Huis voor Kopen, Spanje

Sorteer 18819 resultaten:
EUR 495.000Huis
Bétera
Camino
435 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 435 m² en 6 kamers. (bouwjaar: 1950). Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer en een park. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor en een wijnkelder. Er is een badkamer ;. De aanwezigheid van van 3000 m², een zwembad en een loggia maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 1.
Prijs op aanvraagHuis
Gandia
Paseo
1350 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis heeft een woonoppervlak van 1350 m² en 10 kamers. (bouwjaar: 2004). De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een berging. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, een waskamer en een souterrain. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 11 auto's. De aanwezigheid van een zwembad en een serre van 200 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 273.000Huis
Gilet
312 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 312 m² en 5 kamers. De woning is zeer comfortabel. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht op weilanden ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en de zee. Het huis ligt in een dorp. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 28 m² ; het huis beschikt tevens over een wijnkelder, 1 inpandige berging en een bergruimte. Er is een badkamer ;. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 515.000Huis
Valencia
Plaza
140 m²
Te koop. Dit mooie huis is volledig gemeubileerd ; het huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 140 m² en 5 kamers. (bouwjaar: 2007). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het huis ligt in een dorp en in een rustige omgeving. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er is gasverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een kleedkamer, een souterrain, 1 inpandige berging en een bergruimte. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte en een hammam ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van van 26 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 490.000Huis
Llíria
414 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 414 m² en 5 kamers. De woning is ingericht. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een waskamer en een kleedkamer. Er is een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 465.000Huis
Sant Antoni de Vilamajor
347 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 347 m² en 4 kamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 2002). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een dorp. Het huis heeft een mansarde kap. Het is een lichte woning voorzien van een schuifpui. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een kleedkamer en meerdere kasten. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 450.000Huis
Quart de Poblet
Calle
229 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 229 m² en 6 kamers. De woning is zeer comfortabel. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een rustige omgeving en in een dorp. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 inpandige berging en een bergruimte. Er is een badkamer ;. Op het terrein staat een carport en een garage. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 985.000Huis
Las Rozas
Calle
1450 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 1450 m² en 7 kamers. (bouwjaar: 1990). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor en een kleedkamer. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een tennisbaan. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre van 150 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 175.000Huis
Almenara
Calle
111 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 111 m² en 3 kamers. Het gaat om nieuwbouw (bouwjaar: 2008). U heeft uitzicht op de zee de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en de zee (60 m). Het huis ligt in een dorp. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en een zolder. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een garage.
EUR 365.000Huis
La Pobla de Farnals
Calle
334 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 334 m² en 5 kamers. (bouwjaar: 2009). Het ligt op de bovenste verdieping vanwaar u een prachtig vrij uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een vrijstaande woning. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een kleedkamer, een souterrain, een voorraadkast en meerdere kasten. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal en een tennisbaan. De aanwezigheid van een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.