Huis voor Kopen, Spanje

Sorteer 14407 resultaten:
EUR 250.000Huis
Ontinyent
5
2
353 m²
Te koop. Dit traditionele huis heeft een woonoppervlak van 353 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. (bouwjaar: 1940). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een gastenverblijf. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een zolder. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 890.000Huis
San Sebastián de los Reyes
5
4
404 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 404 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel en gerenoveerd (bouwjaar: 1971). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals een park. De woning beschikt over een bijgebouw en een berging. Het is een lichte, vrijstaande woning. Deze verzorgde woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 45 m² van 50 m² en 1 eetkamer van 50 m² ; het huis beschikt tevens over een waskamer, 1 inpandige berging, een bergruimte en een magazijn. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; met een oven. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. De aanwezigheid van een privé tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 340.000Huis
Valencia
3
3
132 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 132 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is zeer comfortabel en is gerenoveerd in 1932 (bouwjaar: 1932). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een rustige omgeving en is op het noordwesten gericht ; het huis beschikt over 1 balkon. Het is een lichte, vrijstaande woning. Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een vide. Er is elektrische verwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer, een kleedkamer, 2 inpandige bergingen en een bergruimte. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een patio maakt deze woning helemaal af.
EUR 595.000Huis
Sant Quirze del Vallès
4
2
300 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 300 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is ingericht (bouwjaar: 1984). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer (5 minuten) en een park (5 minuten). De woning beschikt over een wasserette. Het huis ligt in een dorp en in een rustige omgeving. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. Er is gasverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een zolder, 4 inpandige bergingen, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé tuin, een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 345.000Huis
Montserrat
4
1
175 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 175 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1996). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en de zee. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een speelkamer, een bergruimte en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé tuin, een zwembad en een loggia maakt deze woning helemaal af.
EUR 275.000Huis
Sagunto
3
3
273 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 273 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 2002). Het ligt in het souterrain de bovenste verdieping vanwaar u uitzicht heeft op de straat de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. Het huis ligt in een kasteel en in een rustige omgeving en is op het noorden gericht ; het huis beschikt over 1 balkon. Het is een lichte woning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een zolder, een souterrain en een bergruimte. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 170.000Huis
Sant Antoni de Benaixeve
4
3
215 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 215 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 2001). Het ligt in het souterrain de bovenste verdieping ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer (10 km). De woning beschikt over een bijgebouw en een binnenhof. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is gasverwarming. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een waskamer, een kleedkamer en een bergruimte. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een sportzaal. De aanwezigheid van een privé tuin, een privé patio en een barbecue maakt deze woning helemaal af.
EUR 850.000Huis
Madrid
285 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft een woonoppervlak van 285 m². De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een bijgebouw en een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een vrijstaande woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een zolder, een waskamer, een kleedkamer, een bergruimte en een magazijn. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte ;. De aanwezigheid van een privé tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.900.000Huis
Villanueva de la Cañada
9
7
990 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis is gebouwd in oude stijl ; het huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 990 m², 9 kamers en 9 slaapkamers. Het ligt in het souterrain vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een gastenverblijf en een berging. De woning is voorzien van een schuifpui. Er is verwarming op stookolie en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een kleedkamer, een souterrain, een wijnkelder, een voorraadkast, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 7 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte evenals een hammam ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 6 auto's. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek, een fitnesszaal en een tennisbaan. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 5.800.000Huis
L'Hospitalet de Llobregat
6
8
800 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 800 m², 6 kamers en 6 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het ligt in het souterrain en deze is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. De woning beschikt over een wasserette. Het huis heeft 1 balkon. Het is een lichte woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een kleedkamer. Er zijn 8 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 4 auto's. De aanwezigheid van van 250 m², een privé zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.