Huis voor Kopen, Turks- en Caicoseilanden

Sorteer 12 resultaten:
EUR 1.290.445Huis
Horse Stable Beach North Caicos
Te koop. De woning beschikt over een stal.
EUR 5.610.631Huis
Grace Bay
Luxury Waterfront Estate
4
12
Te koop. Dit luxe huis biedt 4 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Er zijn 12 badkamers waaronder een badkamer. De aanwezigheid van een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.459.183Huis
Providenciales
Adam & Eve Villa
4
10
Te koop. Dit luxe huis biedt 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning beschikt over een berging. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van een waskamer, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 10 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. De aanwezigheid van een binnenplaats, een barbecue, een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 168.319Huis
Providenciales
2
1
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. Er is 1 badkamer waaronder een doucheruimte ; er is tevens 1 toilet en. De aanwezigheid van een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 513.589Huis
Providenciales
4
5
Te koop. Dit luxe huis biedt 4 slaapkamers. Het is mogelijk het pand uit te breiden. Het huis ligt in een rustige omgeving. Er zijn 5 badkamers ; er zijn tevens 5 toiletten. De aanwezigheid van een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 535.168Huis
Providenciales
4
4
Te koop. Dit huis is een maisonnettewoning ; het huis heeft 2 verdiepingen en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis ligt in een rustige omgeving en in een mooie omgeving. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 4 toiletten en. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een privé zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.459.183Huis
Providenciales
4
5
Te koop. Dit luxe huis biedt 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning beschikt over een berging. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van een waskamer, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; er zijn tevens 5 toiletten en. De aanwezigheid van een binnenplaats, een barbecue, een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 5.610.631Huis
Providenciales
4
6
Te koop. Dit luxe huis biedt 4 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 6 toiletten. De aanwezigheid van een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 293.479Huis
Providenciales
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 2 toiletten en. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.