Huis voor Kopen, Spanje

Sorteer 13958 resultaten:
EUR 1.220.000Huis
Barcelona
4
3
290 m²
Te koop. Dit moderne huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 290 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 2008). Het ligt in het souterrain en bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning voorzien van een schuifpui. Er is gasverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een kleedkamer, een wijnkelder, veel opbergruimte en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek.
EUR 4.200.000Huis
Barcelona
11
4
800 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 800 m², 11 kamers en 11 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is zeer comfortabel (bouwjaar: 1987). Het ligt in het souterrain vanwaar u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer en een park. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 260.000Huis
Sant Antoni de Benaixeve
4
3
256 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 256 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2008). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het huis ligt in een dorp en heeft 1 balkon. Het is een lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een kleedkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; er is tevens 1 toilet en met een oven. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een privé tuin en een openbaar zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.295.000Huis
Sant Esteve Sesrovires
5
4
407 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 407 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw : de woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is zeer comfortabel (bouwjaar: 2016). De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het huis is op het zuiden gericht ; het huis beschikt over 1 balkon. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor en een kleedkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De entree is beveiligd en uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een privé tuin, een privé zwembad en een serre van 40 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 475.000Huis
Vallromanes
5
1
238 m²
Te koop. Dit mooie huis is gelijkvloers, heeft 1 verdieping, een woonoppervlak van 238 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud (bouwjaar: 1956). Renovatie is noodzakelijk. U heeft uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels (10 minuten), het openbaar vervoer en de zee (12 km). Het huis ligt in een dorp en in een rustige omgeving. Het is een lichte woning voorzien van een schuifpui. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken en een vide. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, 1 inpandige berging en een voorraadkast. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een barbecue en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.380.000Huis
Villanueva de la Cañada
7
5
1136 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 1136 m², 7 kamers en 7 slaapkamers. (bouwjaar: 1973). Renovatie is noodzakelijk. Het ligt in het souterrain en bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals een park. De woning beschikt over een atelier, een bijgebouw en een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Deze woning is opgetrokken uit baksteen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een zolder, een speelkamer, een waskamer, een kleedkamer, een souterrain, een wijnkelder, een bergruimte, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een tennisbaan. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een privé tuin, een privé wintertuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 865.000Huis
Madrid
4
4
286 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 286 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel en gerenoveerd (bouwjaar: 1985). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui. Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een zolder en een kleedkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een privé tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 775.000Huis
Sant Cugat del Vallès
5
3
209 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 209 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1999). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 eetkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een privé tuin en een openbaar zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 550.000Huis
Bétera
3
3
327 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 327 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 2005). U heeft een vrij uitzicht ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer, de zee en een park. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis heeft 1 balkon. Het is een vrijstaande woning voorzien van houten rolluiken. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.650.000Huis
Sant Cugat del Vallès
5
5
570 m²
Te koop. Dit mooie huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 570 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw zeer comfortabel (bouwjaar: 2018). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en een kleedkamer. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 3 auto's. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een zwembad en een zonneterras maakt deze woning helemaal af.