Huis voor Kopen, Spanje

Sorteer 15891 resultaten:
EUR 85.000Huis
La Guancha
3
1
97 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 97 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 1965). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 113 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis heeft een plat dak. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte. De aanwezigheid van een barbecue maakt deze woning helemaal af.
EUR 65.000Huis
Sta Úrsula
1 m²
Te koop. Deze mooie boerderij heeft een woonoppervlak van 1 m². U heeft uitzicht op de zee ; de boerderij bevindt zich op korte afstand van de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 1 m². De boerderij ligt in een rustige omgeving.
EUR 230.000Huis
El Casar
5
2
300 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 300 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1990). de perceeloppervlakte bedraagt 304 m². Het is een zonnige, vrijstaande woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 650.000Huis
Pozuelo de Alarcón
4
3
248 m²
Te koop. Dit chalet heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 248 m² en 4 slaapkamers. Het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het chalet is op het zuiden gericht. Het is een lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Er is vloerverwarming en airconditioning. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een zolder van 31 m² ; het chalet beschikt tevens over een waskamer, een souterrain, een voorraadkast en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; (7 m²). Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een zwembad van 3 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 595.000Huis
Moralzarzal
6
4
370 m²
Te koop. Dit chalet heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 370 m² en 6 slaapkamers. Het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw. Het chalet ligt in een rustige omgeving. Het is een vrijstaande woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is verwarming op stookolie. Het chalet is voorzien van 3 woonkamers, 1 kantoor en een voorraadkast. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.295.000Huis
Canillas de Aceituno
4
4
433 m²
Te koop. Dit chalet heeft een woonoppervlak van 433 m² en 4 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is zeer comfortabel. De etage is bereikbaar via een lift ; het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het chalet ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht. De woning is voorzien van een schuifpui. Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is airconditioning. Het chalet is voorzien van 2 woonkamers, 1 kantoor, een speelkamer, een kleedkamer en een souterrain. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 499.000Huis
Villaviciosa de Odón
3
3
150 m²
Te koop. Dit chalet heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 150 m² en 3 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. De etage is bereikbaar via een lift ; het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het is een lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is een warmtepomp en airconditioning. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. De aanwezigheid van een patio maakt deze woning helemaal af.
EUR 240.000Huis
San Sebastián de los Reyes
1
1
115 m²
Te koop. Dit huis is een maisonnettewoning ; het huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 115 m² en 1 slaapkamer. De etage is bereikbaar via een lift ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. Het is een lichte woning voorzien van een schuifpui. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 3 auto's.
EUR 1.600.000Huis
San Sebastián de los Reyes
4
6
703 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft een woonoppervlak van 703 m² en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een bijgebouw. Het is een lichte, vrijstaande woning. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is vloerverwarming. Het chalet is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer, 1 kantoor, een kleedkamer en een wijnkelder. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 10 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 490.000Huis
Alella DO
3
1
170 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 170 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud (bouwjaar: 1978). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 180 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Bij het object hoort een garage.