Huis voor Kopen, Spanje

Sorteer 18769 resultaten:
EUR 250.000Huis
El Grau de Moncofa
Calle
254 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis heeft een woonoppervlak van 254 m² en 5 kamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud (bouwjaar: 2008). U heeft een vrij uitzicht ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een zolder, een waskamer, een souterrain en een wijnkelder. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto met plaats voor 3 auto's. De aanwezigheid van een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 230.000Huis
Alginet
Calle
500 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 500 m² en 6 kamers. (bouwjaar: 1980). Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer en een park. De woning beschikt over een binnenhof. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en meerdere kasten. Er is een badkamer ;. De aanwezigheid van een patio maakt deze woning helemaal af.
EUR 239.000Huis
Sagunto
Calle
228 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 228 m² en 4 kamers. (bouwjaar: 2005). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en de zee. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een kleedkamer, een souterrain en meerdere kasten. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een privé tuin van 25 m², een barbecue en een zwembad van 15 m² van 20 m² maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 1.
EUR 157.000Huis
Peniscola
Carretera
104 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 104 m² en 3 kamers. (bouwjaar: 1990). Het is mogelijk het pand uit te breiden. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis ligt in een rustige omgeving en in een dorp. Het is een vrijstaande woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte ;. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 253.000Huis
Bétera
Calle
190 m²
Te koop. Dit huis is gelijkvloers, heeft 1 verdieping, een woonoppervlak van 190 m² en 4 kamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1980). Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. De woning beschikt over een berging. Het is een lichte woning. Deze woning is opgetrokken uit baksteen. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor en meerdere kasten. Er is een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue, een binnen zwembad en een loggia maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 1.
EUR 199.000Huis
Serra
Calle
182 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 182 m² en 3 kamers. (bouwjaar: 2008). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer (15 minuten) en de zee (15 minuten). Het is een lichte woning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een zolder, een kleedkamer, een souterrain, een bergruimte en meerdere kasten. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 4.000Huis
Godella
Calle
850 m²
Te koop. Dit mooie moderne huis heeft een woonoppervlak van 850 m² en 7 kamers. (bouwjaar: 2005). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw en een wijnschuur. Het is een lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is elektrische verwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een kleedkamer, veel opbergruimte en meerdere kasten. Er is een badkamer ; (50 m²). Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.180.000Huis
Madrid
Calle
380 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 380 m² en 6 kamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1974). U heeft uitzicht op de tuin. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte, vrijstaande woning. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer en meerdere kasten. Er is een badkamer ;. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.400.000Huis
Pozuelo de Alarcón
1560 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 1560 m² en 8 kamers. (bouwjaar: 1999). Het ligt in het souterrain vanwaar u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. De woning beschikt over een wasserette. Het is een lichte woning voorzien van een schuifpui. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een zolder, een kleedkamer, een wijnkelder en een voorraadkast. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een fitnesszaal. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 249.000Huis
Manises
Calle
227 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 227 m² en 6 kamers. Het is een lichte woning. Bij het object hoort een garage.