Huis voor Kopen, Slovenië

Sorteer 26 resultaten:
EUR 225.000Huis
Marburg an der Drau
150000 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 150000 m². De woning beschikt over een bron.
EUR 270.000Huis
Makole
198 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 198 m² en 5 kamers. de perceeloppervlakte bedraagt 4713 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is verwarming op stookolie en vloerverwarming. Het huis is voorzien van een kelder. Er is een badkamer. De aanwezigheid van een tuin van 3561 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 434.200Huis
Makole
198 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 198 m² en 5 kamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van een kasteel. De woning beschikt over een bijgebouw, een wijnschuur en een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 17000 m². Er is verwarming op stookolie en vloerverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een kelder, een wijnkelder en een magazijn. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin en een wintertuin van 3561 m², een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 200.000Huis
Marburg an der Drau
164 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 164 m². de perceeloppervlakte bedraagt 2899 m². Er is verwarming op stookolie en vloerverwarming. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. Deze woning beschikt over een tv.
EUR 99.000Huis
Lendava
79 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 79 m² en 3 kamers. De woning beschikt over een wijnschuur. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een wijnkelder. Er is een badkamer ;.
EUR 95.000Huis
Ponikve
1
88 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 88 m² en 3 kamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1985). Het huis is instapklaar. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning beschikt over een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 3374 m². Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een zonnige woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een magazijn. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ; er is tevens 1 toilet en met een oven. De aanwezigheid van een privé tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 135.000Huis
Murska Sobota
215 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 215 m² en 6 kamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang. de perceeloppervlakte bedraagt 2373 m². Het huis ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht op het oosten gericht. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is verwarming op stookolie en een warmtepomp. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een souterrain en een bergruimte. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage.
EUR 290.000Huis
210 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis heeft een woonoppervlak van 210 m² en 6 kamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 846 m². Het huis ligt in een mooie omgeving. Het is een goed geïsoleerde woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er is verwarming op stookolie. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en een kelder. Er is een badkamer ;. Het huis is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage. De aanwezigheid van een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 329.857Huis
Destrnik
3
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft 3 verdiepingen, 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. De woning beschikt over een schuur. Het huis ligt in een dorp. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een waskamer, een kleedkamer, een souterrain en een wijnkelder. Er zijn 2 badkamers waaronder een doucheruimte ; met een oven, een spoelbak en een kookplaat. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 200.000Huis
Marburg an der Drau
164 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis heeft een woonoppervlak van 164 m² en 5 kamers. de perceeloppervlakte bedraagt 2899 m². Het huis ligt in een mooie omgeving en is op het zuiden gericht. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats.