Huis voor Kopen, Verenigd Koninkrijk

Sorteer 265 resultaten:
EUR 589.127Huis
Spalding
4
3
318 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 318 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor en een souterrain. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 953.825Huis
Norfolk
5
4
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 5 slaapkamers. Het huis ligt in een rustige omgeving. Er zijn 4 badkamers. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 673.288Huis
Great Yarmouth
3
2
Te koop. Deze bungalow biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. Er zijn 2 badkamers.
EUR 673.288Huis
Uttlesford District
4
2
190 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 190 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Het huis ligt aan een doodlopende straat. De woning is voorzien van een glaswand. Het huis is voorzien van 3 woonkamers. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 420.805Huis
Eye
4
1
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Er is 1 badkamer. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.244.294Huis
Halstead
8
3
762 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 762 m², 8 kamers en 8 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang. Het huis is voorzien van 6 woonkamers en een souterrain. Er zijn 3 badkamers. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 561.073Huis
Colchester
4
3
154 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 154 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 98.188Huis
Liverpool
Channell Rd
2
1
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 7 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het is een zonnige, lichte woning voorzien van een schuifpui en dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een waskamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; met een oven, een spoelbak en een kookplaat. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 78.550Huis
Liverpool
Dawn Walk
2
1
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 5 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is gasverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; met een spoelbak. De aanwezigheid van een tuin en een patio maakt deze woning helemaal af.
EUR 993.100Huis
Edenbridge
Butterwell Hill, Cowden, TN8
4
3
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 4 kamers en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op weilanden. De woning beschikt over een berging. Het huis ligt aan een doodlopende straat. Het is een zonnige, lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Er is gasverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een kleedkamer, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een spoelbak, een afzuigkap en een kookplaat. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.