Huis voor Kopen, Verenigd Koninkrijk

Sorteer 297 resultaten:
EUR 301.372Huis
Edenbridge
Wainhouse Close, Edenbridge TN8
3
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. De etage is bereikbaar via een trapopgang. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een zolder, een waskamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een wasdroger, een spoelbak en een afzuigkap. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 506.035Huis
Diss
3
3
Te koop. Dit huis biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Er zijn 3 badkamers.
EUR 832.146Huis
Diss
7
4
Te koop. Dit huis biedt 7 kamers en 7 slaapkamers. Er zijn 4 badkamers ;. De aanwezigheid van een gesloten tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 449.809Huis
Taverham
4
2
172 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 172 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Het is een zonnige woning. Er zijn 2 badkamers. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 449.809Huis
Oxted
Greenacres, Oxted, RH8
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Het huis is voorzien van 1 kantoor en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een spoelbak, een afzuigkap en een kookplaat. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een barbecue en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 618.487Huis
Westerham
Costells Meadow, Westerham, TN16
3
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte woning voorzien van een glaswand en dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer, 1 kantoor, een kleedkamer, 1 inpandige berging en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een koelkast, een spoelbak, een afzuigkap en een kookplaat. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.208.861Huis
Tatsfield
Rag Hill Road, Tatsfield, TN16
4
2
Te koop. Dit mooie huis biedt 4 kamers en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. De woning beschikt over een schuur en een stal. Het huis ligt in een dorp. Het is een lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning is opgetrokken uit baksteen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken, een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Er is een houtkachel en vloerverwarming. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer, 1 kantoor, een zolder, een waskamer, een kleedkamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een koelkast, een spoelbak en een afzuigkap. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een binnenplaats, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 337.357Huis
Brasted
Elliotts Lane, Brasted, TN16
2
1
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning in oude stijl wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken, een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een zolder, een voorraadkast, een magazijn en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een spoelbak, een afzuigkap en een kookplaat. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. De aanwezigheid van een binnenplaats en een gesloten tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.405.652Huis
Sevenoaks
Scords Lane, Toys Hill, Westerham, TN16
5
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 5 kamers en 5 slaapkamers. Het ligt in het souterrain. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte woning voorzien van een glaswand. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een waskamer, een souterrain, 2 inpandige bergingen en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een koelkast, een spoelbak, een afzuigkap en een kookplaat. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.124.516Huis
Oxted
Gainsford Place, Oxted, RH8
5
3
Te koop. Dit huis is gebouwd in Amerikaanse stijl en gemeubileerd ; het huis biedt 5 kamers en 5 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. U heeft uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals een park. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning is opgetrokken uit baksteen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een koelkast, een spoelbak, een afzuigkap en een kookplaat. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.