Huis voor Kopen, Spanje

Sorteer 18863 resultaten:
EUR 355.000Huis
Madrid
2
2
85 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 85 m² en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. De etage is bereikbaar via een lift ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een vide. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een kleedkamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;.
EUR 1.900.000Huis
San Sebastián de los Reyes
6
7
580 m²
Te koop. Dit mooie chalet is gemeubileerd ; het chalet heeft een woonoppervlak van 580 m² en 6 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is zeer comfortabel. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht ; het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals een park. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer, een kleedkamer, een souterrain en een voorraadkast. Er zijn 7 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een hammam ; met een wasmachine. Het chalet is voorzien van zonnepanelen. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 3 auto's. Er is internet. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree is beveiligd en uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 890.000Huis
Las Rozas
Calle
622 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 622 m² en 7 kamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1995). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de bergen. De woning beschikt over een bijgebouw en een bron. Het is een zonnige, lichte, vrijstaande woning. Deze verzorgde woning is opgetrokken uit steen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is een warmtepomp en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor, een kleedkamer, een souterrain, 1 inpandige berging, een magazijn en meerdere kasten. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Op het terrein staat een carport en een garage. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een bibliotheek. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.600.000Huis
L'Ametlla del Vallès
870 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 870 m² en 8 kamers. (bouwjaar: 1943). U heeft uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. De woning beschikt over een bijgebouw. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een wijnkelder en een bergruimte. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer, een bibliotheek en een fitnesszaal. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 890.000Huis
Alzira
Calle
415 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 415 m² en 6 kamers. (bouwjaar: 1995). Het ligt in het souterrain en deze is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een berging. Het huis is op het zuiden gericht. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een kleedkamer. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte ;. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 315.000Huis
La Llosa
Calle
180 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 180 m² en 4 kamers. (bouwjaar: 1989). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De aanwezigheid van een tuin en een barbecue maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.950.000Huis
Rocafort
Urbanizaci�n
721 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 721 m² en 4 kamers. Het gaat om nieuwbouw (bouwjaar: 2008). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. Het is een lichte woning voorzien van een schuifpui. Deze woning is opgetrokken uit baksteen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De entree is beveiligd.
EUR 1.550.000Huis
Godella
Avenida
534 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 534 m² en 5 kamers. (bouwjaar: 1982). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en de zee. De woning beschikt over een gastenverblijf. Het is een lichte woning. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, een zolder en een waskamer. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.290.000Huis
L'Eliana
Paseo
748 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 748 m² en 5 kamers. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Bij het object hoort een garage.
EUR 299.900Huis
Vilamarxant
Calle
289 m²
Te koop. Dit huis is volledig gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 289 m² en 4 kamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud (bouwjaar: 2002). Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer en een park. De woning beschikt over een bijgebouw en een veeschuur. Het huis ligt in een rustige omgeving. De woning is voorzien van dubbele beglazing en houten rolluiken. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. Er is verwarming op stookolie. Het huis is voorzien van 1 eetkamer van 53 m². Er is een badkamer ; met een oven. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 1.