Huis voor Kopen, Verenigd Koninkrijk

Sorteer 56 resultaten:
EUR 799.000Huis
Londen
4
2
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Het huis is voorzien van 2 woonkamers. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.306.435Huis
Brasted
Wilkins Way, Brasted, TN16
5
3
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 5 kamers en 5 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het huis ligt in een dorp en in een rustige omgeving. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een zolder, een waskamer, een kleedkamer en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; tevens is er een keuken voorzien van een oven, een spoelbak, een afzuigkap en een kookplaat. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 750.505Huis
Londen
4
Te koop. Dit mooie huis biedt 4 kamers en 4 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. De woning is voorzien van een glaswand. Het huis is voorzien van een zolder. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.501.010Huis
Tonbridge
London Road, Tonbridge, TN10
5
3
Te koop. Dit huis is gebouwd in Amerikaanse stijl en gemeubileerd ; het huis biedt 5 kamers en 5 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang. De woning beschikt over een berging. Het is een lichte woning voorzien van een daglichtkoepel, een schuifpui, dubbele beglazing en houten rolluiken. Deze woning in oude stijl wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. Er is een houtkachel en vloerverwarming. Het huis is voorzien van 3 woonkamers, 1 kantoor, een zolder, een speelkamer, een waskamer, een kleedkamer, een souterrain, 1 inpandige berging, een voorraadkast, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een magnetron, een koelkast, een spoelbak en een afzuigkap. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.000.673Huis
Eastbourne
Furness Road, Eastbourne BN21
6
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 6 kamers en 6 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels. De woning is voorzien van een schuifpui en dubbele beglazing. Deze woning in oude stijl wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 3 woonkamers, een zolder, 1 inpandige berging en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een magnetron, een koelkast, een spoelbak en een afzuigkap. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats. De aanwezigheid van een gesloten tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 4.001.581Huis
Londen
The Villas, Barnes
4
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers. Het huis ligt in een rustige omgeving. Er zijn 4 badkamers. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.223.718Huis
Londen
Chiswick Gate
3
Te koop. Dit traditionele huis is gemeubileerd ; het huis biedt 3 kamers. Het gaat om nieuwbouw. Het ligt in het souterrain en bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van een souterrain. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.996.460Huis
Londen
Fulham Riverside, London SW6
3
Te koop. Dit luxe huis is gemeubileerd ; het huis biedt 4 kamers. De etage is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van een kleedkamer en een souterrain. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree is beveiligd, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.501.010Huis
Sevenoaks
Plaxtol, Sevenoaks,TN15
5
4
Te koop. Dit huis is gebouwd in Amerikaanse stijl en gemeubileerd ; het huis biedt 5 kamers en 5 slaapkamers. Het ligt op de bovenste verdieping en deze is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de tuin weilanden ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een schuur en een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning in oude stijl wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken en een tegelvloer. Er is een houtkachel en vloerverwarming. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer, 1 kantoor, een zolder, een waskamer, een kleedkamer, 1 inpandige berging, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een spoelbak en een afzuigkap. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.667.789Huis
Oxted
Woodhurst Park, Oxted, RH8
6
3
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 6 kamers en 6 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en een park. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer en een open haard. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van 3 woonkamers, 1 eetkamer, 1 kantoor, een kleedkamer, 1 inpandige berging en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een spoelbak, een afzuigkap en een kookplaat. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.