Huis voor Kopen, Verenigd Koninkrijk

Sorteer 265 resultaten:
EUR 1.009.932Huis
Oxted
Westerham Road, Oxted, RH8
5
4
Te koop. Dit luxe huis biedt 5 kamers en 5 slaapkamers. Het ligt op de bovenste verdieping en deze is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het is een zonnige, lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een waskamer, een kleedkamer, 1 inpandige berging en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een magnetron, een wasdroger, een koelkast, een spoelbak, een afzuigkap en een kookplaat. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.402.683Huis
Godstone
Harts Lane, South Godstone RH9
5
4
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 5 kamers en 5 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op weilanden ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels. Het huis ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht. De woning is voorzien van een schuifpui en dubbele beglazing. Deze woning in oude stijl wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een waskamer, een kleedkamer en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een koelkast, een spoelbak en een afzuigkap. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.008.771Huis
Breckland
5
4
397 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 397 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Er zijn 4 badkamers.
EUR 561.073Huis
Halstead
4
3
174 m²
Te koop. Dit chalet is gebouwd in Amerikaanse stijl; het chalet heeft een woonoppervlak van 174 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Het chalet ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige woning. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 841.610Huis
Colchester
4
3
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers en 4 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige omgeving. Er zijn 3 badkamers.
EUR 841.610Huis
Colchester
5
3
185 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 185 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. Er zijn 3 badkamers.
EUR 673.288Huis
Mid Suffolk District
5
2
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 5 slaapkamers. Er zijn 2 badkamers. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 336.644Huis
Mid Suffolk District
2
1
Te koop. Dit huis biedt 2 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op weilanden ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Er is 1 badkamer. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.534.762Huis
Londen
3
Te koop. Dit huis biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw : de woning is gerenoveerd. De woning beschikt over een stal. Het huis heeft 1 balkon. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats.
EUR 1.009.932Huis
Colchester
4
4
287 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 287 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 kantoor en een kleedkamer. Er zijn 4 badkamers ; met een oven. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.