Huis voor Kopen, Roemenië

Sorteer 7 resultaten:
EUR 304.682Huis
Domnești
72 Drumul T?rgului
3
2
 Op 15 km van de Roemeense hoofdstad, Boekarest, treffen we deze prachtige nieuwbouwvilla in het dorpje Domnesti. Deze parel kenmerkt zich door een landelijke architectuur van Belgische hand waar gezelligheid en ruimte hand in hand gaan. De villa situeert zich in een volledig nieuwe verkaveling op slechts enkele minuten van de dorpskern waar alle detailhandel gevestigd zijn.Omgeven door een prachtig verzicht op de vele velden en meren, kom je hier volledig tot rust.Via de inkomhal met gastentoilet treden we binnen in de lichtrijke woonkamer afgewerkt met een uiterst kwalitatieve parketvloer en gashaard. Aansluitend werd de open keuken volledig geïnstalleerd met meer dan voldoende opbergruimte en integratie van kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwas, oven en frigo. Op het gelijkvloers zijn er verder nog een berging met wasplaats, een ruime garage, een sanitaire ruimte en een bureel. Daarnaast is de woning volledig omgeven door een zonnige tuin.De eerste verdieping is ingericht in 3 grote slaapkamers waarvan 1 met privatieve dressing, 2 badkamers met ligbad en douche en twee terrassen.Deze topper voldoet aan alle hedendaagse normen en beschikt uiteraard over dubbele beglazing, centrale verwarming, goedgekeurde elektriciteit, geïsoleerd dak.Vraagprijs incl. BTW en grond die in volle eigendom wordt verworven.IndelingGelijkvloers: inkomhal met gastentoilet - woonkamer met open keuken - berging/wasplaats - sanitaire ruimte - bureel - garage - tuin1e verdieping: nachthal - slpk 1 met dressing - slpk 2 - badkamer 1 - slpk 3 - badkamer 2 - 2 terrassenExtra troeven- Belgische architectuur- Nieuwbouw- Ruimte- Prachtige verzichten- Nabij BoekarestTwijfel niet voor dit unieke tweede verblijf met investeringspotentieel!  
EUR 22.000Huis
Ghiorac
3
1
152 m²
Te koop. Dit traditionele huis is gelijkvloers en gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 152 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 5400 m². Er is een houtkachel. Het huis is voorzien van een zolder en een kelder. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; er zijn tevens 2 toiletten en met een oven. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Er is internet. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 55.000Huis
Vaideeni
2
2
170 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 170 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. (bouwjaar: 2005). Het ligt op de 2e verdieping. de perceeloppervlakte bedraagt 4100 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balkenplafonds en een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een zolder en een kelder. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. Er is internet. De aanwezigheid van een gesloten privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 225.000Huis
Brașov
2
2
410 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 410 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op het meer de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 2500 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een zolder, een waskamer, een souterrain en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een privé garage. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 629.727Huis
Pitești
3
3
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Er zijn 3 badkamers.
EUR 839.636Huis
Suceava
3
4
Te koop. Dit huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis heeft 4 verdiepingen, 4 kamers en 3 slaapkamers. Het ligt op de bovenste verdieping ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels. De woning beschikt over een berging. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een waskamer en een magazijn. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 779.662Huis
Iași
9
4
Te koop. Dit huis biedt 9 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het ligt in het souterrain en bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer (100 m). Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 2 woonkamers en een souterrain. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin en een privé zwembad maakt deze woning helemaal af.