Huis voor Kopen, Spanje

Sorteer 14846 resultaten:
EUR 450.000Huis
Bollullos de la Mitación
3
3
340 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft een woonoppervlak van 340 m² en 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een bijgebouw. Het chalet ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning voorzien van een schuifpui en dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is airconditioning. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer, een speelkamer, een kleedkamer, een kelder en een souterrain. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Het chalet is voorzien van zonnepanelen. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De entree is beveiligd en uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een tuin van 550 m², een barbecue, een zwembad, een serre en een zonneterras van 97 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 950.000Huis
Pozuelo de Alarcón
4
4
571 m²
Te koop. Dit chalet heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 571 m² en 4 slaapkamers. Renovatie is noodzakelijk. Het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het chalet is op het zuidwesten gericht. Er is individuele verwarming, gasverwarming en airconditioning. Het chalet is voorzien van 3 woonkamers van 45 m² van 54 m² van 30 m² en 3 eetkamers van 30 m² en 1 kantoor, een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 3 auto's. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 190.000Huis
Zahara de los Atunes
2
2
71 m²
Te koop. Dit huis is een maisonnettewoning ; het huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 71 m² en 2 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis ligt in een dorp. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.150.000Huis
Boadilla del Monte
5
4
402 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 402 m² en 5 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de tuin ; het chalet bevindt zich op korte afstand van een park. Het chalet ligt in een rustige omgeving. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een kleedkamer en een bergruimte. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een hammam ;. Het chalet is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 840.000Huis
Las Rozas
5
5
370 m²
Te koop. Dit chalet heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 370 m² en 5 slaapkamers. Het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een bijgebouw. Het is een vrijstaande woning. Er is vloerverwarming en airconditioning. Het chalet is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer, 1 kantoor, een waskamer en een voorraadkast. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's met plaats voor 1 auto. Het chalet is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van van 300 m², een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 7.000.000Huis
L'Hospitalet de Llobregat
8
5
713 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 713 m², 8 kamers en 8 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis ligt in een rustige omgeving en is op het westen gericht op het zuiden gericht. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een zolder, een speelkamer, een kleedkamer, een souterrain, een wijnkelder en een voorraadkast. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een hammam ; er is tevens 1 toilet. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een privé tuin, een privé wintertuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 565.000Huis
Sabadell
4
3
298 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 298 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1998). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals een park. Het huis ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht. Het is een lichte woning. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is gasverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een zolder en een waskamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 680.000Huis
Sabadell
4
4
211 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 211 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1999). Het ligt in het souterrain vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de tuin het meer ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw. Het is een lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard van 45 m². Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een waskamer en een bergruimte. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 3 auto's en een oppervlakte van 110 m².
EUR 1.180.000Huis
Barcelona
5
4
360 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 360 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1992). Het ligt in het souterrain en deze is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en een park. De woning beschikt over een laboratorium. Het huis heeft 1 balkon. Het is een lichte woning voorzien van een daglichtkoepel. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor, een waskamer, een kleedkamer en een souterrain. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 3 auto's. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van van 6 m² van 18 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 295.000Huis
Chiva
4
3
255 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 255 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2003). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het huis is op het oosten gericht. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er is verwarming op stookolie. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een zolder en een waskamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een privé tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.