Huis voor Kopen, Spanje

Sorteer 15143 resultaten:
EUR 565.000Huis
Rivas-Vaciamadrid
4
3
311 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft een woonoppervlak van 311 m² en 4 slaapkamers. Het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 4.300.000Huis
Barcelona
5
5
554 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 554 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. Het ligt in het souterrain en deze is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een kleedkamer, een wijnkelder en een bergruimte. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 6 auto's. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. De aanwezigheid van een privé tuin en een privé patio van 400 m², een privé zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 369.000Huis
Alpedrete
4
3
192 m²
Te koop. Dit chalet heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 192 m² en 4 slaapkamers. Het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het chalet ligt in een dorp en in een rustige omgeving. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het chalet is voorzien van 1 eetkamer, een kleedkamer, een voorraadkast en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van van 374 m², een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.950.000Huis
Madrid
6
5
606 m²
Te koop. Dit chalet heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 606 m² en 6 slaapkamers. Het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een bijgebouw. Het chalet ligt in een rustige omgeving en is op het oosten gericht. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een vide. Er is individuele verwarming, gasverwarming en airconditioning. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een zolder, een souterrain en een wijnkelder. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. Het chalet is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van van 789 m², een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 890.000Huis
Pozuelo de Alarcón
3
1
105 m²
Te koop. Dit huis is gelijkvloers, heeft 1 verdieping, een woonoppervlak van 105 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1958). Renovatie is noodzakelijk. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en de zee. Het huis ligt in een dorp. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en 1 kantoor. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.200.000Huis
Molins de Rei
11
3
760 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 760 m², 11 kamers en 11 slaapkamers. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een vrijstaande woning. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer.
EUR 795.000Huis
Viladecans
7
3
474 m²
Te koop. Dit moderne huis heeft een woonoppervlak van 474 m², 7 kamers en 7 slaapkamers. (bouwjaar: 2008). De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een lichte, vrijstaande woning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een speelkamer, een wijnkelder en een bergruimte. Er zijn 3 badkamers ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 5 auto's. De aanwezigheid van een privé tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 450.000Huis
Oliva
4
2
167 m²
Te koop. Dit mooie huis is volledig gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 167 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2000). U heeft uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels, het openbaar vervoer en de zee. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is elektrische verwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een sportzaal. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 990.000Huis
Oropesa del Mar
4
3
450 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 450 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is ingericht (bouwjaar: 1983). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en de zee (50 m). De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een waskamer, een kleedkamer, een souterrain, veel opbergruimte en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De entree is beveiligd.
EUR 1.650.000Huis
Villanueva de la Cañada
11
9
1440 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 1440 m², 11 kamers en 11 slaapkamers. (bouwjaar: 1996). Het ligt in het souterrain. De woning beschikt over een bijgebouw en een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 3 woonkamers, 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een waskamer, een kleedkamer, een souterrain, een wijnkelder, een voorraadkast, een bergruimte en een magazijn. Er zijn 9 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een hammam ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 3 auto's met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een privé tuin, een barbecue, een zwembad, een serre en een loggia maakt deze woning helemaal af.