Huis voor Kopen, Spanje

Sorteer 14407 resultaten:
EUR 649.000Huis
Barberà del Vallès
5
3
250 m²
Te koop. Dit mooie traditionele huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 250 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud (bouwjaar: 1979). Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een zolder, een waskamer en een wijnkelder. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.300.000Huis
Pozuelo de Alarcón
5
5
561 m²
Te koop. Dit moderne huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 561 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud (bouwjaar: 1973). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en een park. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 62 m² en 1 eetkamer, een kleedkamer, een souterrain en een bergruimte. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ; met een kookplaat. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De entree is beveiligd en uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een loggia maakt deze woning helemaal af.
EUR 750.000Huis
Bahía Dorada
4
4
288 m²
Te koop. Dit moderne chalet heeft een woonoppervlak van 288 m² en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht ; het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en de zee. Het is een lichte woning voorzien van een schuifpui. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 380.000Huis
Benahavís
3
3
222 m²
Te koop. Dit luxe chalet heeft een woonoppervlak van 222 m² en 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het chalet ligt in een dorp en in een rustige omgeving. Het is een lichte woning voorzien van een schuifpui. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 299.000Huis
Mataelpino
5
3
238 m²
Te koop. Dit chalet heeft een woonoppervlak van 238 m² en 5 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is zeer comfortabel en recentelijk gebouwd. U heeft een vrij uitzicht. De woning beschikt over een bijgebouw. Het is een lichte, vrijstaande woning. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 416.135Huis
Marbella
3
4
323 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 323 m² en 3 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. Het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het chalet ligt in een mooie omgeving. Het chalet is voorzien van een souterrain. Er zijn 4 badkamers. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 510.000Huis
Boadilla del Monte
6
2
240 m²
Te koop. Dit chalet heeft een woonoppervlak van 240 m² en 6 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het chalet bevindt zich op korte afstand van een park. Het is een vrijstaande woning. Het chalet is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 615.000Huis
Boadilla del Monte
5
3
300 m²
Te koop. Dit chalet heeft een woonoppervlak van 300 m² en 5 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het chalet bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het chalet ligt in een rustige omgeving. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het chalet is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor en een souterrain. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 275.000Huis
Alpedrete
4
4
253 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 253 m² en 4 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. De woning beschikt over een wijnschuur. Het chalet ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het chalet is voorzien van 1 eetkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.000.000Huis
Madrid
5
6
523 m²
Te koop. Dit mooie luxe chalet heeft een woonoppervlak van 523 m² en 5 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. U heeft uitzicht op de tuin ; het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het chalet is op het zuidwesten gericht. Het is een vrijstaande woning voorzien van een schuifpui en dubbele beglazing. Deze verzorgde woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is gasverwarming en airconditioning. Het chalet is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer, een waskamer, een kleedkamer, een voorraadkast en meerdere kasten. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. Het chalet is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van van 800 m², een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.