Huis voor Kopen, Sri Lanka

Sorteer 3 resultaten:
EUR 178.330Huis
Dikwella
No. 14, Duwawatta, Batheegama.
2
2
3539 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 3539 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een gastenverblijf. Het huis ligt in een mooie omgeving. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Er is internet via WiFi. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 177.000Huis
Dikwella
2
Te koop. Dit huis biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een gastenverblijf. Het huis ligt in een mooie omgeving. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. Er is internet via WiFi. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 14.127.000Huis
Weligama
Te koop. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Er is een badkamer ;. Er is internet via WiFi. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.