.000Huis
Loulé
6
4
323 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 323 m², 8 kamers en 6 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. De woning beschikt over een gastenverblijf, een bron en een binnenhof. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Het huis is voorzien van zonnepanelen. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 479.000Huis
Loulé
4
2
157 m²
Te koop. Dit huis heeft 1 verdieping, een woonoppervlak van 157 m², 5 kamers en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 420.000Huis
Loulé
4
4
370 m²
Te koop. Dit huis is gelijkvloers, heeft een woonoppervlak van 370 m², 7 kamers en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel en gerenoveerd. Renovatie is noodzakelijk. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee weilanden ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een binnenhof. Het huis ligt in een rustige omgeving en in een mooie omgeving en is op het zuiden gericht. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een magazijn. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin, een gesloten tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 380.000Huis
Tavira
2
195 m²
Te koop. Dit moderne huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 195 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. De woning is recentelijk gebouwd. U heeft uitzicht op de zee weilanden ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer en de zee. De woning beschikt over een berging en een binnenhof. Het is een zonnige, lichte woning voorzien van dubbele beglazing en elektrische rolluiken. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een voorraadkast, een magazijn en meerdere kasten. Er is een badkamer ;. Het huis is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een binnenplaats (4810 m²), een tuin, een patio en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 695.000Huis
Albufeira
9
4
500 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 500 m², 13 kamers en 9 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen (7) zoals winkels (7), winkels en de zee (3). De woning beschikt over een gastenverblijf. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte woning. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een voorraadkast. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ;, een kitchenette met een oven en een spoelbak. Het huis is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf mei september september mei.
EUR 380.000Huis
Loulé
3
4
297 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 297 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Enige afwerking noodzakelijk. Het ligt in het souterrain vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op weilanden. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een kelder en een souterrain. Er zijn 4 badkamers ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.