Huis voor Kopen, Zuid-Afrika

Sorteer 15 resultaten:
EUR 466.000Huis
Kaapstad
5
4
Deze woning is gelegen in Somerset West, ongeveer 45 min. van Kaapstad, 20 min. van de Internationale luchthaven en 5 min. van de dorpje "Strand" dat aan de zee ligt. Het heeft prachtige zeezichten over False Bay en ligt in een groene, rustige omgeving. Momenteel functioneert deze woning als B&B met 5 kamers-en suite (slaapkamer met aansluitend badkamer) en 2 self-catering flats. Ze is ideaal voor een grote familie die nog inkomsten kan genereren door de 2 aparte self-catering flats. De prachtige buitenruimte beschikt over een zwembad, zonneterrassen, een bar en BBQ. Bel ons voor meer informatie en dan brengen wij u in contact met onze makelaar ter plaatse. De vraagprijs werd berekend aan een wisselkoers van 1 Euro = 15 Zuid-Afrikaanse Rand.
EUR 419.333Huis
Kaapstad
4
3
Deze woning is gelegen in Somerset West, ongeveer een 45 min. van het centrum van Kaapstad, op 20 min. van de Internationale luchthaven en op 5 min. rijden naar de zee, het dorpje "Strand" genaamd. Het ligt kortbij de wijnstreek, vlakbij Stellenbosch met uitstekende scholen. Deze "Cape Dutch styled" woning is rustig gelegen in een doodlopende straat met uitzicht op het groen, 2 dammen en de Helderberg. Het is hoger gelegen en kan genieten van de hele dag zonneschijn en beschermd tegen de "south-easter wind". De woning is zeer goed afgewerkt. Zo zijn er houten vloeren, Oregon-ramen, meerdere openhaarden, ... Ze beschikt eveneens over een ruime overdekte patio, grote terrassen, een prachtig zwembad, jacuzzi en buitendouche. De tuin op zich is zeer onderhoudsvriendelijk. Er is tevens een appartement met private inkom in de woning voorzien. Bel ons voor meer info en wij brengen u in contact met onze makelaar ter plaatse. De vraagprijs werd berekend aan een wisselkoers van 1 Euro = 15 Zuid-Afrikaanse Rand.
EUR 800.000Huis
Kaapstad
7
7
Deze woning is gelegen in Somerset West, ongeveer 45 min. van het centrum van Kaapstad, op 20 min. van de Internationale luchthaven en op 5 min. van "Strand", het dorpje aan de zee. Somerset West ligt kortbij de wijnstreek, vlakbij Stellenbosch met uitstekende scholen. Prachtige woning op 31are in een doodlopende straat. Deze eigendom biedt veel privacy, een volgroeide tuin met prachtige eiken en palmbomen, een zwembad en verschillende visvijvertjes. De ruime woning biedt plaats aan een grote familie en tevens zijn er nog 5 self-catering flats aan de woning bij aangebouwd, elk met hun eigen badkkamer waarvan 4 ook nog een keukentje hebben. Deze 5 flats worden verhuurd en zorgen zo voor een vast inkomen. Bel ons voor meer info en wij brengen u in contact met onze makelaar ter plaatse. De vraagprijs werd berekend aan een wisselkoers van 1 Euro = 15 Zuid-Afrikaanse Rand.
EUR 57.032Huis
Johannesburg
1
1
Te koop. Dit huis biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. Het is een zonnige woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.123.082Huis
Bloemfontein
Rooikraal
14
15
3673 m²
Te koop. Deze boerderij heeft een woonoppervlak van 3673 m², 25 kamers en 14 slaapkamers. (bouwjaar: 2008). de perceeloppervlakte bedraagt 21310000 m². De boerderij heeft 2 balkons. De boerderij is voorzien van een kelder. Er zijn 15 badkamers ; er zijn tevens 13 toiletten. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 971.710Huis
Waterfall
90, Inanda Rd
5
6
630 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 630 m² en 5 slaapkamers. (bouwjaar: 2017). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een gastenverblijf ; de perceeloppervlakte bedraagt 1000 m². Het huis ligt in een dorp en heeft 2 balkons. Het huis is voorzien van 2 woonkamers en 1 kantoor. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; er zijn tevens 6 toiletten en met een oven. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 861.289Huis
Waterfall
90, Inanda Rd
4
623 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis heeft een woonoppervlak van 623 m² en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2016). de perceeloppervlakte bedraagt 1050 m². Het huis ligt in een dorp en heeft 2 balkons. Het huis is voorzien van 1 kantoor en een kelder. er zijn tevens 5 toiletten en. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 468.188Huis
New Germany
Deerhurst Crescent
5
4
430 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 430 m² en 5 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 2017). de perceeloppervlakte bedraagt 952 m². Het huis heeft 3 balkons. Het huis heeft een leistenen dak. Het is een goed geïsoleerde woning. Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een speelkamer en 1 inpandige berging. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; er zijn tevens 5 toiletten en met een koelkast en een kookplaat. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een tv. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een binnenplaats, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 494.689Huis
New Germany
9, Mountain Rise Rd
3
4
500 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 500 m², 9 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 2010). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning beschikt over een atelier en een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 2326 m². Het huis heeft 2 balkons. Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een kleedkamer, 1 inpandige berging, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; er zijn tevens 4 toiletten en met een oven. Deze woning beschikt over een tv. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 7.076.929Huis
Bela-Bela
4
3
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. U heeft uitzicht op de bergen. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer, een kleedkamer en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een binnenplaats, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.