Huis voor Kopen, Verenigde Arabische Emiraten

Sorteer 45 resultaten:
EUR 577.316Huis
Dubai
1
787 m²
Te koop. Dit huis is een maisonnettewoning ; het huis heeft een woonoppervlak van 787 m², 1 kamer en 1 slaapkamer. De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de zee. Er is een badkamer. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal en een tennisbaan. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 5.426.766Huis
Dubai
Palm Jumeirah
5
8
9178 m²
Te koop. Dit luxe huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 9178 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Er zijn 8 badkamers waaronder een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage met plaats voor 3 auto's. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 790.922Huis
Dubai
2
1255 m²
Te koop. Dit huis is een maisonnettewoning ; het huis heeft een woonoppervlak van 1255 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de zee. Er is een badkamer. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal en een tennisbaan. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.748.022Huis
Dubai
2917 m²
Te koop. Dit huis is een maisonnettewoning ; het huis heeft een woonoppervlak van 2917 m². De etage is bereikbaar via een lift. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal en een tennisbaan. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 4.272.019Huis
Dubai
Palm Jumeirah
4
7
6704 m²
Te koop. Dit luxe huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 6704 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Er zijn 7 badkamers waaronder een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage met plaats voor 3 auto's. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 935.251Huis
Dubai
2
1268 m²
Te koop. Dit huis is een maisonnettewoning ; het huis heeft een woonoppervlak van 1268 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal en een tennisbaan. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 766.906Huis
Dubai
2
4
1263 m²
Te koop. Dit huis is een maisonnettewoning ; het huis heeft een woonoppervlak van 1263 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift. Er zijn 4 badkamers. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal en een tennisbaan. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.478.008Huis
Dubai
Palm Jumeirah
3
2567 m²
Te koop. Dit luxe huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 2567 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Er is een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage met plaats voor 3 auto's. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.137.773Huis
Dubai
3
3
1690 m²
Te koop. Dit huis is een maisonnettewoning ; het huis heeft een woonoppervlak van 1690 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal en een tennisbaan. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 790.922Huis
Dubai
2
1253 m²
Te koop. Dit huis is een maisonnettewoning ; het huis heeft een woonoppervlak van 1253 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de zee. Er is een badkamer. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal en een tennisbaan. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.